heloł dziewczyny!!
jejku jakiego ja mam dziś lenia;-) nic totalnie nie chce mi sie robić, dzisiaj zaproponowalam M a cobyśmy dzisiaj zrobili sobie dzień zdrowego jedzenia i odchudzania i stwierdzilam, ze na obiad ugotuję tylko fasolkę szparagową z masełkiem (dietetycznym
) i bułeczką;-) (zcwana jestem co
) pewnie do wieczora zglodniejemy i będziemy podjadać przed snem
ale cóż, leń to leń 
mala walczy ze snem, aczkolwiek stwirdziliśmy, że Tosia jest niezwykle wyrozumiała dla rodziców (w przeciwieństwie do brata- kiedyś) ponieważ mała wstaje o o 6tej na kaszkę, zje, pobawi się sama w łożeczku i pójdzie dalej spać i wstanie o 9tej i malo tego dalej będzie się bawić w łóżeczku

i tym sposobem mama może zwlec się z lóżka ynp. o 9.30

Korni taki nie był
normalnie 6ta to byl max spania
Czyli dano nam fory tym razem;-)

Post dziergaj, dziergaj i wiesz co a co by nie bylo, że nas kantujesz to proszę nam tu prezentowac na bieżąco wyniki Twojej pracy

Kaja współczuje zawirowańz kredytem
to jest taka nasza polska urzędnicza papierologia
dodam, że bezsensowna
mało tego sami urzędnicy potrafią błędnie interpretować przepisy
ale mogę Ciebie pocieszyć, że remont naszego mieszkania trwał 2 tygodnie (stan surowy
i dodam, ze ja miałam do tego niezle wizje
) czyli dacie radę, zobaczysz
Magdzik ja Ciebie poniekąd rozumiem
bo moja Tosia to na zewnątrz takie anielskie dziecko, a jak nikt nie widzi, to zastanawia się co tu zbroić
np. wczoraj patrze a ona coś memła w buzi, pomyślałam, że znowu za odkurzacz mala robi i jakis paproch dorwała;-) i nawet nie przejęłam się( poprostu już przywyklam do tego) ale za chwilę patrzę a ona wypluła śrubkę

Iza to Ty twarda jesteś
jak by mi moj chłop powiedzial, że mam sama znosić, to ja bym pozanosiła

fakt, że ja sobie chłopa wychowałam

no ale możesz teraz sobie kawusie na czystym balkoniku wypić:-) no i co jak co jesteś samodzielna babeczka i żadnej pracy się nie boisz;-)
:-)
jejku jakiego ja mam dziś lenia;-) nic totalnie nie chce mi sie robić, dzisiaj zaproponowalam M a cobyśmy dzisiaj zrobili sobie dzień zdrowego jedzenia i odchudzania i stwierdzilam, ze na obiad ugotuję tylko fasolkę szparagową z masełkiem (dietetycznym

mala walczy ze snem, aczkolwiek stwirdziliśmy, że Tosia jest niezwykle wyrozumiała dla rodziców (w przeciwieństwie do brata- kiedyś) ponieważ mała wstaje o o 6tej na kaszkę, zje, pobawi się sama w łożeczku i pójdzie dalej spać i wstanie o 9tej i malo tego dalej będzie się bawić w łóżeczku

Post dziergaj, dziergaj i wiesz co a co by nie bylo, że nas kantujesz to proszę nam tu prezentowac na bieżąco wyniki Twojej pracy

Kaja współczuje zawirowańz kredytem

Magdzik ja Ciebie poniekąd rozumiem

Iza to Ty twarda jesteś