reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam,
Pabla wszystkiego najlepszego, super prezenty:tak:
Kic my tez po kosciolku, potem poszlam z mala na spacer i zasnela teraz juz spi w domu:tak:
U nas rez piekna pogoda slonko swieci, ale jak zajdze( bo jest kilka chmor) to chlodno:tak: Pozniej idziemy na urodziny do mojego siostrzenca. Od jutra ma niby padac:-( Mam nadzieje ze tylko troche:tak: ja jutro na rano do pracy:eek:i we wtorek tez. Juz mi sie nie chce:no:
Milej niedzieli zycze.

reklama
nie dawalo mi spokoju i sprawdzilam urodzinki
jutro ma Haszi:):) a Pabla rzeczywiscie 26 tego hihihihhi ale fajnie

Ja tak tylko na sec przy zupce, szwagierka zz corą zaraz wpada a ja musze jeszcze pranie pozbierac i rozwiesic- musialam skorzystac z pogody.
Chłopaki lataly dzisiaj w spodenkach i bez koszulek. Mi spiekło ramiona.
pabla życzyć ci jeszcze nie będe, widze, że masz bardziej przechlapana date niż ja. gratki prezentów
surv no to g, dobra okazja do wyjazdu - ucieczka przed wodą:-p
tosika a ja już powoli do paluchów nie dostaje:-D. ajjj mii się tak podobają czarne kuchnie.
eee czas mi się skonczył wiec cu

u nas leje:no:
wał powodziowy przy Pradze Połnoc przecieka, od jutra szkoły, przedszkola i żłobki na Pradze Połnoc, Białołęce i Bielanach zamknięte, nasz niestety też...i co ja z mlodą zrobię:sorry2::wściekła/y:
Może opiekunka przyjdzie, muszę do niej zadzwonić.

My po działeczce - bardzo ciepło. Dzieciaczki skapcaniałe, ale to dobrze, wieczorkiem padną jak muchy ;-) Zdjęcia jakieś porobiłam, to może będzie coś sensownego do wklejenia
Tosika, niesamowitego masz syna! Ciekawe czy mój tez taki będzie. Jak na razie mówi masz "fajną/ładną masz bluzkę" - a ja zwykły podkoszulek;-):-D
Surv, udanego wypadu do Poznania. "Kilka" km przed Wami
Dorka, a Wy jak zwykle imprezujecie ;-)
Pabla, kicha z przedszkolem

u nas nadal pieknie świeci:tak: mama wzięła malego, pewno zaraz będa wracac bo juz długo ich nie ma. Ja ogarnęłam kuchnię,a M z rybkami robi porządek - w sensie w akwarium:-p:-D
Pabla oj przewalone, że też nie zorganizują innej placówki:dry:
Kasia dawaj foty:tak:
Dorka witaj w klubie ja też na rano jutro:sorry2:
Haszi no to sie roznegliżowaliście dzisiaj:-p:-p:-D:-D
dziewczyny szczepiłyście dzieci przeciwko ospie?? u nas miasto dzieciom żłobkowym funduje no i narazie potwierdziłam na tak,ale nadal mam mieszane uczucia. Pneumokoki też fundują ale mysmy już się szczepiliśmy sami,więc dylematu nie mam:happy2:

Kic, ja nie szczepiłam a ospa juz za nami ;-)
No wkleiłabym, ale ... nie chce mi się:-p
Idę oglądać zaległe usta, usta

witam! Wczoraj wróciliśmy dopiero o 22, więc już nie mialam siły pisać. Byliśmy u brata stryjecznego mojego dziadka, bo od paru miesiecy bardzo prosił o przyjazd, a że jest w wieku, kiedy przewlekanie wizyty nie jest bezpieczne, to w końcu pojechaliśmy. Mimo, że to w sumie 400 km w obie strony, to bardzo dobrze, że się wyrwaliśmy stąd, bo już bardzo zmęczeni byliśmy tym obserwowaniem powodzi. W sumie u nas nie wylało, dziś po nocnych deszczach za to chyba w końcu kanalizacja nie dała rady, bo całe podwórko w plamach wody podejrzanego koloru...ale wolę okien nie otwierać, żeby węchowo nie sprawdzać:-p

A i po drodze odkryłam, że raptem 150 km od nas jest największa 'wystawka' Europy Wschodniej:-) Cała wieś, dom po domu sprzedaje starocie, meble antyczne i pseudoantyczne....raj dla takich zbieraczy jak ja, więc jak tylko jakaś fucha wpadnie to jedziemy tam na łowy:-D

Pogoda u nas nadal do bani, więc dziś chyba w końcu wielkie sprzątanie, bo wcześniej się usprawiedliwiałam, że nie ma po co, jak i tak zaleje:-p

Haszi, dużo....wszystkiego z okazji Urodzin! Żeby dobra wróżba dalej trwała:tak::tak::tak:

reklama
Ja tylko na chwile wpadam.
Haszi wszystkiego najlepszego!!!

U nas deszczowo :(((
Rano musiałam młodego nieść na rękach do autobus i jeszcze parasolke trzecia rąka trzymać,bo auto nadal kaput jak to Macius mówi.
Teraz czekam na K i mamy po panele jechać,ale wkurza mnie niemiłosiernie ten człowiek chyba będzie rozwód :p
Maciek znów kaszle,narazie się leczymy sami czyli inchalacje,syropy,liksir z mleka,czosnku i masła oraz syrop z cebuli,ale chyba jutro trzeba będzie do lekarza iść.Chciałam dzsiaj,ale już miejsc nie ma-jak zwykle.Jutro chyba od 6 bede pod przychodnią koczować,bo dodzwoić też się nie idzie.

Pa trzymajcie się cieplutko

Do góry