reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ja nocny wiatr. Siedzę pół dnia i szyje młodemu kamizelkę kowbojską na jutrzejsze występy. Pierwsze pół zwiedzałam miastu w poszukiwaniu takowej.
Miał mieć od koleżanki babci ale okazała się za małą:szok:
Paluchy mnie bolą, (oj przydała by się maszyna).
kasia też oglądałam :tak: W tej edycji stałam się maniaczką.
surv ja od Pysia dostałam. Urodznowo-matkową z wierszykiiem wypisanym w dużym skrcie literowym :-D
tyle pisania, paluszki odpoczeły, trza wracać do szycia bo MUSZE zdążyć a boje się, że zasne z igłą w dłoni

reklama
my nie spimy od 5.40:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
KUba już w żłobku,a ja zasiadam do notatek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trzymajcie kciuki jutro o 17 bo cos czuje że pójdę na żywioł:-:)-:)-:)confused:
u nas na razie słonko, miłego dnia

No śpimy, śpimy - pozwoliłam sobie na luksus po wyprawieniu dziecka do żłobka i przysnęłam:-p A jak wstałam to się okazało, że lato mamy - piękne slońce, ze 20 stopni, normalnie w końcu żyć się chce:-) Chyba aż posprzątam z tej radości:-p Potem lecę po prezent dniodzieckowy dla starszej siostrzenicy i resztę zakupów dla siostry...ja nie wiem, jak my się do tego Drezna zabierzemy, jak już jej rzeczy jest całe auto, a chciałabym dla nas choć bieliznę na zmianę wziąć:-p

Miłego dnia! Kicrym kciuki zaciśnięte, choć i tak zdasz:-p

U nas też wreszcie lato, tzn prawie bo na rybaczki chyba jeszcze za chłodno.
Haszi i jak kamizelka wyszła?
Surv no to chyba musicie pomyśleć o jakiejś przyczepce:-)
Kic na pewno dostaniesz 5 lub 4, zobaczysz.
A ja siedzę w pracy, jest taka fajna pogoda, że popołudniu wybiorę się na działkę.Może nawet jakiegoś grilla zrobimy. Trzeba korzystać bo dziś mówili, że w niedzielę znowu intensywne opady.:wściekła/y:

u nas tez piekne słońce
jutro chyba umrę, niic się dzisiaj nie uczyłam bo mnie wezwali do starej pracy na przesłuchanie , przyjechała PG:sorry2:potem szybko do banku, przychodni i tak zleciało ze trzeba było bo Kubę maszerować, ach mam wszytskiego dość:-(

reklama
Cześć!!!
Kic powodzonka na egzaminie, trzymam kciuki!!!
Kasia zdróweczka dla Olgi.
Dziś też fajnie świeci u nas słoneczko także znowu na działkę, wczoraj Maks to się tak wyszalał na działce, latał w tą i z powrotem. Zasnął bez miałknięcia i pierwsza pobudka o 6.40 potem jeszcze dospał prawie do 8:-) Oby tak częściej
A ja się muszę wybrać dziś zakupić sobie jakieś bluzeczki bo większość koszulek bawełnianych a to ma jakieś dziurki a to za krótkie.Już się źle czuję w takich kusych bluzeczkach.:-p

Do góry