post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
OOOO Tosika wróciłą...ale super:-):-):-):-):-)
Fajnie że wakacje udane...może jednak wpadniesz na zlocik??

coś pusto tutaj...
oj macie z tym spaniem...jejku mam nadzieję że Łucek zapatrzy się w siostrę i też tak ładnie będzie spał...bo wiecie jak człowiek sie do dobrego przyzwyczaja

Wczoraj do mnie dzwoni Kiwaczaka i pyta czy możemy rozmawiać i czy uśpiliśmy już Ikę...na początku nie zczaiłam..tzn czy zasnęła?? aaaa...tak położyliśmy ją już do łóżeczka

...tak tak wiem... ale wiecie to ten prezent po tym jak przez pierwsze dwa miesiące darła się całymi dniami..pamiętam czytałam Was i nadziwic się nie mogłam jak pisalyście że się nudzicie..je i śpi je i śpi/......u nas było je (1,5 godziny
) i się drze itd itd jedynie w nocy spała ładnie...
no nic czas pozbierać gnaty w jedną całość...dom ogarnąć...jakieś pakowanie by się przydało..
my i tak musimy na tatusia zaczekać aż pracę skończy (a pracuje całkiem niedalego tego folwarku) więc musi całą trasę myknąć do nas a potem spowrotem

ale czekajcie na nas:-):-):-):-):-):-):-)
Fajnie że wakacje udane...może jednak wpadniesz na zlocik??

coś pusto tutaj...
oj macie z tym spaniem...jejku mam nadzieję że Łucek zapatrzy się w siostrę i też tak ładnie będzie spał...bo wiecie jak człowiek sie do dobrego przyzwyczaja

Wczoraj do mnie dzwoni Kiwaczaka i pyta czy możemy rozmawiać i czy uśpiliśmy już Ikę...na początku nie zczaiłam..tzn czy zasnęła?? aaaa...tak położyliśmy ją już do łóżeczka

no nic czas pozbierać gnaty w jedną całość...dom ogarnąć...jakieś pakowanie by się przydało..
my i tak musimy na tatusia zaczekać aż pracę skończy (a pracuje całkiem niedalego tego folwarku) więc musi całą trasę myknąć do nas a potem spowrotem