reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

OOOO Tosika wróciłą...ale super:-):-):-):-):-)
Fajnie że wakacje udane...może jednak wpadniesz na zlocik??:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
coś pusto tutaj...
oj macie z tym spaniem...jejku mam nadzieję że Łucek zapatrzy się w siostrę i też tak ładnie będzie spał...bo wiecie jak człowiek sie do dobrego przyzwyczaja:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Wczoraj do mnie dzwoni Kiwaczaka i pyta czy możemy rozmawiać i czy uśpiliśmy już Ikę...na początku nie zczaiłam..tzn czy zasnęła?? aaaa...tak położyliśmy ją już do łóżeczka:-D:-D:-D...tak tak wiem... ale wiecie to ten prezent po tym jak przez pierwsze dwa miesiące darła się całymi dniami..pamiętam czytałam Was i nadziwic się nie mogłam jak pisalyście że się nudzicie..je i śpi je i śpi/......u nas było je (1,5 godziny:baffled:) i się drze itd itd jedynie w nocy spała ładnie...

no nic czas pozbierać gnaty w jedną całość...dom ogarnąć...jakieś pakowanie by się przydało..
my i tak musimy na tatusia zaczekać aż pracę skończy (a pracuje całkiem niedalego tego folwarku) więc musi całą trasę myknąć do nas a potem spowrotem:tak::tak::tak::tak: ale czekajcie na nas:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Andula 2-9 wrzesień lecimy do Turcji na Riwierę Turecką. Nie wiem do jakiej miejscowości konkretnie, ale bardzo blisko Side.

Maciusiu Kochany, wszystkiego najpiękniejszego
z okazji 1 urodzin!!!
Jutro Cię wycałuję:tak:

Post, ja nie straszę, ale ... drugie dzieci są inne i przeważnie bardziej żywotne - jak na razie sprawdza się to w 100% wśród czerwcówek;-):-D

Witam i ja
jakoś nie mam weny do pisania, M mnie w** ale to juz napisałam na innym wątku:confused:
Tosika super że wakacje udane
Maciusiu wszystkiego najlepszego!zdrówka i uśmiechu!

Post, ja nie straszę, ale ... drugie dzieci są inne i przeważnie bardziej żywotne - jak na razie sprawdza się to w 100% wśród czerwcówek;-):-D

Oj zgadzam się i ja z ową teorią. Julka to żywioł w porównaniu z Tymim. Ale może też dlatego, że to kobieta. Jednak jak w domu będzie długo ciuchutko, to jest szansa, że będziecie nadal długo spać. Julka była na to bardzo otwarta, ale jak tylko Michał wstawał, to Tymek się budził, a to dla niej oznaczało początek dnia. Teraz ma dni, że próbuje zaczynać dzień o 4 rano :wściekła/y:

Kasiu
nie strasz ja przez pierwsze 3-4 miesiace zycia Misia spalam po 4h a ciaglasc snu trzygodzinnego zaliczylam moze jak Misiek skonczyl 3 miesiace albo nawet pozniej...ale chyba prawda w tym jest moja mama mowi ze ja bylam niegrzeczna tzn nie chcialam spac budzialm sie po 12h razy w nocy a moja siejka jeszcze gorsza..
w takich okolicznosciach poczecie bobasa przesuniete na kolejne lata;-);-):-)

Kicrym oby M sie szybciutenko naprawil!
Kasiu kurcze kusi mnie ta Turcja jak nie wiem ..pewnie jak Tosika wstawi fotki to juz wogole zwariuje

Witam !!!

A ja Wam powiem,że u mnie jest odwrotnie starsza córka była i jest bardziej żywiołowa i trudna do okiełzanania ,a młodsza od urodzenia spokojniejsza,łatwo ją czymś zająć.
U Emilki bunt roczniaka jakby się uspokaja albo ja się przyzwyczaiłam,nocki wracają do normy,śpi od ok.22 do 7 ale jak zasypia nie ma mowy o wyjściu z pokoju.
W ogóle jakoś towarzysko mi się zrobiło ciągle ktoś wpada ,a dzieciaki uwielbiają przekarmiać rybki w oczku.

Fredka a wiec jest nadzieja ze drugie bedzie grzeczniejsze;-):tak:Dobrze ze mama sie uspokaja i nocki macie lepsze:-)

Dziewczyny niech się któraś ze mną skontaktuje i poda mi nr do Pabli albo Surv nie moge wejsc na zamkniety, bardzo was prosze to pilne

reklama
Witam sie i ja.
Tosika witaj z powrotem:tak:Super ze wakacje udane:tak:
W dniu Twoich pierwszych urodzinek życze Ci Maciusiu aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały. By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny, co rozwiewa wszystkie smutki! Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów, duzo zdrowia, no i serca Twich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczkow przesyła:
Misia z rodzicami i bratem

Kasia ma racje u nas Seba byl raczej grzecznym chlopcem, a Misia to maly biabelek:-D
Kate wytrzymasz:tak:Trzymamy za Ciebie kciuki:tak:
Kircym ma nadzieje ze juz z m sie pogodziliscie:tak:
Andula korzystajcie i jedzcie na wakacje:tak:

U nas dzis pogoda ladna ale popoludniu ma padac:angry: Chcialam wyjsc z mala na chwile na dwor bo juz dwa dni siedzi w domu, a G wzia klucze ze soba do piwnicy i d****a blada:wściekła/y:
Zapomialam napisac Seba z ekipa dajechali cali i zdrowi(moja starsza sistra z synem i chlopakiem lecieli z nim)

Ostatnia edycja:
Do góry