reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Mondzi fajnie,że się odezwałas,juz zaczynałyśmy się martwić.Wpadaj częściej:tak: No cóż ci ja mam powiedzieć...teściowa to teściowa-inny gatunek:-p
Izabelka super sie wam wyjazd udał,zazdroszczę:zawstydzona/y:
Kicrym,no trampolina to będzie niezła atrakcja,z resztą niektórym dzieciakom przypadła mocno do gustu na ostatnim zjeździe min. Florze,co z dziką radością oczekiwała aż ktoś będzie skakał przy okazji ją podrzucając:-D,ale gdzie wy ja postawicie:confused: Maciek też wczoraj w krótkim rękawku był:tak:,choć wychodziliśmy ubrani na długi rękaw,ale jakoś nie miałam sumienia go tak grzać i go porozbierałamn,nie powiem, trochę się cykam,bo młody antybiotyk bierze i nie chciałabym,zeby się bardziej załatwił,ale z drugiej strony tak dziecko przegrzewać to tez nie dobrze.

U nas się rozpogodziło po południu i młody szalał na podwórku jak dziki:-D Na dalszy spacer na plac zabaw się nie wypuściliśmy ,bo złapaliśmy gumę wczoraj w wózku:baffled:,ale na podwórku mamy i huśtawkę i konika i piaskownicę,a młody i tak najbardziej lubi buszować w dziadka polonezie:-p Padł jak mucha o 20 ufff:sorry:
Ja się zbieram pod prysznic i się zebrać nie mogę:zawstydzona/y: i zaraz do wyrka.
Spokojnej nocy !

reklama
Momdzi super, że wreszcie się odezwałaś, jeszcze Andula coś dawno nie dawała znać.
Iza fajnie że wypad udany.
Madzia to na co własciwie Maciuś bierze antybiotyk?
A my poszliśmy dziś do nas na dziłkę ze znajomymi i ich cóeczka i psem, ale Maks szalał, podobało mu się bardzo. Grilllowaliśmy i pierdoły popychaliśmy. Teraz też mają przyjść to się po piwku napijemy. Miłego wieczoru

Mondzi, fajnie że się odezwałaś! Zaglądaj częściej. Fajnie, że Tymek będzie z Tobą w przedszkolu.
Izabelka, ale super wypad mieliście. Zazdroszczę
Kamu działkowaliście - fajnie! My byliśmy wczoraj po pracy - ale tylko posiedzieliśmy, bez grilla

Byliśmy u mojej kuzynki - dzieciaki wybawione. Na koniec Miki zaliczył spotkanie pierwszego stopnia buzi z podłogą. Oj polała się krew - mam nadzieję, że ząbki na dole nie naruszone, bo krew się lała :-(

A co tu taka cisza?
Oj biedny Miki, mam nadzieję, że ząbki w porządku.
U nas od rana lało, teraz coś się zaczyna przejaśniać, może po południu znowu uda nam się iść na działeczkę i po grillować.

Byliśmy z m w sklepie a teraz obiadkujemy. U nas jeszcze nie padało i mam nadzieję, że tak sie utrzyma, bo przyjemnie na polu, choć upału nie ma.
Cos mnie głowa pobolewa :-/

hejka,
w wawce padało do południa, teraz się ładnie wypogodziło i wychodzi słoneczko. Cieszy mnie to, bo za godzinkę się zbieramy i jedziemy do znajomych do Sulejówka na grilla:-) i znów kolejką :-) bo M na mecz pojechał i prosto stamtąd przyjedzie a my z wawy kolejką jedziemy.
Miłego dnia Dziewczynki!

Hejka!
u nas szaro i ponuro, niby nie pada ale brzudka pogoda:confused2:
Kasia oj muisało boleć:baffled::baffled::baffled:
Izabelka zazdroszczę takiego wypadu,ciągnie mnie nad morze że szok, w tym roku chyba nie damy rady finansowo na taką wycieczkę a raczej wczasy się wybrać, za daleko:baffled:
Kamu fajnie grilujecie:tak:
Madzia a no trzeba będzie porządek na naszym ogródku zrobić:confused2:ja tego nie widzę no ale M wpadł na pomysł to niech robi:-p
U nas dzisiaj pobudka 8.45:szok::szok::szok::szok:o 6.20się przebudził dałam mleko i zasnął:szok:oby jutro tez dał nam pospać:-pSkutek taki że teraz spi bo mu się drzemka przesunęła:sorry:

U nas dzisiaj dzień taki o...bo od rańca się na burze zbierało i nam plany pokrzyżowało. Połaziliśmy trochę po polku a po południu do teściów.
Wczoraj było extra. Do południa po lekkim sprzątanku plac zabaw, potem gdy Tymi spał tata wziął Pysia z kumplem i jego synkiem na żużel a jak wróciliśmy to mykneliśmy na marine do kumpla. Pyś pływał na optymiście-zachwycony i zapisujemy go na szkółkę dla dzieciaków u wujka:-D a i jeszcze zaliczył rowerek wodny z tatą i trampolinę a my posiedzielismy ze znajomymi. W dodatku dziadziu wpadł na rowerze i wynosił Tymcia ale potem mu się takie mamusiowanie włączyło, że aż zwinęłam go w chustę i siedział mi na plecach przez 2 godziny niemal bez ruchu. Super było. Teraz mykamy spać ale maly jeszcze ciut hiperaktywny.:sorry:

A ja tylko wpadam się pochwalić,że zostałam o 19.05 ciocią Piotrusia, mojemu kuzynowi urodził się synek, także rodzinka się powiększyła, D właśnie pojechał po drugiego kuzyna i do "młodego tatusia" razem z wujkiem opijać najmłodszego z rodu:-)

reklama
cześć dziewczynki:-)
dopiero teraz do Was dotarłam i juz się tłumaczę czemu;-) w piątek pojechaliśmi do tesciowej (ot taki dzień dobroci wymyśliłam:-p) a tak naprawdę, to byl przystanek podczas naszego wypadu, ponieważ w sobote wyruszylismy do Gdańska do mojego kuzyna i tam balowaliśmy do dzisiaj :-) było symatycznie i milo, pogoda w miarę, nie deszczowa, jednakże wietrzna:sorry: no i bez grilla się nie obylo:-p i "dodatków":-D
mała wychasana na maxa i wylizana doszczętnie przez psiaka (brat ma labradorka:tak:) Kasiu to są cudne psy!!! powiedziałam M, ze jak będzie domek to albo labradorek, albo kotek-dachowiec w rzeczy samej albo rozwod:rofl2:
Psot oj biedna Ikusia:no: no i czytam, że Ty kobieta niezmordowana jesteś:-p moja Ty twardzielko;-)
Kasiu hihihi kurczaczku ale miałaś akcję:szok::baffled::-D ale tak na marginesie to musiał być słodki widoczek - Olga zwinieta w kłębuszek w nogach mamci;-) i całuszek dla Mikusia:tak: chyba bardziej mama przeżywała upadek, co?;-)
Madziu no ja nie mogę pisać jak ubieram Tosię, ponieważ ja sama często-gęsto nie umiem sobie dopasować ubioru adekwatnie do panujących warunkow atmosferycznych:-p do tego dodam, że jestem zmarźluch i do tego,że u nas (czyt. Mazury) jest zawsze najzimniej w stosunku do reszty kraju:confused2: a co to nebulizatora to my kupiliśmy w aptece za bodajże 160 zł i jesteśmy też baardzo z niego zadowoleni:tak:
Iza to wypad nalezy do udanych czytam:-) no i przyznam się nieśmialo, że mijalam dzisiaj (zresztą i wczoraj) Malbork:zawstydzona/y: ale następnym razem napewno dam znać:tak:
Kamu przede wszystkim gratki:-) a dzialeczkę daleko macie od domku?
Kic powiadasz trampolinę:baffled::-D no niezly ten Twój M:-) a gdzie będziecie ją trzymać?:-p
a my własnie oglądamy Avatara i pijemy grzańca:-) a jutro jesteśmy umowieni n apodpisanie umowy przedwstęonej sprzedaży mieszkanka, więc... aby tradycji stalo się zadość- trzymajcie kciuki kochane:-p
do juterka :-)

Do góry