Hej!
Renia, ale historia... Biedny Tymi. Miki kilka razy oparzył sobie palec i był lament nie z tej ziemi a co dopiero kawałek ciałka :-( Fajnie, że wszystko idzie w dobrym kierunku
Izabelka, współczuję kwasów w domu. Oj bardzo tego nie lubię...
U nas tez był piękny dzień, więc zaliczyliśmy plac zabaw (zauważyłam, że Olga to mały kamikadze - nie straszna jej wysoka zjeżdżalnia) a po południu małą imieninową imprezkę u cioci. Tam jest chomik, więc była wielka frajda (ciekawe co się będzie działo w zoo, do którego tez się wybieramy, ale jeszcze nie wiem kiedy, bo do Krakowa trzeba dojechać ;-))
Plany były zupełnie inne, bo mieliśmy jechać do znajomych i wrócić jutro, ale dzieciaki znajomych rozchorowały się.
Renia, ale historia... Biedny Tymi. Miki kilka razy oparzył sobie palec i był lament nie z tej ziemi a co dopiero kawałek ciałka :-( Fajnie, że wszystko idzie w dobrym kierunku
Izabelka, współczuję kwasów w domu. Oj bardzo tego nie lubię...
U nas tez był piękny dzień, więc zaliczyliśmy plac zabaw (zauważyłam, że Olga to mały kamikadze - nie straszna jej wysoka zjeżdżalnia) a po południu małą imieninową imprezkę u cioci. Tam jest chomik, więc była wielka frajda (ciekawe co się będzie działo w zoo, do którego tez się wybieramy, ale jeszcze nie wiem kiedy, bo do Krakowa trzeba dojechać ;-))
Plany były zupełnie inne, bo mieliśmy jechać do znajomych i wrócić jutro, ale dzieciaki znajomych rozchorowały się.

ważne, że ładnie się goi
) normalnie chyba wszyscy wychodzą z założenia, ze jak warmia i mazury to lasy, jeziora i wiele zwierząt samopasem przechodzących się po lasach (łacznie z malpami i żyrafami
) więc po co nam zoo

i jakbyśmy chcieli to powinniśmy to wykorzystać, bo np teraz poszukiwali małych dzieci do filmu "Czas honoru" a mała nie dosc, że ma loczki, to do tego jeszcze ma taka urodę jak to on nazwała "nienowoczesna" a klasyczną;-) i dala mi namiary na tą agencję no i teraz mam dylemat

Ale, hmm, dwa miechy i wakacje:-)