Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

..

a co do naszego przedszkola to zamierzam wysłać Antka na razie na 2-3 godziny tak bardziej towarzysko:-) jeśli będzie chętnie zostawał to będziemy zwiększać czas, aż w końcu zostanie na cały etat:-) dzisiaj znowu wyrażał chęć pójścia do dzieci - cieszy mnie to, tylko żeby na chęciach się nie skończyło

jutro po pracy wezmę się za porządki, a w niedzielę idziemy na urodziny do kumpla Antka:-) tego co udawał, że go nie zna jak byliśmy w przedszkolu
idę jakąś pizze zjeść bo trzeba będzie chyba 10 - ty raz dzisiaj umyć zęby
normalnie mam dość bo pielęgnacja paszczy przy aparacie to wyższa szkoła jazdy i pomimo, że myję często (aż już mi dziąsła strajkują
) to i tak zżółkły mi strasznie i mam przebarwienia od herbaty (moja jedyna używka:-(), a o kamieniu nie wspomnę
myślałam, że będzie łatwiej a tu d...
ciekawe co powie ortodontka, mam nadzieję, że mnie jakoś pocieszy bo na razie jestem załamana gdyż wychodzi na to, że nawet zębów nie umiem umyć
nic miłego wieczoru i weekendu:-):-):-)

Udało się i na razie jest ok. Zobaczymy jak przejdzie nocka. Nie ma żadnej temperatury, więc mam nadzieję, że uda nam się wybrać jutro na basen

Babeczki się naturalnie ze mną zgodziły z tym, że dzisiaj zostały w szafce 3 pieluchy i nijak mi się to nie kalkuluje. 3 dni i 7 pieluch??? Spanie jest raz dziennie, więc gdzie są 4 pieluchy? Liczę na to, że może ktoś sobie je pożyczył

jakos nie umiem się pozbierać odkąd zaczełam prace, mam okropny grafik i 4 razy w tygodniu kończę o 15.30 lecę po małego z wywieszonym językiem,potem do domu (bez wózka) to robi się dobre 16.30 za nim sie rozpakujemy to robi sie wieczór, trochę zabawy, kapanie, jedzeniei spanie, potem moje przygotowania do pracy i robi się grubo po 22... rano przed 7 pobudka i od nowa:-(na nic nie mam czasu i na siły i ochoty, najgorsze że całe negatywne emocje wylewam na M i Kubę potem żałuję i nabawam się mega doła...
w tamtym roku pracowałm do 11 i miałam full czasu a tu taki klops

A teraz trzeba sajgon w połowie zostawić, bo z Asią jesteśmy umówieni.... jeszcze nei zaczęłam, a już żałuję, ze się za remont biorę

Na noc sie jeszcze wszystko zatrzymalo, mogla sobie pospac. Jeszcze w dwupaku a ja sie boja ze zrobia jej cesarke. Niby dobrze bo nie beda jej meczyc ale z drugiej strony po co ja faszeruja tabletkami. Jeszcze spokojnie kilka dni mogli dac jej spokoj. Termin miala na 3 wrzenia wiec jeszcze do 16-go mogla pochodzic
Pisalam do niej teraz i idzie na kolejne badania,zobaczymy co jej powiedza.
Jeszcze mala dostala kataru, spac w nocy nie mogla:-(