reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kasiu t o nieciekawie; mojej jak smierdzi z buzi to ma oskrzela
ja tydzien temu bylam na przedstawieniu, bardzo sie wzruszylam, a dzisiaj Wercia powiedziala,ze mnie kocha:):):):):)

reklama
wpadłam tylko na moment przekazać wieści od Mamy BIN, ale może to zrobię na zamkniętym.
Życzę miłego dnia!

Witam! moje dziecko mi wczoraj przyniosło mocno obskubane kwiatki oraz laurkę pracowicie wykonaną przez panie i pracowicie zabazgraną przez dziecko:-) Z oboma nie bardzo chciała sie rozstać, ale i tak się wzruszyłam, bo to pierwszy taki prezent od Młodej:tak: występów u nas w żłobku jeszcze nie ma, bo zaledwie jeden żłobkowicz umie mówić:-p:-):-)

Zaraz lecę do przychodni przepisać skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa, bo czas najwyższy zrobić i tę poduszkę do siedzenia kupić, bo boli coraz uciążliwiej:-(

Pabla, dzięki za wieści o Natalce...a wiadomo, czy to wszystko co jej podczas zabiegu zrobiono, raz na zawsze usuwa wadę? no i przekaż uściski i słowa otuchy obu dziewczynom!:tak:

Witam!
Zapałam dziś, ale do pracy dotarłam na czas. Olga obudziła się o 5 i zażyczyła a raczej zarządała:szok: mleczka. Mówię, połóż się a jak pójdę zrobić. Położyła się a ja usiadłam na łóżku i czekam, może zaśnie a ta "no idź już":szok: Mleczko wypiła, położyliśmy się i obudziła nas mama:shocked2:
Pabla, jeszcze nie przeczytałam wiadomości od Agi. Pozdrów Ją serdecznie od nas!!!
U nas znów pochmurno i padało. No porażka jakaś...

Surv - to samo pytanie zadałam Adze, ale dopiero dziś będą wiedzieć więcej. Odezwie się z informacjami. Ucałowałam dziewczyny smsowo od Was wszystkich.
Kasiu - Olga to jest agentka:-)
ale właśnie wczoraj miałam podobną sytuację jak poszłyśmy spać. Leżałyśmy razem na łóżku i młoda przysypiała. Jak juz myślałam że śpi to zaczełam wysuwać się z łóżka a ona w tym samym momencie wyciągneła ręke i mnie dotknęła. Otworzyła oczy, przytuliła mnie i pocałowała a zaraz odepchnęła i powiedziała " idź " i zasnęła:-):-) w szoku byłam:-D

Kasiu usunięte :-)

Tak w ogóle to witam, i przepraszam że nie piszę, ale mam trochę problemów, i brak weny na cokolwiek. Postaram się odzywać, jak będzie troszkę lepiej.

Haszi, Pabla spóźnione wszystkiego najlepszego.

Natalko duży buziak.

A co tu tak pusto przez cały dzień?
Kasia zdróweczka dla Olgi takie zapalenie bywa bardzo bolesne,sama miałam jak byłam dzieckiem.Dobrze, że może jeść.
PAbla spóźnione, ale szczere życzenia.Dzięki za wieści od mamyBiN, pozdrowienia dla nich.
Ta pogoda mnie dobija. Słońce a za chwilę deszcz nie wiadomo czy iść na spacer czy nie. Ubrałam Maksa i buszuje na balkonie. A ja sobie mogę poklikać:-)

witam przelotem wieczorkiem :)
znowu czasu brak :/
Kasia nagrałam YCD:-)ale jeszcze nie miałam czasu oglądać takze nie wiem kto został:cool2:zdrówka dla Olgi
Surv też dostałam laurkę od synka:tak::-) a ja zrobiłam z dzieciakami sliczne (tak mi się wydaje:-p) ramki z patyczków lekarskich z odbitymi buziakami w środku:-):-)
lecę się położyć... w sobotę egzamin a ja nic nie umiem, jutro mam wolne na naukę...
spokojnej nocki!

reklama
Kic, na pewno ramki super! Ty to masz pomysły
U mnie jak za chwilę pierdyknie, to ... takie czarne niebo że szok...

Do góry