Izabelka
Oski i Wercia
dzien dobry 
nie wyspalam sie, mala marudzi-nie wie czego chce
na 10 idziemy na przedstawienie, ciekawe czy Weronice sie spodoba i jak dlugo wytrzyma
potem do kolezanki, bo kota ma, niech dzieci sie pobawia; pod wieczor 2 kolezanki mnie odwiedza,wiec dzien zapelniony; musze tylko dom ogarnac; standard sprzatanie co dzien, bo tak "się balagani" hehe

nie wyspalam sie, mala marudzi-nie wie czego chce

na 10 idziemy na przedstawienie, ciekawe czy Weronice sie spodoba i jak dlugo wytrzyma
potem do kolezanki, bo kota ma, niech dzieci sie pobawia; pod wieczor 2 kolezanki mnie odwiedza,wiec dzien zapelniony; musze tylko dom ogarnac; standard sprzatanie co dzien, bo tak "się balagani" hehe

A o 21.30 zasnela
Fajnie ze z siostro lepiej
Mam nadzieje ze wszystko wyszlo ok

ale M stwierdził że sprzeda się i tyle
A gdzie mieszka twoja siostra jeśli mozna wiedzieć? Pytam z ciekawości,bo mam rodzine pod Wrocławiem.
ale wy chyba macie ten starszy model, prawda? no i u nas juz zatwierdzone że Buzzem 4 będziemy śmigać przy drugim dziecku
Teraz to nim wcale prawie nie jeździmy,szczerze mówiąc to w ciągu tej zimy byliśmy gdzieś wózkiem dwa razy,w tym raz tydzień temu i w sumie jako tako sie młody jeszcze mieści,nawet w kombinezonie i śpiworze