reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja to już chyba nigdy pierwsza nie będę:-p Starość mnie dopadła, albo zmęczenie materiału, ale nie jestem w stanie wstać przed siódmą:baffled: Zresztą moje dziecko wczoraj szalało do 23, po tym, jak padło na drzemkę przed 20, więc musiałyśmy trochę odespać:tak: Pogoda jak zwykle w tej części świata, czyli duchota i gorąco...ale chyba zaczynamy się przyzwyczajać, więc dziś podrepczemy po prezent dla zaprzyjaźnionego roczniaka i wysłać adwansem kartki, żeby w końcu doszły do dzieciaczków w terminie:tak:

Kate, ale super wieści! Uściskaj Hanię i dumną mamę! nie dziwię się, że siedzisz u nich non stop - fajna sprawa taki malutki dzidziuś, zwłaszcza, jak nie własny, nie?:-D:-D

Mondzi, no każdy ma jakieś hobby - Ty najwyraźniej zakupy:tak: Ja kiedyś też namiętnie latałam po wyprzedażach, teraz jakoś mniej, bo jednak budżet nie bardzo, ale i tak pewnie choć raz pójdę choćby poprzymierzać, bo jednak ten dreszcz emocji z upolowania czegoś fajnego za grosze jest;-)

A na razie idę upolować kawę i zrobić kaszę małej, bo już jęczy, że ona przecież caaaałą noc nie jadła:-D:-D

reklama
:)
my dzisiaj spaliśmy do 9-tej:-):-):-)..jak miło..a ja mogłabym dalej..
teraz młoda sprawdza po raz 10 czy napewno nie ma już mleczka w butelce?:-D
KasiaDe...dawaj namiary na tą koleżankę, muszę się z nią zaprzyjaźnć bo okna już czas myć...:-D:-D:-D... moje ptaki na oknach chyba jednak coś działają..przylatują teraz większe ptaki:-D no ale przynajmniej mają tylko szok, posiedzą z 20 min na balkonie po takim strzale i odlatują:tak::tak::tak:i nic sobie nie łamią...wiekszych ptaków boję się przyklejać...no bo co potem przyleci?? jastrząb? ...tu już szyba nie dałaby rady:no::no:
oki
to muszę się jakoś ogarnąć i dobudzić:szok:

Juz zapomnialam czasy kiedy mozna bylo pospac do 9, teraz pobudki o 6-6.30.
Tak wiec rano minimum 2 kawy musze wypic, zeby miec sile sie ubrac.

Mondzi- chyba wiekszosc z nas lubi zakupy, a zwlaszcza wyprzedaze. Ja tez kiedys wiecej rzeczy kupowalam dla siebie, teraz wiekszosc dla malej bo sprawia mi to taka przyjemnosc jakbym sama miala chodzic w tych malych ciuszkach.

Surv- a masz juz pomysl co kupic dla tego roczniaka?

Witam mamuski:happy2:
U nas słonko świeci więc myslę że będzie fajna pogoda:tak:Kuba dosypia po pobudce o 7 , zje śniadanko i idziemy na podwórko:tak:ja już pranie wyprałam, wyprasowałam sterte ciuchów:baffled: i poodkurzałam podłogi, także basta na dzisiaj. Muszę tylko iść do sklepu po jakieś mięcho dla chłopaków bo trzeba porządny obiad zrobić(chrzesny od małego u nas jest)
Mondzi ja Cię doskonale rozumię:tak::tak::tak::tak:uwielbiam wyprzedaże, przeceny itp:tak:idę po pampersy a wychodzę np ze spodniami dla małego:tak::-D:-D:-D:-Dja nie pracuję więc M czasami kręci nosem ale wie że mi to radość sprawia więc za bardzo naburmuszony nie chodzi:-Di całe szczęście:-D
Kasia oj pilates, brrrrr nie lubie tego:no:wole piłki albo step:tak:
KATE zdrówka dla Antosia i M, no i gratulacje dla siostry, całusek dla Hani:tak:
:-)
Andula to Miś pospał, ja też tak chceeeeeee:tak::tak::tak::tak::tak::happy2:
Post ty to masz z tymi ptakami:dry:
Surv udanych prezentowych zakupów:tak:
Miłego dnia!

Witam, u nas pogoda calkiem calkiem.
Kate gratulacje dla rodzicow malej Hani i zdrowkia dla Twoich chlopakow:tak:
Kircym ale juz jestes obrobiona, ja robie wlasnie zupke dla nas i dla malej i czeka mnie zdjecie prania(nie lubie zdejmowac, juz wole wieszac)
Mondzi to nic strasznego;-) Ja tez uwielbiam wyprzedarze.Wczoraj malej kupilam komplecik bluzeczke i spodenki za 5zl:-)
Kasia fajnie ze tak regularnie cwiczysz, ja tylko regularnie spaceruje:blink:
Mis ale pospales oby tak dalej mama sie ucieszy:tak:
Post ale masz klopot z tymi ptakami. Moze wez wiatrowke i powystrzelaj je;-)
Survi owocnych zakupow:tak:

My dzis wybieramy sie na odkryty basen, ja niezabardzo sie czuje i mam @ ale trzeba zrobic przyjemnasc dziecia:tak:

witam po weekendowym wypadzie
dziadkowie zadowoleni bo wymiętosili wnuka
mama niedospana bo do wieczora grile i rozmowy a rano syn robi pobudkę:baffled:
Dla uroczych jubilaek Blanusi i Julci wszystkiego całuśnego:-)
spadam do nauki:confused: oj jak mi się nie chce:confused:
miłego dzionka

ufff u nas duchota,pewnie będzie dzisiaj lało:dry:Synuś śpi a ja robię obiadek dla chłopaków oczywiście jednym okiem siedze na BB:tak::-)
Dorka och ja ci zazdroszczę tego basenu:tak:u nas daleko do takie przyjemności, jeziorko ma bliziutko ale tam małego nie wsadzę:dry:my sie pluskamy ale z dzieckiem raczej bym nie weszła:no:
Renia współczuję nauki, chociaż przyznam szczerze że jakoś mi tak nudno bez tych studiów:sorry2:a od października znowu będę narzekać:-D

Witam się i ja!

U nas i ciepło i duszno,młoda padła,a ja na chwilkę na bb i do garów ,szczęście,że tylko muszę podrasować wczorajsze jedzonko i jak to mówią będzie to samo tylko w innym kolorze.
Z chęcią w zamian za gotowanie i prasowanie mogłabym odwalać sprzątanie zwłaszcza gdy mam stresa.

Renia uczyć się w taką pogodę współczuję ale mus to mus.

Dorka udanego wypadu na basen.

Kircym smacznego!mój m mięso mięso ponad wszystko

Post wiatrówka tylko was uratuje,jakby co mogę podesłać,mój m wprawiony,bo u nas sobie komin upatrzyły i to dymny.

Beea fajnie,że domek się znalazł i jeszcze fajniej,że z ogródkiem.

reklama
uff śpi:tak:
ja zamiast nauki wybrałam gotowanie i tak zleciało poł dnia
bo jeszcze sprzatnąc, poprać buuuuuuu kura domowa ze mnie i już
a egzamin na podyplomówce z zarządzania nieruchomościami

Do góry