reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Surv - trzymajcie się !!! Kurcze, a myślałam że już to się uspokoi. U nas też wisła przy samej ulicy, jedna budowa centrum nauki Kopernika przy wiśle zalana do połowy, Warszawskie Towarzystwo Wioślarskie też do połowy budynku zalane:no:
MamaBIN- Kochana, trzymajcie się z Natusią!! I w razie możliwości melduj co u Was się dzieje!
Ja po imprezce lekko skacowana, bawiliśmy się do 02:30:-) tańce były i śpiewy, aż dziwne ze zaden sąsiad nie pukał i policji nie wezwał.
Dostałam od małżonka piękny zegarek ( sama wybrałam:-) - mam fioła na punkcie zegarków:sorry2:) o taki:
ES2474 FOSSIL
a od koleżanek lokówko-suszarkę do włosów.
A, zapomniałam napisać że mam marchewkowo-rude włosy:tak:
jak zrobię jakieś fotki to wkleję.

reklama
czesc mamcie
ja weny nie mam ostanio, niewesolo w domu
Surv trzymam kciuki,zeby za bardzo nie wylalo, wspolczuje wszystkim,jak ogladamy tv to po prostu uwierzyc nie mozna
Mamabin trzymajcie sie

surv oj to u was sytuacja powodziowa nie zaciekawa, oby było wszytsko ok:tak:
Pabla fajnie że impra udana:tak:
Izabelka oby w domciu było lepiej:tak:
Post to Ika taka rowerkowa panna rośnie:tak:
u nas znowu burza i pada:dry:mały własnie poszedł spać, ja też już lulu idę pomału:happy2:
spokojnej nocki

U nas też dziś raz słońce raz deszcz. Na wieczór mnie głowa rozbolała, zażyłam pigułę i jest git.
Surv, jak tam?
Izabelka, słoneczka w sercu!
Pabla, fju fju ładny prezencik. Fajnie, że się wybawiłaś! I zdjęcie w nowym kolorze - koniecznie!

U nas nadal niewyraźnie, nasza część miasta raczej wyjdzie cało, ale to się jeszcze okaże:-p Wymęczona potwornie jestem całym dniem śledzenia wieści, Flo się niepokój udzielił i spała w dzień dopiero po 17, więc na noc zasnęła 10 minut temu:wściekła/y: W związku z tym jutro jedziemy do tego Poznania, o ile bedzie jak z miasta wyjechać, żeby odpocząć psychicznie:tak: Więc jak się nie będę odzywać to z tego własnie powodu:tak:

sorry, że tylko o sobie, ale jakoś nie mogę się na niczym skupić - widać trauma powodziowa większa, niż przypuszczałam:-p Miłego wieczoru i suchej niedzieli!:-)

cześć kochane:-)
wybaczcie, ze nie pisałam ale wczoraj było u nas słońce:szok: tak, tak jestem pewne, ze to bylo slońce i wyszłam dziecku pokazać namiastkę lata:-p bo było też z 24 stop:tak: normalnie byłysmy w cieniutkich bluzeczkach i rybaczkach:cool2::-p do tego zaliczyłam kosmetyczkę i stopki zrobilam, bo mój ukochany synuś zaskoczył słowami "mamuś coś taka jesteś zaniedbana na stópkach:eek::dry:;-) hmmm esteta normalnie:-p a dzisiaj walczyluśmy z projektantkami i powiem Wam, ze prawie już o rozwod się obilo, jak M uslyszał, że mi zamarzyły w jadalni takie wiktorianskie krzesła, obite ...panterką:-p:-p:-p:-p:-p:-p no i chyba skończy się tylko na wiktorianskich, skromnych krzeselkach w kolorze kawy z mlekiem;-) ale za to powiem Wam, ze kuchnie prawdopodobnie będę miała czarną (fronty) z drewnianymi blatami (tzn laminatem, bo drewno nie sprawdza sie w roi blatu) i ściany również, w ogole nawet fajne pomysły mają dziewczyny:-) i do tego jeszcze bardzo spodobał mi sie pomysł, a co by pralka, suszarka mieścily sie w Kornela łazience (yes, yes, yes:-D:-D:-D) bo wiecie ja tak przyszlościowo myślę- otóż np. przychodzi do Kornela koleżanka, się zamykają w pokoju, a ja za 10 min startuję z miską, że niby po pranie idę:cool2::-p:-p:-p no, nie będe mnie tu obce dziełchy synusia obciskiwały:sorry::cool2:;-)
MamoBiN mocno będziemy trzymac kciuki, ja do tego swoje czary- mary wprowadzę a we wtorek myślami będę z Wami!!! caluski dla Was dziewczynki:tak::tak::tak::tak:
Surv ja z Tobą to mogę i trzęsienie ziemi przetrwać:-) jesteś kapitalna!! ale powiem Tobie, ze dzisiaj o Tobie myślalam, i martwłam się co z Wami, ale wy dalej jesteście no nie? no i masz racje, ludzie potrafią z tragedii interes zrobić:wściekła/y: bo zapewne teren za bezcen kupili, a poźniej odpowiednią cenę z ametr zaśpiewali:no::eek:
Kasiu a ja Tosi wczora kupiłam na lato zamiast sandalków - kaloszki:-p i wczoraj po południu (oczywiście po standardowym deszczu) poszłyśmy na kałuże;-) no i ja tez wczoraj na tabletkach leciała, bo łepetynka tak mnie bolała, ze nic kompletnie robić nie mogłam:no:
Kamuś nie nerwuj się kochana, wszystko będzie dobrze:tak: ja też moją corcię po domu ubieram w "robocze" ubranka;-)
Haszi eee no wiesz duzi chłopcy, to tak naprawdę małe dzieciaki;-):-p a pokażesz nam swoją kuchnię jak ci zrobią? bo z Twoją fantazją i talentami to zapewne wyciachana będzie;-)
Post biedulko trzymaj się i całuski dla Cineczka, bo bol ucha jest naprawdę potworny:eek: no i podziwiam Was za takie nocne markowanie i do tego ranne wstawanie do pracy:-(
Pabla zegarek super!! no i zaskoczyąlś mnie włoskami:-) dawaj, dawaj fotkę, bom bardzo ciekawa;-) kochana a zdradź mnie z jakiej okazji takie prezenty?:zawstydzona/y: bo głupio mni, ze życzen Tobie nie wyłałam czy cuś:-p
Kic ja to staam sie chociaż wyjsc na 15 min np. miedzy jedną chmura a drugą, a to dlatego, ze moje dziecie jak siedzi tak cały czas w domu to szaleju się jakby najada i wtedy chodzi po stolach, ścianach i innych ektremalnych elementach:eek: wiecie co aż boję sie pomyślec co będzie dalej, bo ja poprostu mam małego czorta:shocked2: który ma niezmożone pokaldy energii:sorry2: a zapowiadła się na taaaaką grzeczne, kulturalna, ulożoną dziewczynkę:-p aaaa i wiecie co ostatnio zaczęła mnie bić:shocked2: a jak mówie, ze nie wolną, to porawia:szok: kurcze a my się przecież nie bijemy, Kornel też nie dostaje klapsy, skąd u małej takkie zachowanie?
Iza trzymaj się i jak cos to jestesmy z Tobą:tak:

wiecie co tak sie zastanawiam co jutro robić - bo zapewne standarcik - będzie padać, siedzieć w domu - można jobla dostać, a jedyna atrakcja (czyli wypad do centrum handlowego- będzie zamknięta:-p) czyli chyba do kogoś trza się wprosić:-p

witam rankiem:)
jak na dzień wolny przystało my na nogach od 6.20:dry:
Tosika mój Kuba też łobuzuje na całego, bić też bije ale on to chyba ze żłobka wyniósł, bo tam walka o zabawki:-pale ja stanowczo mówię nie wolno,a jak znowu zaczyna to ma karę - wiem jestem brutalna:-pale włazi nam na głowę już:confused:
Surv to udanej podróży i oby woda do was nie dotarła
dziś od rana szaro, oby się coś przejaśniło bo zwariujemy:confused:rano pewnie do kościoła pójdziemy a potem...może babcie zaprosimy :-p:-p
miłego dnia!

u nas od rana piekne słońce, około 10:00 jedziemy po Lenuśkę. Młoda podobno znów trochę kaszle w nocy, muszę jutro ją osłuchać u lekarza.
Surv - koniecznie melduj co i jak. A to do kogo do tego poznania jedziecie? Kawał drogi przed wami.
Ja kaloszki dla Lenki mam, ale sandałki muszę kupić.
Tosika - ja stópki idę zrobić w czwartek i od razu na opalanie Fake Bake idę. Będę mulatką:-):-D;-) (http://www.youtube.com/user/DiamondBeauty4Life#p/a/u/1/E3I4AeIbjTE)
a prezenty to z okazji urodzin, imienin, rocznicy ślubu i Dnia Matki:-):-) ale to dopiero w środę 26 maja, a w ten weekand robiłam imprezkę dla znajomych.
Cieszę się że mój kolor się podoba, trochę bylam niepewna tego, tym bardziej że musiałam je wczesniej rozjaśnić żeby taki jasny kolor wyszedł.

Ostatnia edycja:
Pabla wszystkiego najlepszego :)
ja rano skonczylam czytac ksiazke, przynajmniej cos dla siebie; a potem dolaczylismy do meza na ryby-niewypal;nie bylo gdzie sie bawic; 1,5 godziny wytrzuymalismy;pogoda piekna, wiec na pewno gdzies wybedziemy po obiadku

Tosika szalejesz; ale wiesz fajnego masz synka :) dba o ciebie
ja chodze na masaze kregoslupa-pomaga mi,potem jak mi go przygotuje to bede cwiczyc, moze wstrzymam krzywienie go; no i chodze 2 razy w tyg na kijki,dlatego czasu mi brakuje dla was .... jeszcze troszke i wakacje, to mam nadzieje bede na bierzaco i wlasnie tam gdzie chodze na masaz sa wszystkie udogonienia na pań :) w piatek pojde sobie na solarium i sie zastanawiam wlasnie nad palcami u nog, bo nie umiem nad nimi zapanowac; szczegolnie brzydkie mam male palce :d a jutro ide do fryzjera, bo juz od lutego sie wybieram hehe
zycze udanej niedzieli

reklama
oznajmiam że u nas słońce świeci pełna parą:tak::tak::tak::-):-):-)
bylismy w kościólku,potem na placu zabaw, mały w krótkim rekawku smigał:tak:teraz śpi,a ja się uczę (widać:-p) na egzamin, mam w sobotę a jeszcze nic sie nie uczyłam:no::confused: jakos trudno mi pogodzić pracę (szczególnie jak mam jakies uroczystości), dom i studia:eek::eek::eek: no nic koniec marudzenia, byle 3 i do przodu:tak:

Do góry