Survivor jak się ma jakiś cel to zawsze łatwiej idzie
Flo jeszcze w domu z tobą?
Mój Maciek tez o 6 wstaje,ale chodzi spac o 20.30,no wczoraj poszedł o 21 to dzisiaj trza było go budzić
Haszi może organizm sie do niespania przygotowuje
Ja tak jak Pat musiałam się wyspać na zapas,ale za to w nocy co godzinę do kibelka.
Tosika madry ten twój syncio niesłychanie.Czyli dobrze,ze zerwał z tamtą,a chce z ta co będzie się z nim uczyc
Pomału nam się serial brazylijski robi
Iza gratulacje dla męża .Żyjecie dzisiaj ?
Dorka gratki dla Misi!
My już też bez pampersa

W domu jest elegancko,na dworze mu przypominam,wybiera sobie chłopak drzewko i je podlewamy,a wczoraj w smyku sam powiedział,ze chce na nocnik,a że był bez butów ,bo właśnie kalosze mierzyliśmy to zanim mu ubrałam i wybiegłam ze sklepu to już trochę w majteczki poszło,ale pod murem stał i lał jak stary i to ile

Do żłobka chodzi bez,narazie podobno co jakiś czas go wysadzają,ale z 3 pary mokrych gaci i majtek jest
Wczoraj powiedział,ze chce na nocnik,ale już podobno kupa była w gaciach.Może mówił wcześniej a panie nie słyszały,ale jak tyle dzieci lata i krzyczy to mogły nie usłyszeć,bo nie wiem,ale młody chyba jeszcze nie podchodzi do konkretnej pani i nie mówi,tylko przypuszczam,ze tak jak w domu krzyczy :na nocnik!!!!
Na noc mu zakładam pampka ,ale z reguły jest suchy.
Która chętna żeby się ze mną kawy wirtualnie napić?:-)

Mój Maciek tez o 6 wstaje,ale chodzi spac o 20.30,no wczoraj poszedł o 21 to dzisiaj trza było go budzić

Haszi może organizm sie do niespania przygotowuje

Tosika madry ten twój syncio niesłychanie.Czyli dobrze,ze zerwał z tamtą,a chce z ta co będzie się z nim uczyc

Iza gratulacje dla męża .Żyjecie dzisiaj ?
Dorka gratki dla Misi!
My już też bez pampersa

Na noc mu zakładam pampka ,ale z reguły jest suchy.
Która chętna żeby się ze mną kawy wirtualnie napić?:-)