Czesc.
Pabla no to mialas motorek tyle zrobilas:-)
Survi tez tak mowie ze spacer z mala i wniesienie jej na 4 poetro to jak aerobik
Tosika dobrze ze z mala juz lepiej
My Misi na poczatku tez robilismy inhalacje wziewnikiem tym do ust a teraz sama sobie trzyma maske
Tosika mi duzo pomaga G wiec mam czas na BB i jeszcze Seba sie nia chwile zajmie i moge czytac co u Was
Andula to zawrotna sumke wydalas na ciuszki
Ja dzis kupilam spodnie z lumpu do pracy dwie pary za 13zl
Malej do biegania po domu 2 pary spodenek za 2zl
Kasia fajnie ze masz juz wekeend
Ja jutro i w niedziele do pracy na pierwsza zmiane:-(
Renia to Tymi bedzie mial super pokoik
My po wizycie opiekunki. Mala super sie spisala nie plakala tylko kupacza walnela
Ta opiekunka to moja znajoma ma 52 lata i przeszlysmy na "ty"
Troche mi dziwnie bo caly czas na pani bylysmy
Ja bylam na zakupkach a Misia poznawala opiekunke. Tak mi szybko zlecialo za prawie 2 godziny bylam na zakupach
Pabla no to mialas motorek tyle zrobilas:-)
Survi tez tak mowie ze spacer z mala i wniesienie jej na 4 poetro to jak aerobik

Tosika dobrze ze z mala juz lepiej
My Misi na poczatku tez robilismy inhalacje wziewnikiem tym do ust a teraz sama sobie trzyma maske
Tosika mi duzo pomaga G wiec mam czas na BB i jeszcze Seba sie nia chwile zajmie i moge czytac co u Was
Andula to zawrotna sumke wydalas na ciuszki
Ja dzis kupilam spodnie z lumpu do pracy dwie pary za 13zl
Malej do biegania po domu 2 pary spodenek za 2zl
Kasia fajnie ze masz juz wekeend
Ja jutro i w niedziele do pracy na pierwsza zmiane:-(Renia to Tymi bedzie mial super pokoik

My po wizycie opiekunki. Mala super sie spisala nie plakala tylko kupacza walnela
Ta opiekunka to moja znajoma ma 52 lata i przeszlysmy na "ty"
Troche mi dziwnie bo caly czas na pani bylysmy
Ja bylam na zakupkach a Misia poznawala opiekunke. Tak mi szybko zlecialo za prawie 2 godziny bylam na zakupach
bo ja teraz przeszłam wojnę:-( o maseczce to można zapomnieć, bo ogolnie to ona jest fajna ale tylko i wyłącznie na buzi mamy;-) a tą tubą latałam za buzią Tosi
(trzymałam ją na kolanach i przetrzymywałam rączki, mala kręcila glową a ja starałam się nadążyć za jeej ruchami:-( ale po 5min poddała i biedulka zrezygnowana pozwoliła trzymać tą tubę przy buźce(oczywiście buźka zamknięta na trzy spusty
) wcinam bez skrępowania suche kielbaski
w koncu nikt nie widzi
wrócilismy cali i wymęczeni ale pozytywnie, było super !
że to już wróciliście a nie dopiero jedziecie