reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hejka,
Kicrym - zdróweczka dla Kuby!!
ja zaraz jadę z mamą do nadarzyna na zakupy - sama samochodem:sorry2: troszkę się cykam, a potem 100 km do nowego miasta też jadę sama z mamą i Leną i będziemy same wracać w czwartek.
to będzie mój samodzielny debiut za kółkiem, oby szczęśliwy....

reklama
I ja się witam w niedzielny poranek, u nas piękny dzień się zapowiada, my popołudniu wracamy do cz-wy.
Pabla na pewno spokojnie dojedziecie, także życzę udanej podróży.
Izabellka czyli wieczór miałaś udany:-)
Dorka o rany ty przed 6 już na nogach!!! W niedzielę do pracy to straszne chodzić, no ale czasem nie ma wyboru, zdarzyło mi się pracować w niedzielę , strasznie tego nie lubiłam.
Miłego dnia laseczki

Wpadam tylko na chwilkę, zobaczyć, co u was! My po przeprowadzce, uff. Trzy dni:szok: Tyle gratów, kartonów, worów, szok... Mam nadzieję, że tam dłuuuugo pomieszkamy (kredyt mamy na 30 lat, więc pewnie do końca życia:wściekła/y:). W naszej klatce doliczyłam się ponad 10 -ro dzieci w wieku do 6 lat:szok: W tym czworo rówieśników Zosi, chyba 2 ledwo co narodzonych i kilkukilkulatków:no: Ale dzieciarni:szok::szok::szok: Nie wiem, czy to dobrze? Ale przynajmniej będzie miała mała towarzystwo;-) Moja bratowa ma dyżury z sasiadką jeśli chodzi o odprowadzanie z i do przedszkola. Więcej pozytywów nie widzę... Wielki wiatrołap i ledwo można przejść tyle wózków (w tym jeden bliźniaczy).
Póki co mieszkamy u mamy. Lecę czytać, co u was:tak: Miłego dnia!

Kaja - najważniejsze że przeprowadzka za Wami, jeszcze się rozpakować, zaklimatyzować i będzie super!
Kasia - udanego pobytu na działce.
My z Nadarzyna wróciłyśmy, kupiłam jakąś kieckę, bluzkę i legginsy.
podróż za kółkiem dobrze minęła, nawet mama powiedziała że dobrze mi idzie.
Zaraz, jak Lena wstanie, wyjeżdżamy do nowego - pewnie odezwę sie dopiero w czwartek.
Proszę o info smskiem jakby u POST coś się zaczęło dziać!!

Hej dziewczynki, ja teak na chwileczke zameldowac, ze zyjemy i mamy sie znakomicie. Polski klimaty bardzo nam sprzyjaja, oj zostaloby sie tu na zawsze, no ale jak mi sie zachcialo emigracji to teraz mam.
Mala zaczela chodzi, babcia caly czas sie nia zajmuje tak wiec mam raj na ziemi i zastanawim sie co bedzie po powrocie.
Kaja- gratuluje mieszkanka, przeprowadzki nie zazdroszcze bo niedawno mialam to samo i wiem co to znaczy.
Pabla- fajnie, ze sie przelamalas i zaczelas jezdzic, teraz to juz pojdzie jak z platka.No i gratuluje zakupow ciuchowych:)

Wroce do was na dobre we wrzesniu jak juz bedziemy w ''domku''. Strasznie za wami tesknie, no i uswiadomilam sobie, ze jestem uzalezniona od baby boom:)))

Kaja szybko przyzwyczaisz się do nowych klimatów;-)
Pabla, no gratki kierowco:tak:

Działkowaliśmy dziś - było super. Jedno śpi (młodsze, bo spała tylko raz 1,5 godziny), drugie usypia (po emocjach golenia wlosów - "na żywca" niestety, ale po sekundach jak się zorientował, że to nic a nic strasznego, to grzecznie siedział i mąż kończył dzieła).

Witam, niedawno wrocilismy od G kuzyna. Mala wykapana padla. Cala pupe ma czerwona:-(, kupy juz sie w miare unormowaly wiec mysle ze pupa szybko sie wygoi:tak:
Pabla gratulacje za odwage!!! Trzeba cwiczyc:tak: Ja choc mam niedaleko do pracy to jezdze samochode i dlatego odwazylam sie sama jechac do Malborka:tak:Fajne zakupy ciszkowe.
Kasia dawaj nowy fryz Mikiego:tak:Ale fajnie macie z ta dzialka. Wlasnie latem najbardziej zaluje ze nie mamy dzialki:tak:
Beaa fajnie ze Polskie powietrze Wam sluzy:tak:Brawa dla Zainab malego tuptusia:tak:
Kaja chyba nikt nie lubi sie przeprowadzac:tak:Ja przeprowadzalam sie 2 razy i dwa razy przeprowadzalam sieostre wiec mam dosc. Choc G planuje wybudowac dom,wiec czeka nas jeszcze jedna przeprowadzka:-DFajnie ze Zosia bedzie miala z kim sie bawic w piaskownicy:tak:
Iza ale zabalowalas:-D Pamietaj ze czekam na Ciebie w piatek:tak:Przyjedziesz samochodem?
Kamu no niestety w niedziele tez musze pracowac:tak:Ale wole tak bo z mala moze byc wtedy G.

reklama
Witam wieczorkiem:happy:
Dziekujemy za zyczenia zdrówka- pomogły:tak:Kuba dzisiaj bez gorączki i cały dzien na spacerku najpierw w Zielonej a potem na Świerklańcu:tak::-)
Spokojnej nocki!jutro wam odpisze bo dopiero co położyłam łobuza spać:dry:

Do góry