reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Pabla, dużo radości i pogody ducha nie tylko w urodziny!

Kasia, może zróbcie jeszcze badanie moczu, najlepiej posiew. Moja siostrzenica niedawno tak miała i okazało się, że jakieś zapalenie pęcherza czy przewodu moczowego - parę dni antybiotyku i przeszło:tak:

Iza, trzymjam kciuki, żeby się rodzinnie wyprostowało!

Ja dziś w biegu lekkim, bo muszę zlecenia pokończyć, miasto oblecieć i do mamy na trochę podjechać. Miłego dnia i poświętujcie trochę matkowanie:tak::tak:

reklama
Witam,
Pabla wszystkiego najlepszego:tak:
Kasia zdrowka dla Olgi. Moja chrzesniaczka ostatnio miala kilka razy wysoka goraczke i nic po za tym, kuzynka zrobila badania i wyszlo tylko podwyzszone OB:tak: Maja w czerwcu powtorzyc badania:tak:
Iza poprawy nastroju:tak:
Survi sily na caly zabiegany dzien zycze:tak:
Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Dniu Matki !!!!!!!

Dla wszystkich Mam - wszystkiego najlepszego!!! Dużo radości z pociech!!!
Dziękuję za życzenia!

My od rana się tulimy i całujemy z okazji Dnia Mamy:-)
Lenka szaleje, ma ostatnio super humor, ciągle tańczy i śpiewa:-)
a powoli się szykujemy na spacerek przy okazji do rossmana po jakiś balsam brązujący. Miałam iść jutro na ekspresowe opalanie ale Agnieszka miała wypadek i jest po operacji. Więc szukam szybkiego sposobu na piękną opaleniznę do soboty:-)
Kasiu - może to takie chwilowe skoki temperatury, moze zęby?

Surv, źle napisałam - miała badanie moczu! Własnie lekarka podejrzewała to o czym piszesz - i wyszły super. Kurcze, może to od tych pi... piatek? Te zęby przed nami, a Olga kiepsko znosi ząbkowanie... Aha i m twierdzi, że nieładnie jej opachnie z buzi...
Dziś ma lekki stan podgorączkowy i grzebie palcami w buzi i mówi, że boli. Gardło ma czyste... Oby to te zęby...

Dziewczyny siedzę jak na szpilkach. O 12 zmykam z pracy i o 12.45 przedstawienie w przedszkolu. Wejdziemy z m jak paparazzi, tyle sprzętu:-D

Kasia, to moze coś jej na żołądku leży? Je normalnie? Flo tak co jakiś czas też w buzi grzebie i twirdzi, ze ją boli i ja wtedy obstawiam raczej brzuszek (zwykle związane jest z sensacjami kupowymi;), bo zęby z tego co widzę, ani sladu wychodzenia. no i czekamy na zdjęcia;)

Kasia - ale zazdroszczę przedstawienia!!
ja też miałam mieć dzisiaj w żłobku z okazji Dnia Mamy i Taty od razu, no ale żłobek wciąż zamknięty:no: chyba jutro już otworzą a przedstawienie może przełożą na przyszły tydzień. Oby!!
Koniecznie czekamy na zdjęcia!

pabla wszystkiego Najlepszego i dnia cudownego!
Fajnie, że córa szczęśliwa. Mój też ostatnio bardziej radosny i mniej niegrzeczny.
kasia oby to były ząbki. Miłego przedstawienia. Też bym chciała mieć takie zacięcie fotograficzne.
surv faaajna maszynka. niestety przekracza budżet a nie chce żeby wydawalii za dużo na moje fanaberie - nie wiadomo czy w ogóle połapie sie w szyciu...Na razie m powiedział, ze ma jakiegoś znajomego w serwisie maszyn, może coś wymyślą razem.
tosika niepotrzebnie portkami trzęsiesz i już. Patryk też potrafił ryczeć do wymiotów:szok:. Gratki zakończenia formalności.

Dzięki za życzenia tym co nie dziekowałam :-DU mnie chyba włączył się syndrom wicia gniazda, bo muszę się zmuszać żeby usiąść.
Miałam sobie chwile przed kompem odsapnąć puki mały śpi ale tyle do zrobienia było, że mi się w końcu obudził. Nic, włączyłam mu bajkę na rozbudzanie, z 15 min poogląda to napisze cosik :-D U mnie ostatnio cały czas ktoś wpada w odwiedziny:-) ja tak luuubie.
tylko, termin montażu kuchni się zbliżą, a tu nic do tego nie przygotowane.
dla chłopaków na dzień dziecka chciałam zjeżdżalnie kupić bo na wyprawę do zoo nie ma szans. Niestety zjeżdżalnia taka większa to też droga impreza z tego co widze. Może ktoś się dorzuci. Rowerek lepszy dla Tymcia też by się przydał bo za pedałowanie się bierze ale cóż... znowu blisko 200 zł
W Oszolomie są takie trójkołowe hulajnogi jak pisałyście za 44 zł- może to? Pyś to łatwiejsza sprawa- wszelkie reklamowane sprzęty lub deskorolka:-D
No już koec oglądania..

hejo
ja juz po przedstawieniach w przedszkolu uff, uff i jeszcze raz uff, :-p:-p
jestem mega wymęcozna, jutro poczytam i odpiszę,
spokojnej nocki!

reklama
Przedstawienie było suuuper! Panie spisały sie na medal i chyba mnóstwo energii i poświęcenia je to kosztowało. Dzieciaki boskie. Łezki wzruszenia mi poleciały ;-) Zdjęcia wrzucę w innym czasie.
A na innym wątku napisałam - Olga ma zapalenie jamy ustnej - dziś miała zmiany na dziąsłach i wszystko okazało sie jasne.
Kic a YCD będziesz oglądać? ;-)

Do góry