Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Kicrym mogę podać Tobie rękę - u mnie codziennie kłótnieTak więc nastały ciche dnijuż nie pamietam kiedy tak sie pożarłam z M
ale zasłużył to ma
![]()

, bo na parę dni chcę pojechać do mojej mamay, żeby wnuczką się mogła nacieszyć, a mój M nawet nie chce o tym słyszeć 

ale ja w końcu i tak postawię na swoim ;-)
nie mam pojęcia dlaczego zaczęła tak robić, może przez te nasze kłótnie?

Jak ktoś chce może poczytać: zostalam oszukana przez sklep znane- perfumy - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.plAndula jak narazie to nie mam ochoty się z nim godzić , bo tak to mnie jeszcze nigdy nie zdenerwował. Wiedział że mi na tym zależy to postawił na swoim więc teraz ja tak będę robić jak będzie gdzieś chciał jechac bądź isć.Na całe szczescie do późnego wieczora jest w pracy to nie muszę go oglądaćKicrym oj szkoda ze nie udalo sie M przekonac:-( teraz najwazniejsze abyscie sie pogodzili![]()

jutro całą paczką wybieramy się do Niej na pogaduchy - strasznie chciała się z nami zobaczyć bo kiedyś byliśmy bardzo zżytą paczką, a teraz każde z nas jest osobno i prawie nikt ze sobą nie rozmawia - podobno wszyscy mają być, więc zobaczymy czy będziemy umieli rozmawiać tak jak kiedyś
teraz czekam na M to wybierzemy się W KOŃCU na jakieś zakupy to trochę odetchnę od tego wszystkiego;-) zmykam poprasować dopóki Mały śpi
miłego wieczoru:-)
kurcze
mi też jest tak łlyso, że nie dotarliśmy:-( ale cóż życie;-) następnym razem nie odpuszczę:-) i może bliżej nas coś wymyślimy

Ale z drugiej strony i tak bym nie pojechala chora(chciaz:-)).

Czarno to wszytsko widze..
a jak do tego jeszcze dojdzie kryzys wieku średniego to już w ogóle
aczkolwiek ten kryzys u Twojego to jeszcze hen hen;-) ale pocieszę Ciebie, że z Twoją urodą to Ty każdego masz na skinięcie ręki i ten Twoj to chyba ślepiec jest i nie widzi jaki skarb ma w domu

a wiesz co kochana może byś w te wakacje wpadła do mnie na parę dni z Miśkiem
może jak M trochę samotności zażyje to zatęskni za swoją zjawiskową żoną??

bo zawsze mi jakiś bonus przy okazji skapnie
;-)

a co do pracy to zapewne czeka na Ciebie jeszcze lepsza propozycja