heloł dziełchy;-):-):-):-):-)
a ja dopiero teraz dotarłam, ponieważ wcześniej miałam spotkanie na szczycie z ciocią Sylcią;-);-):-):-):-):-):-):-) a więc pozwolę sobie troszkę oplotkować Sylcię, a co jak nie słyszy to nie grzech

Sylcia jest przesympatyczną gadułką i do tego taką ładną kruszynką;-);-);-) (wydawała mi się na zdjęciach, że jest wysoka:-):-):-) a tu zdeczka nizsza ode mnie - a ja mam 167cm, fakt faktem byłam na obcasach
) a córeczki są przesłodkie, Ola zadaje 1000 pytań na minutę i do tego jest bardzo elokwentna

a Wiki jest taki mały czorcik

fajosko było

zaraz fotki wrzucę, jako załącznik

Andula powiem tak - mój dom Twoim domem, i kiedy tylko chcesz to serdecznie zaprasszam

ale fajnie by było:-):-):-) dzieci byśmy wieczorem uspały z wujkiem zostawiły i sruuu na starówkę

no i kochana może idźcie do tego lekarza, bo coś dużo tych kupek Misiek zrobił
Kasiu o co biega z tym otwartym piwem, bo u mnie też się pojawiają te wstretne muszki-bigbituszki
- wystarczy je tylko otworzyć, czy co? no i współczuję bardzo nocki. ale doszukujac sie jakiś pozytywów, to dobrze, ze wstała o 4tej a nie np. 1szej

Post odchaczone w zeszyciku

sie zbiera moja panno (ups pani) karniaków;-);-);-);-);-);-)
Dorka powiadasz 6 osób na stanie miałas w aucie;-);-);-) no nieźle

no i rzeczywiście słodko i romantycznie musiało to wyglądać jak dwoje starszych ludzi się przytulało

jak ja bym tak chciała na stare late a co by moj M byl taki tulaszczy;-);-) no a jak tam kacyk męczy jeszcze?

oj przez tydzień Ciebie nie będzie??:-( tęsknić będziemy:-(
Surv i jak tam ujarzmianie idzie małego aniołka?
Pabla a ile kupek dzisiaj mala zrobiła?
Agnik no to super, ze imprezka się udała

ja w piątek robię dla dzieciaczków a w sobote dla rodziców:-) już sie zaczynam stresować
dobra uciekam chałupkę ogarnąć, i jakis obiadek wstawić
bo jak malego nie ma to mamy totalny luz w gotowaniu
normalnie przypominają mi sie stare studenckie czasy

a ja dopiero teraz dotarłam, ponieważ wcześniej miałam spotkanie na szczycie z ciocią Sylcią;-);-):-):-):-):-):-):-) a więc pozwolę sobie troszkę oplotkować Sylcię, a co jak nie słyszy to nie grzech

no to kiedy przyjeżdżasz??? a??Tosika snilas mi sie ,bylam u ciebie w odwiedzinach ,super sie bawilam![]()

no i kochana może idźcie do tego lekarza, bo coś dużo tych kupek Misiek zrobił

Kasiu o co biega z tym otwartym piwem, bo u mnie też się pojawiają te wstretne muszki-bigbituszki

Post odchaczone w zeszyciku

Dorka powiadasz 6 osób na stanie miałas w aucie;-);-);-) no nieźle

Surv i jak tam ujarzmianie idzie małego aniołka?

Pabla a ile kupek dzisiaj mala zrobiła?
Agnik no to super, ze imprezka się udała

dobra uciekam chałupkę ogarnąć, i jakis obiadek wstawić

Ostatnia edycja: