reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam sie i ja!
No właśnie gdzie jest Post:confused::confused::confused: termin ma na 30.08/1.09 jakoś tak,ale pewnie jakby sie coś działo to by do kogoś smska wysłała, nie?

Tosika super ,że wesele sie udało i z mała wszystko ok:tak: Blond już widziałam i baaaaardzo mi się podoba:tak: Z reszta ładnemu we wszystkim ładnie:-)
Dorka powodzenie na ćwiczeniach:tak:
Survivor oby to jednak nie była alergia,bo to straszne dziadostwo:no:
Kicrym super,że Kubulek już zdrowy.
Kasia a jednak dzielny chłopak ten twój Miki,wiedziałam,po tym jak zobaczyłam co wyczyniał nad wodą.
Pabla świetnie sobie radzisz za kółkiem,więc teraz nic tylko jeżdzić jak najczęściej:tak:Powodzenia i szerokich dróg!

U nas ostatnie nocki nawet w miarę,aczkolwiek zawsze mogłoby być lepiej;-)
Mały się właśnie obudził z drzemki i zbieramy się do alergologa tzn. w mojej sprawie,bo ja dalej za króliczka doświadczalnego robię:-pAle musze przyznać ,że mi ten lek co testuję pomaga ,bo już dawno nie miałam ataków:tak:.
Odrazu podskoczymy na spacerek z kumpelą i malym Bartusiem,a po obiadku jedziemy do pobliskiej wiochy na jakieś nabożeństwo i zawieść graty teściowej ,bo idzie właśnie z pielgrzymką,ale do Częstochowy nie dojdzie i jutro już wraca,bo ją cos noga naparza.

reklama
Jestem Jestem ale ledwo dycham
Byłam dzisiaj na badaniach.....ufffffff koszmar.....pojechałam rano coby za gorąco nie było...ale wrócić do już większa sztuka:szok::szok::szok::szok:...
Jutro czeka mnie gin gdzieś kole 13-tej ale już poczekam grzecznie na męza z droga powrotną...bo u nas 31 stopni:szok::szok::szok::szok:

Pabla.
...gratulacje...ja bym normalnie urodziła z wrażenia że mam jechać i to sama...znaczy bez małża:tak::tak::tak::tak:
surv..super że z siostrą lepiej:tak::tak:
Tosika...Ty i kompleks...proszę Cię...teraz ja kajecik założe i każdą Twoją wybzduraną myśl będę zapisywać..:tak::tak::tak::tak: i jak się spotkamy to na klapsy wymienię:tak::tak::tak:
Kicrym....Jak to dobrze że z Kubusiem już oki...najważniejsze coby dzieci zdrowe były:tak::tak::tak:
dorka...no no na ćwiczenia do Pana Stefana...ulala..a co ćwiczycie???:-D:-D:-D:-D...no dobrze...już nic nie napiszę tylko po łapkach się chlasnę:tak::tak::tak::tak:
Poczytam ciut i muszę odpocząć po tym męczącym poranku:tak::tak::tak:

witamy sie i my:happy:
I u nas upał niemiłosierny:baffled:własnie wrócilismy z dworu bo wysiedzieć sie nie da:no:
rano bylismy na kontroli u naszej dr i jest ok. Oskrzela, płuca czyste, na 90%zęby:tak:
Tosika super że weselicho udane:tak:

Pabla no to gratulacje że tak dzielnie dojechałaś:tak:ja jeszcze sama z małym nie jechałam:no:

Surv no to mieliście wycieczkę, a Florcia pewnie zaraz zacznie samam mykac to troche odpoczniesz od schylania:tak:no i super że siostra juz lepiej się czuje:tak:

Madzia udanej wizyty:tak:

Post no w taka pogodę to ty lepiej nie wychodź:no:siedz w domku i nózki do gory:tak:

Renia super że koncert ci sie podobał, ale słyszałam w tv że nie bisowała, to tak troche głupio:sorry2:

Dorka no no ćwiczenia....:-p;-):-D

Kasia no to Miki teraz głowe bedzie sam nadstawaił;-):-D

Izabelka udanych rzutów, oby same Striki (nie wiem jak się pisze:-p) były:tak:

Kasia no to Miki teraz głowe bedzie sam nadstawaił;-):-D

Tiaaa, z pewnością:sorry2: M stwierdził, że ... na rok mamy spokój:-D
Post no wreszcie się odezwałaś, bo my już tu drobiłyśmy co się z Tobą dzieje
Dorka, a co to za Pan Stefan?;-):-D M wie?:-D
Pabla, zuch dziewczyna z Ciebie:tak:
Surv, ale jesteście powsinogi - fajnie!

Oj dziewczyny Wy tylko o jednym;-);-);-) Moja siostra jak kiedys chodzila do p.Stefana to mowila "Stefan robi dobrze"czyli ma dobre cwiczenia:-D To jest taki aerobik ale po tym ma takie fajne rozluzniajace cw. Ostatnio bylam tydzien temu i po cw nie bylam wcale zmaczona(ale spocona jak szczur:-D),a na drugi dzien tak mnie mniesnie bolaly ze nie moglam chodzic(prawie).
Post dobrze ze jestes cala:tak: I wypoczywaj kobieto!!!!!
Kircym dobrze ze z malym ok:tak:
Madzia powodzenia u lekarza i milego spaceru z kumpela:tak:

Ostatnia edycja:
Właśnie się dowiedziałam że urodzę tydzień przed terminem:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
mama ma taką koleżankę co czyta ze zdjęcia rzeczy i zazwyczaj się sprawdza:szok::szok::szok::szok::szok:
ło matko...to wychodzi w najbliższą niedzielę...kurcze...ciekawe czy się sprawdzi..a my jeszcze w niedzielę na posiadówkową imprezkę się wybieramy..a może jej się pomyliło i ma być tydzień później....ech po co ona mi to powiedziała:baffled::baffled::baffled::baffled: teraz dziwnie się czuję:baffled::baffled::baffled:

dorka...wiesz...głodnemu chleb na mysli:-D:-D:-D:-D:-D:-D...ja to juz taka głodna jestem...no ale z takim brzuchem i skurczami ni hu hu...więc wyobraźnia działa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a jeszcze jak robi dobrze to już wogóle:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Post jak fajnie juz w niedziele bedziesz miala Lucka przy sobie:-D Na poczatku myslalam ze lekarz Ci tak powiedzial albo pielegniarka:-D

Post, no teraz jak się zasugerowałaś, to na bank z wrażenia wcześniej urodzisz:-p:-):-):-):-) A małż co na to? przyspieszenia z remontem dostał?:-D:-D no nic, to możemy szampana kupować...albo nie, to w końcu jeszcze 6 dni zostało...:-):-)

Dorka, no takiego pana Stefana, co dobrze robi, to chyba żadna z nas by nie odmówiła:-):-):-) A nawet jak tylko Ci sylwetkę wymodeluje, to też warto:-D:-D:-D

U nas dziś wściekle duszno:baffled: burza obiecująca się kręciła przed obiadem, ale poszła w siną dal nawet o nasze okolice nie zahaczając:-( No nic, kiedyś przyjdzie jesień, kiedyś będzie mneij niż 30 stopni:-p

Dorka dziewczyny się napaliły (ja zresztą też:zawstydzona/y::-p) a okaże się, że pan Stefan jest jurnym 60latkiem:-D:-D:-D:-D
Post o jacie, to już za 6dni?:szok::szok: z jednej strony fajnie a z drugiej zapewne strosiorek, co?;-) Nie zapomne moich dylematów przed samą koncówką- z jednej strony chciałam już (bo w końcu czy teraz czy później to samo muszę przejsć:tak:) a z drugiej przesuwałam ten moment w siną dal;-) Daj nam koniecznie znać!!!! Jak ten czas leci, co?
Kicrym super, ze tam nic poważnego się nie wykluło :tak:
Nasz króliczku doświadczalny - Madziu powodzenie u alergologaa;-)

dziewczyny wiecie co, zauważyłam dzisiaj u malej na brzuszku czerwone krosteczki i pomyslałam na początku, że to potóweczki:tak: ale później zauważylam te krosteczki z tyłu na karku, a teraz jak ją rozbieraliśmy do kąpieli, to ma te kropki na całym brzuszku, pleckach i szyi:szok::szok::szok::szok::szok: ona są nieregularne (czyli różnej wielkości) Czy to może byc uczulenie na antybiotyk? albo może jakaś różyczka?:szok::szok::szok::szok:

reklama
My własnie przybylismy z piaskownicy:tak:teraz da się oddychać:-D
Tosika jak mała miała temperature 3 dni temu to może przechodziła 3 dniówkę.Alergia też może być, ale wylicz czy nie było 3 dni wstecz temperatury:tak:
Post o matko, za 6 dni:szok:a szczerze to bym sie nie nakręcała. Mnie nakręciła moja ginka że urodze 2 tygodnie przed terminem bo chodziłam z rozwarciem na 1.5 palca i co?i urodziłam 2 dni po terminie:tak::-D
Surv a na jesień będziemy narzekać że non stop leje:-D
Kasia to nic tylko zapuszczać loki;-):-D
Spokojnej nocki:tak:

Do góry