reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
W zasadzie wstałyśmy...tylko powoli się rozkręcamy;-) Pogoda rzeczywiście cudna, więc moze wyjście do lekarza połączymy ze spacerem- wczoraj na marudy pomógł...
Renia, witaj z powrotem - wprowadź jakiś ruch na BB:-)
ciekawe, jak tam Pabla odnalazła się w świecie wielkiego biznesu?;-)
Więcej potem, bo coś jeszcze nie zaskoczyłam:-p

No i witam sie ja...

Jestem na urlopie i jak to właśnie w takich sytacjach bywa jestem już na nogach od 6.... a co :p hehehe...

U nas już powoli coraz lepiej. Zu strasznie kaszle i ma katar po same kostki ale miejmy nadzieje, że to już ostatni tydzień takiej męczarni...

Jak tylko nadrobie czytanie to odpisze wszystkim :-D

Surv Twoje zabawki rewelacja :-) Genialne :happy: Już się boję ceny w Twoim sklepie :-D Piękności...

My już prawie zdrowi Adam tylko ciąga nosem , ale jest juz w miarę ok.
Wczoraj był nieznosny i już myślałam że nie wyrobię z nim. Zaraz idziemy do Babci , potem do sklepu no i będziemy robi obiad :happy:

Miłego dnia dziewczynki:happy:

Witam,
Survi super maskotki, ja chyba bym tak nie potrafila:tak:I oczywiscie zdrowka dla Cienie i Florki:tak:
Julia ale Ci dobrze:tak:Zdrowka dla Zu:tak:\
Post oj biedny Cinek, trzymam kciuki za lepsze nocki:tak:Brawo dla Iki:tak:
Renia witaj i rob szum bo cos cicho na BB:-D
Pabla trzymam kciuki za udany dzien w pracy:tak:
Kircym zdrowka dla Kubusia:tak:
Kamu maly sie zmeczyl szalenstwami to spi, i jak tam dzis tez pobutka o 6?
Tosika super ze ta gulka to nic powaznego:tak:Litr kaszki, nic dziwnego ze zupek nie chciala jesc. U nas rano 210ml mleka z kleikem i wieczoram 240ml. Wlasnie zastanawiam sie czy rano nie dawac jej mleka bez kleiku:tak:

Ja czuje sie fatalnie, katar po pas. W pracy jakos przetrwalam, mam nadzieje ze mi szybko przejdzie. Wcinam czosnek, ibuprom zatoki,i tabletki do ssania na gardlo. Mala jakby lepiej, dzis spala do 8.30 wiec jest ok. Juz myslalam ze mi sie obudzi o 7:tak:

reklama
Witajcie , ja już od jakiegoś czasu w pracy sobie siedzę.
Maks niestety dostał kaszel, mam nadzieję że nie złapie go nic więcej. Ogólnie ejst pogodny i uśmiechnięty, zobaczymy. Dałam mu już wodę z sokiem z malin, 2 syropy na kasze , wapno i cebion.
Surv śliczne te twoje dzieła
Julia obyś wypoczęła na tym urlopie.
Dorka zdrówka, mnie też chyba coś bierze.:crazy:
Liwus dobrze , że z Adasiem już lepiej
Renia wszystkiego najlepszego!!!!

Do góry