Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wieczorem tradycyjne 2 godziny histerii, awantur etc., a oo świcie i tak jak młody bóg wstała... R twierdzi, że mała ma już po prostu bunt dwulatka...wszystko na to wskazuje, ale to grube 0,5 roku za wcześnie:-( Ja podejrzewam raczej, że nieświadomie jakieś potężne błędy wychowawcze popełniamy, a mała je sprytnie wykorzystuje...ręce mi powoli opadają:-( Wczoraj byłyśmy też u Laury i o ile Laura bardzo grzecznie i przyjaźnie do Florki podchodziła, to Florka na zmianę albo zalewała się łzami, albo Laurę bezczelnie ignorowała...nawet gdy ta ją na pocieszenie po głowie głaskała - ech, potwora urodziłam ot co
Oby szybko Oldze przeszło - Miki ile chorował, tydzień?
O ile mnie młoda wychowuje wrzaskiem i warknięciami, o tyle tatusia bierze głównie na podkówkę i padania w ramiona pod tytułem "ja się tak bardzo stęskniłam, to teraz mi rekompensuj to, ze Cię nie było":-) no ale generalnie jest wymuszanie wszystkie wrzaskiem, rzucaniem się na podłogę oraz ciskaniem zabawkami...ostatnio w kąt pokoju poleciała ciężka miska z praniem

A ja nie czuła. Jak bym się chciała przejmować każdą jego niestrawnością (a jest baaaaardzo delikatny), każdym bólem głowy... No nie jestem w stanie. Może i nie czuje się najlepiej, ale na rękach go nosić nie będę. Jeszcze sprzątając nieopatrznie wylałam mu miętę i obraza była wielka.
szukam w necie i nie mogę znaleźć. Na początku grudnia mam wizytę w centrum odchudzanie, nie schudłam nic, nie dietuję się, ale pewnie pójdę po spiernicz i tabletki, które po odstawieniu będę mogła dostać. Strasznie słaba w tym temacie jestem. Nie dość, że słodkości tak za mną chodzą, to jeszcze oprzeć im się tak ciężko.

no i podobno małe dzieci szybciej i łatwiej przechodzą

co za sen

jutro na 6
kurcze nie wiem ile tak jeszcze wytrzymam wstawać

U nas ciagniecie za palec caly czas oczywiscie tylko mama, choc jest starszy brat i tata

Ja tez za duzo nie pozwalam Misi ale tata czasem strasznie ja rozpieszcza
Trzymam kciuki zeby sie poprawilo. Dobrze Mondzi pisze ze ona ma to po Tobie

Ta chyba najlepiej dziala
i nie jedzenie kolacji
Moze sprobuj tak? Na dietach masz okreslone jakies jedzenie a potem jesz dalej to samo

no pewnie oprócz Kasi;-)

ogólnie wiem jakie błędy popełniam ale mam za mało silnej woli żeby je naprawić.Jak karmiłam małego to się udawało a teraz nie
schudłam 3 kilo mniej niż przed ciążą a teraz znowu przybrałam do zawstydzającej mnie wagi:-(Cały czas sobie mówię że zacznę od poniedziałku więc może dzisiaj dobry czas tylko że ja już zjadłam 7daysa z czekoladą
:-(
mi się wydaje że taie już są niektóre dzieci, że unikają rówieśników,ale żłobek dobrze by im zrobił
:-)

) dnia!