reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, jak nie ma żadnych innych objawów oprócz tych nieokreślonych, to ja bym tylko obserwowała, a normalnie chodziła na spacery etc. Jeść nie musi, zwłaszcza jak to zęby, nawet wszystkożerna Florka teraz przy trzonowcach je mniej. Naprawdę wydaje mi się, że Lence nic nie jest, wiec nie zamartwiaj się na zapas!
mamabartka
...i Natalki :)
Ech, wyobrażam sobie jaki masz stresior Pabla
Żłobek tuż tuż a tu takie niespodzianki.
A Ty już w tym tyg. zaczynasz pracę? Jeśli jeszcze nie to może potrzymaj małą jeszcze kilka dni w domu. Jak nie pójdzie 1-go września to może nawet lepiej. We wtorek będzie pewnie dziki ryk większości maluchów. A tak po tygodniu już jest spokojniej i dziecko lepiej się aklimatyzuje w nowym miejscu. Tym bardziej jak Lenkę coś teraz męczy może być jej trudno.

Żłobek tuż tuż a tu takie niespodzianki.
A Ty już w tym tyg. zaczynasz pracę? Jeśli jeszcze nie to może potrzymaj małą jeszcze kilka dni w domu. Jak nie pójdzie 1-go września to może nawet lepiej. We wtorek będzie pewnie dziki ryk większości maluchów. A tak po tygodniu już jest spokojniej i dziecko lepiej się aklimatyzuje w nowym miejscu. Tym bardziej jak Lenkę coś teraz męczy może być jej trudno.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Surv dziękuje za namiary stron :-) Ja się będę starała o dotację z Urzędu Pracy a nie z UE. A to dlatego że konkurs na dotacje unijne w moim województwie jest dopiero po nowym roku , a z UP mam szansę dostać w przeciągu 2 miesięcy. Także spróbuję. Ale szczerze powiedziawszy myślałam że to nieco latwiejsza sprawa...
Pabla ja bym postąpiła tak jak pisze Surv..
Pabla ja bym postąpiła tak jak pisze Surv..
pabla27
Fanka BB :)
dzięki Dziewczyny!
Surv - mam nadzieję że nic jej nie jest tylko takie osłabienie organizmu może.
Mamabin - do pracy dopiero 21 września idę, więc prawdopodobnie potrzymam ją w domu ten pierwszy tydzien i do żłobka pójdziemy od 07 wrzesnia.
Zobaczymy co jutro kolejny lekarz powie.
dobra, zmykam bo ja też się podle czuję, głowa mnie boli, nos zatkany
Surv - mam nadzieję że nic jej nie jest tylko takie osłabienie organizmu może.
Mamabin - do pracy dopiero 21 września idę, więc prawdopodobnie potrzymam ją w domu ten pierwszy tydzien i do żłobka pójdziemy od 07 wrzesnia.
Zobaczymy co jutro kolejny lekarz powie.
dobra, zmykam bo ja też się podle czuję, głowa mnie boli, nos zatkany

Witam wieczorową porą
Kicrym, u nas w żłobkach też nie trzeba zaświadczenia z sanepidu, a zaświadczenie lekarskie, jak najbardziej. I jak Kubuś w ciągu dnia? Lepiej?
Madzia, może Maciuś nie powinien jeść kolacji, to będzie lepiej sypiał ;-)
Mamabin, fajnie że się odezwałaś! Mówisz, że wakacje udane? Super! No i niezmiennie trzymam kciuki za zdrowie naszej małej Natalki!
Dorka, masz fantastycznego synka – wspaniale opiekuje się młodszą siostra
Kicrym, super, że praca tuż tuż. Ale będziesz miała dzieciarnie na co dzień ;-)
Tosika, ale miałyście dzis spanie! Wściekle zazdroszczę. A z tym zabawianiem się jak jest z tatusiem, to toćka w toćkę jak u nas. Jak tylko mnie zobaczy, to bach rzuca wszystko i dawaj do mamusi. Choć nie powiem, czasami też sama się pobawi. Kornelek też wzorowy starszy brat
Surv, skontroluj się u ginki i będziesz spokojniejsza
Post, może to już? Pod koniec ma się Powera, choć mnie w dniu porodu chandra tłukła :-/
Liwus, Ty to też masz niezłego śpiocha
:-)
Pabla, dziewczyny dobrze piszą - nie martw sie na zapas
Kicrym, u nas w żłobkach też nie trzeba zaświadczenia z sanepidu, a zaświadczenie lekarskie, jak najbardziej. I jak Kubuś w ciągu dnia? Lepiej?
Madzia, może Maciuś nie powinien jeść kolacji, to będzie lepiej sypiał ;-)
Mamabin, fajnie że się odezwałaś! Mówisz, że wakacje udane? Super! No i niezmiennie trzymam kciuki za zdrowie naszej małej Natalki!
Dorka, masz fantastycznego synka – wspaniale opiekuje się młodszą siostra
Kicrym, super, że praca tuż tuż. Ale będziesz miała dzieciarnie na co dzień ;-)
Tosika, ale miałyście dzis spanie! Wściekle zazdroszczę. A z tym zabawianiem się jak jest z tatusiem, to toćka w toćkę jak u nas. Jak tylko mnie zobaczy, to bach rzuca wszystko i dawaj do mamusi. Choć nie powiem, czasami też sama się pobawi. Kornelek też wzorowy starszy brat
Surv, skontroluj się u ginki i będziesz spokojniejsza
Post, może to już? Pod koniec ma się Powera, choć mnie w dniu porodu chandra tłukła :-/
Liwus, Ty to też masz niezłego śpiocha

Pabla, dziewczyny dobrze piszą - nie martw sie na zapas
KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam,
jejku co tu się działo jak mnie nie było
:-)
Surv i Julia bardzo mi przykro:-(;-) ale jeszcze nic straconego, życzę powodzenia;-)
MamaBiN super, ze wakacje udane, czego dowodem są wspaniałe fotki:-) trzymam mocno kciuki za wizytę lekarską Kurcacka
Pabla szczerze, to ja na Twoim miejscu też bym panikowała bo niby nic Małej nie jest a jednak coś się dzieje
mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta rozwieje wszelkie wątpliwości:-)
Dorka gratuluję wspaniałego Synusia
oj, żeby Antoś był kiedyś takim starszym bratem
czuję się już dobrze, ale mam jeszcze 3 zastrzyki
mam już ich dość bo tyłek boli strasznie
ciągle jestem zmęczona i gratis nerka mnie boli, więc jak już umierać to z grubej rury
nic mi się nie chce a sprzątanie się uśmiecha
chyba jutro się wezmę
zmykam spać bo nie mam na nic siły
dobranoc:-)
jejku co tu się działo jak mnie nie było

Surv i Julia bardzo mi przykro:-(;-) ale jeszcze nic straconego, życzę powodzenia;-)
MamaBiN super, ze wakacje udane, czego dowodem są wspaniałe fotki:-) trzymam mocno kciuki za wizytę lekarską Kurcacka

Pabla szczerze, to ja na Twoim miejscu też bym panikowała bo niby nic Małej nie jest a jednak coś się dzieje

Dorka gratuluję wspaniałego Synusia

czuję się już dobrze, ale mam jeszcze 3 zastrzyki

Kasia no Kuba dzisiaj jak "młody bóg" aje mi się że to po szczepieniu
Surv, Liwus powodzenia w tych dotacjach
ale jest biurokracji
KATE zdrówka!zadbaj troszku o soebie bo długo tak nie pociągniesz
Pabla może te zęby ja tak męczą, do tego ta duchota na dworze
no i rzeczywiście lepiej dac dziecko w drugim tygodniu wrzesnia
Spokojnej nocki!

Surv, Liwus powodzenia w tych dotacjach

KATE zdrówka!zadbaj troszku o soebie bo długo tak nie pociągniesz

Pabla może te zęby ja tak męczą, do tego ta duchota na dworze

Spokojnej nocki!
Hej dziewczynki:-):-):-)
Widzę, że się dzieje

Aż trudno nadążyć za Wami.
Surv - bardzo mi przykro z powodu tego, co się stało. Pamiętaj, że nic straconego. A przecież starania (jak już zostało wspomniane) do najnieprzyjemniejszych raczej nie należą
Buziaki dla Ciebie
Liwus - trzymam kciukasy za dotację. Na początku to zawsze wygląda przerażająco, ale jak się wgryziesz, to bedzie z górki. Niemniej jednak jeśli faktycznie zależy Ci na tej kasie i na czasie, to poszłabym za rada Surv i zgłosiła się do profesjonalisty od pisania takich biznes planów.
Mamabin - bardzo się ceisze, że się udało umowić tą konsultację. Ucałuj Kurcacka i na pewno wszystko bedzie dobrze

Pabla - wyobrażam sobie, że nie jest Ci lekko. Nie mam pojęcia co się może dziać. Zębuchy??? Idź jak zaplanowałaś do pediatry, a żłobek może poczekać. Jak sama piszesz - 7.09 brzmi dobrze. I Ty i Lenka się troszkę uspokoicie i bedzie git
Kate - zdrowiej kobitko. Wiem, że to nie jest łatwe w Twojej sytuacji, ale staraj się choć troszkę odpocząć. Cóż może nawet największy z Prezesów bez dobrej aystentki???
Ja spadam spać, bo jutro nasza 5 rocznica ślubu. Z wielu względów nie planujemy nic specjalnego. Chcemy się wyrwać na chwilkę na miasto, a Julka została sprzedana do rodziców na całą jutrzejszą noc

Z dzikiego seksu nici, bo mam dziwnie długawą @, ale co tam............odbijemy sobie jeszcze

Dobrej nocki dziewczyny:-)
Widzę, że się dzieje

Surv - bardzo mi przykro z powodu tego, co się stało. Pamiętaj, że nic straconego. A przecież starania (jak już zostało wspomniane) do najnieprzyjemniejszych raczej nie należą

Liwus - trzymam kciukasy za dotację. Na początku to zawsze wygląda przerażająco, ale jak się wgryziesz, to bedzie z górki. Niemniej jednak jeśli faktycznie zależy Ci na tej kasie i na czasie, to poszłabym za rada Surv i zgłosiła się do profesjonalisty od pisania takich biznes planów.
Mamabin - bardzo się ceisze, że się udało umowić tą konsultację. Ucałuj Kurcacka i na pewno wszystko bedzie dobrze

Pabla - wyobrażam sobie, że nie jest Ci lekko. Nie mam pojęcia co się może dziać. Zębuchy??? Idź jak zaplanowałaś do pediatry, a żłobek może poczekać. Jak sama piszesz - 7.09 brzmi dobrze. I Ty i Lenka się troszkę uspokoicie i bedzie git

Kate - zdrowiej kobitko. Wiem, że to nie jest łatwe w Twojej sytuacji, ale staraj się choć troszkę odpocząć. Cóż może nawet największy z Prezesów bez dobrej aystentki???
Ja spadam spać, bo jutro nasza 5 rocznica ślubu. Z wielu względów nie planujemy nic specjalnego. Chcemy się wyrwać na chwilkę na miasto, a Julka została sprzedana do rodziców na całą jutrzejszą noc

Dobrej nocki dziewczyny:-)
reklama