pisałam ponad godzinę (oczywiscie z przerwami) takiego fajnego posta i co? d*** zżarlo go

więc nie patrząc na błędy w skrocie napisze cożem chciałam
Post przegięlaś.....

no ale że ciebie bardzo lubluję, to wybaczam

no i pomysl z blogiem - rewelacyjny

będę zżynać pomysły aż milo

no i prosze mnie tu jeszcze bardziej nie dołować

czytając co zamierzasz wyczyniać w kuchni to się zastanawiam, czy ty przypadkiem mnie nie obrazasz, bo nic nie kumam

Kasiu a u nas to jest jakiś wirus

bardzo duża ludzi to ma

i wiesz co mi się przypomniało, ze mój przyjaciel naopisał na facebooku, ze teraz w tancu z gwiazdami będzie występowal jego brat a oni przecie z Tarnowa

może ich znasz?
Kamu oj fajniusi ten twoj tata

ale ja nie mam co narzekać też na mojego tatę, bo on identyczny

jak byłam mloda (kurka ale too zabrzmialo

) a wiec jak jeszcze mieszkałam z moimi rodzicami to jak przytualalam sie do taty, to on się pytał : pieniądze czy kluczyki?

Kic jestes wielka

to jest sztuka- chować bez tv

ja wiem, ze zabrzmi to nie pedagogicznie, ale ja staram się moje dziecko namówić do ogladania telewizji a ona uparcie odmawia mi tej przyjemności

zero zaintersowania, no może jak się pojawią bajki tak ja u Kate - teletubisie albo Dobranocny ogród, to chwile zerknie ale to doslownie 2min
Kate olej gościa, szkoda Twoich nerwów i wiesz co jak coś to go postrasz swoimi koleżankami (czyli nami

)
Surv a może R niech pomyśli o zakladzie fotograficznym, przecież robi takie superanckie zdjęcia, ma do tego smykalkę i lubi to:-)
Dorka wysyłam M do was na bigosik , bo mąż mnie męcczy od chyba tygodnia, ze ma ochotkę na bigosik;-)
Sylcia zdrówka dla bratowej

i pamiętam, paamiętam,ale najpierw musze skończyć moje sweterki bo mnie wizja ucieknie

aaaj coś jeszcze miałam napisac

a Kasia jak ja Ci zazdroszczę, tak trzech na raz obskakujacych fryzjerów

ale co sie dziwić, zobaczyli fajną babeczkę, to od razu wzięli się do dziela
a my wczoraj wpadliśmy na pomysl, ze robimy spontaniczną imprezkę- nasiadówkę

i w sumie wpada do nas 12 osób

i do tego dzieciorki

oj będzie sie działo

ale, ze ja z tych wygodnych to każda ma coś zrobić

;-)
dobra uciekam, bo mnie dziczyzna się zapiecze

do juterka
ps. tamten byl chyba zdecydowanie dłuższy