reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ale tak sobie myślę że może któregoś razu może namówię Tosikę i przyjedziemy razem na szaleństwa po W-wce a dzieciaczki niech się wtedy nacieszą Tatusiami, co nie Tosika? Może jakoś w sierpniu..zobaczy się :happy2:
no Liwus mnie zna i wie, ze dwa razy nie trzeba namawiać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wyobraźcie sobie jak fajnie będzie za rok gdy dzieciaki już będą się razem bawiły! :tak:
Fantastycznie było Was wszystkie poznać w realu! Już czekamy na kolejny zjazd!

jak to za ROOOOOOOOOOOKKKK???????:nerd::-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Liwka - a gdzie te materace będziesz oglądać? może gdzieś niedaleko mnie? i znajdziesz 15 min na kawkę? bo jak daleko to faktycznie będzie ciężko...
a autobus masz skąd? kurcze, fajnie byłoby się spotkać:sorry2:

Hmm.. wiesz to na ul.Słowackiego koło kina komedia a ja tam będę tak na styk z autobusem nie mówiąc o tym że namówiłam ciotę żeby ze mną pojechała żeby się " w wielkim mieście " nie pogubiła.
Ale w sierpniu na pewno będę w Warszawie bo koleżance obiecałam więc na pewno zawitamy z Adasiem:happy2: Przyjdziemy do Lenki na naukę chodzenia :-D

no Liwus mnie zna i wie, ze dwa razy nie trzeba namawiać

To kiedy jedziemy..??

Liwus no nie może być imprezka Adasia bez narzeczonej no i ciekawam tych materacy!! dasz się na nich przespać
No właśnie lipa jak nic..Chyba przełozymy na kolejny tydzień urodzinki bo Marcelek też zakatarzony i nie wiadomo czy przyjdzie a za tydzień zrobimy zbiorówkę urodzinową Tosi i Adasia:happy2:
A materace nie do spania tylko do masowania za pomocą pilota masuje Ci rózne części ciała no i podobno działa : http://www.vitberg.pl/sklep/product_info.php/products_id/10
Czytałam opinie że kobiety pobudzły sobie laktację przy pomocy tego materaca.

czesc :-D ale sie stesknilam za wami :-D wlasnie weszlismy do domku, podroz 10 godz :cool2: odstawilismy maluchy do mojej mamy i zaraz idziemy spac
wakacje byly superowe, wiem od Post,ze sie swietnie na zjezdzie bawilyscie, poczytam niedlugo i pozazdroszcze ;-)
buziole

Cześć i czołem!
Andula, ogromniaste gratulacje!!! Opić to trzeba koniecznie! To co? Winko i serek?:tak::-)
Mondzi, ronda w Hucie to jest coś! Szacunek;-):tak::-) A z dwójką to tak czasami jest, że w d.. dają. Miki ostatnio strasznie niegrzeczny:baffled:
Pabla, oby ból szybko minął:tak:
Tosika, zdrówka dla dzieciaczków! Powiem Ci w sekrecie, że Pabla mówiła, że Ty fajna babeczka jesteś. Nie miałam żadnych wątpliwości:tak:
Surv, ale masz polkę z dzieciaczkami. A było nie narzekać na niemobilnego dzidziusia?;-):-D
Kicrym, super, że wyniki gites!
Liwka, udanego wypadu do Wawy :tak:

Ja wczoraj padłam jak kawka. Po południu wybraliśmy się na działkę. Zwiewaliśmy szyyyybciutko - tak komary cięły, że masakra. Ja po ukąszeniu od razu mam wielką banię - to samo Miki:baffled: Potem ogromna góra prasowania - już mi było jakoś słabo i niedobrze. Potem kąpiel i mycie włosów (jak ja tego nie lubię!) i ledwo co ułożyłam fryz. W łózku miałam takie piloty, że szok. No ale dziś już o.k.
Miłego dnia!!!

Myśmy dziś poszalały ze spaniem do ósmej, ale urodziny ma się w końcu tylko raz w roku:-) Młoda już nakarmiona wybieguje kilometry, a ja mam chwilę przerwy zanim jej się nie znudzi:-p

Kasia, u Was też takie komary?? Jakaś plaga cy cuś, bo wczoraj nas, pierwszy raz w tym roku, w parku dopadły, a wieczorem co gorsza okazało się, że i u nas w mieszkaniu są:wściekła/y:

Izabelka, witajcie z powrotem! Czekamy na wakacyjną relację!;-)

Zuziu, z okazji roczku życzymy Ci nadal swietnego apetytu, także na życie:-)

ZUZU, FLORKA - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 ROCZKU!!

U nas pobudka o 06:30, jeszcze w nocy godzinny koncert, a teraz już jęczy.....my też po śniadanku, zaraz się będę szykować i jedziemy zakupić karteczki i nadrobić zaległości życzeniowe.
Iza - witaj z powrotem!
Tosika, Liwus - przyjeżdżajcie!!
Kasia - tak na Ciebie źle działają ukąszenia komarów??

Zuzu, Florciu wszystkiego najlepszego!dużo zdrówka i uśmiechu!

Witam i ja:happy2:
U nas nocki się coś piernicza i sa średnio 3 pobudki ale na razie dajemy radę:dry:
Kasia, Surv my mamy w domu raid i u nas działa, komarów nie ma, ale włanczam go tylko na noc:tak:
Pabla super że zdrówko juz lepiej:tak:
Liwus oby interesik sie szybko rozkręcił:tak:
Tosika zdrówka dla Tosi i Kornelcia:tak:
Izabelka super że wyjazd udany i witamy z powrotem:happy2:
Beaa no widac Zainab pokazuje na c oją stać;-):-D:-D:-D:-D
Kuba dosypia noc, a ja zaraz wychodze na maisto z koleżanka żeby załatwic obiegówkę, a na 12 poprawić tipsy bo juz są bardzo brzydkie:dry:
Miłego dnia!

Zuzu i Florko- kochane 100 lat! Abyscie zawsze mialy usmiechy na buzkach i wesolo spedzaly dziecinstwo!

U nas pobudka bylo o 5 no i M musial uratawac dziecko w lozeczka, no bo jaby inaczej. Malej sie zebralo na zabawe, tj. ciagnecie za uszy i nos. Wlozylam ja spowrotem do lozeczka i dalam soczek, a sama poszlam spac- no i usnela.
Zaraz zmmykamy do 'drugiego' domu i bedziemy sie bawic w Boba Budowniczego:-D.

Hej hej

Florka...dobrz mama mówiła..Florka zapisywała dane na twardym dysku po to aby po zlocie zacząć szaleństwa...suuper
Buziaki wielkie, Ika łaskota po wspaniałych włoskach a ciocia..buziaka przesyla...może?? chyba tak:-)
Zu...mama coś się nie odzywa ale zapracowana strasznie niemniej całujemy gorąco urodzinnowo
Przeprazamy część dzieciaków za poślizg kartkowy ale to dlatego że poczta u nas we wsi na strasznym zadupiu i karteczki popisane zapakowane czekają u mnie na biurku, ale obiecuję, dzisiaj wszystkie wysyłam:tak::tak::tak::tak:
Oj się dzieje
Kicrym...lepszych wieści być nie mogło...super
Surv...to trzeba się było na mnie zapatrzeć:-D...jak na was patrzyłam to się zastanawiałam jak szybko ja sie wbiję w stare ciuchy:tak::tak::tak::tak:..
Andula...ale suuuper...a mogę przyjechać do Ciebie na poród???:-):-):-):-):-)ależ bym chciała:tak:
No i pozapominałam wszystko
A apropo zdjęć i plików to mój małzonek poślęczał na necie poprzypominał sobie to i owo i nauczył żonę o co chodzi z FTP:-):-):-):-):-):-)
super sprawa
Reszta na zamkniętym:tak::tak::tak::tak:

aaa Kiwaczka...no szok...ale może jak już raz się pojawiłaś to zagladniesz czasem:-):tak:

reklama

Flolka,Zu wszytskiego najlepszego dziewuszki!!

U nas pobudka 6:30 ale noc znowu do niczego juz niech wyjda te zebiszcza bo sie wyonczymy;-)Zaraz jade do przyszlego pracodawcy;-):-D pozalatwic formalnosci:tak:

Tosika ja z przyjemnoscia potowarzysze Ci podczas porodu kolejengo potomka(do tego czasu nabiore praktyki);-)a opic prace musimy obowiazkowo ,Kasiu mi winko i serek pasuja jak najbardziej ale moze tak bardziej uroczyscie szampana obalimy a co :tak::-DJa stawiam:tak::tak::-)
Kasiu ale lipa z tymi komarami moze kupcie jakie specyfiki na te paskudne owady,wiecie ze mojego taty wogole nie gryzly chyba mial gozka krew:confused:

Liwus jeden masaz u Ciebie zamawiam :tak:

Izabelka dobrze ze juz wrocilas :-)
Post tak na powaznie za bardzo Cie lubie aby podjac sie porodu po takiej przerwie ale przy kolejnym Anioleczku masz mnie zaklepana:-)

Do góry