reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

Kasia...a to dobrze wiedzieć :):)
Kc..no własnie nie wolno tymianku tylko Propolki, możesz oscillococinum, stodal i taki jest syrop specjalny dla kobiet w Ciąży, pre cośtam
Pabla,,no generalnie nie wolno cofeina i bąbelki nie zdrowe więc ja odbąbelkowałam i kawki nie piłam i tak się czułam że rekompensuje :):) mnie cola bardzo pomagała
Pabla...ale fajnie już się cieszę na spotkanie :):)
Młoda oczywiście że się zaraziła i narazie dałam nurofen i tantum i obserwuję ale cos mi się wydaje że też antybiotykiem się skończy
Jadła wczoraj rosołek z gorączką i jakby to powiedzieć rosołek wrócił ale tak szczęśliwie że centnralnie do miseczki a i młoda pyta:
-Mamo a co to się stało?
-Ja: No zwymiotowałaś własnie
-Młoda: nie mamo, zgubiłam rosołek, pokazała na miskę i mówi, nie będe juś tego jeść dobzie???

no poprostu rozłożyła nas

młody lepiej
muszę lecieć
będę wieczorkiem

reklama
Surv, skąd wiedziałaś, że z dwójka na karku jest upernicz? ;-) Ale daje radę ;-) Jutro m będzie z nimi walczył ;-) A ja po południu mam spotkanie integracyjne.
Misiek katar nadal ma, ale i tak w szoku jestem, bo wydaje mi się, że jest dużo lepiej. Jak na katarze się skończy to będzie super.
Moja też cyborgiem zajeżdża, bo wczoraj wstała wcześniej, potem obróciliśmy do Krakowa i z powrotem, tam atrakcji moc a dziecko wcale nie odpadło. Miki zasnął przed nią... Ale kawę piłam w ciąży ;-)
O zimie też słyszałam. Ale wcale nie chcę, bo jak sobie wspomnę drapanko z rańca samochodu...

Hej!
Zaskoczyłyście mnie z tym tymiankiem, bo mi lekarka to zaproponowała:wściekła/y:więc muszę isć po te propolki:dry:dziś już gardło lepiej....kibelek zaliczony, nawet w nocy:szok:musze ten mamarin kupić może coś pomoże:dry:
Zgłosiłam dziś dyrekcji żeby mi odebrała te nadgodziny bo nie dam rady tyle ciągnąc, ma postarać się zmienić grafik, tylko tym sposobem musi wszytskim powiedzieć o ciąży,a raczej chciałam tego uniknąć:dry:
Madzia e tam od razu kujon:-p
Post zdrówka dla Iki:tak:
Kasia zdrówka dla Mikiego i udanego spotkania:tak:
KATE tez się pewnie wybiorę na Harego, M lubi więc nie będzie problemu, tylko znaleźć ten czas:sorry2:
Pabla kiedy się wybierasz na L4??u mnie pewnie będą krzywo patrzeć jak wezmę, więc chce długo popracować:dry:
Byłam po skierowanie na kolejną Betę, nakręciłam internistę, że może wypisać na NFZ chociaż sama nie wiem:-pa co tam znowu bym musiała 30zł wybulić,a gdzie reszta:-p
idę wypisać zaległe protokoły, bo w środę mam RP a tu nic nie zrobione:sorry2:

Hejka!
Przepraszam, że tyle się nei odzywałam ale dziewczyny zajmują cały czas.Tosia darciuch non stop by wisiała na cycu (też po niej widać... w miesiąc 1200gr!) a Zu troche zazdroosna, że matka cały czas z nią no ale jakoś staramy się jej wynagradzać to, że prawie przez cały dzień zajmuję się Tosią. Jak tylko Kuku wraca to bawie się ze starszą. Uhh... jak tylko porobie to wkleję zdjecia pulpecika... :)

Widzę, ze sporo się tu wydarzyło!!
Kic gratuluje... wogóle tak patrze na te wasze suwaczki i już zazdroszczę ale mam nadzieje, że to tylko hormony u mnie tak szaleją bo naprawde przy trójce już bym zwariowała... ale może kiedyś... :-p
Buziaki dla was i dla wszystkich chorowitków...

witajcie moje kochane

wybaczcie, że nie przeczytałam co u was, ale dzisiaj mogę już odetchnąć:-) lecę na zamknięty wszystko napisać:-)
aaaa w trakcie tego zamieszania, latałam z malą na badanie krwi, bo pani dr z przychodni podejrzewała u Tosi mononukleozę:szok::baffled: a zaznaczę, ze poszłysmy tylko na drugą dawkę szczepionki wzw a :baffled: no i dr w trakcie rutynowego badania, obejrzała gardelko i stwierdzila, że takie gardło tylko maja dzieci z mononukleozą:szok: rzeczywiście miała na jednym migdalku normalnie takie coś na podób twarożka:szok: no ale zrobiłyśmy morfologię i jest gites, mono niet:tak: ale jak poszłam na kontrolę, to dr powiedziała, ze i tak ona uważa, ze mała ma mono:sorry2: bo choroba dopiero się rozwija i w krwi jeszcze nie wyszło:baffled: nie kumam o co chodzi, bo mala czuje się super :sorry2: jutro znowu lecę na kontrolę:baffled:

Witam, a co to wszystkie jeszcze spia??? albo zapracowane.
Tosika trzymam kciuki zeby to nie bylo mono:tak:
Kic,Pabla wspolczuje mdlosci i wymiotow:-(
Post zdrowka dla dzieci:tak:
Kasia jak tam spodkanie? Misiek juz lepiej?
KATE a moze siostre bys wyciagnela do kina?
Madzia zaraz tam kujon:-D Teraz masz juz z glowy a inni beda musieli jeszcze popracowac:tak:
Survi a Ciebie zasypalo;-) Nawet zadnego Twojego posta?

Dorka, na Nasze dzieciaczki zrobiłam szybką 'wrzutę' :-). A poza tym mam trudny do ogarnięcia sajgon pracowo-domowy, postaram się napisać więcej potem:tak:

Ja tez jestem,ale siedzę nad prezentacją na uczelnie póki nikt ode mnie nic nie chce;-)

Tosika trzymam kciuki oby to nie była mononukleoza,chociaż nie wiem dokładnie co to za choroba,ale lepiej żeby Tosienka zdrowa była:tak:

hej dziewczeta.
wczoraj wpadla do mnie mamusia i w rezultacie mam juz obiad na dzisiaj i zupy chyb na tydzien. jeeee
teraz strasznie doceniam taka pomoc :-D
no i komp mi dziala tylko z klawiatury ekranowej pisze
oj chetnie bym posiedziala z wami czesciej ale nawet teraz w glowie mi siedzi zeby plan dnia sie nie zawalil :-p bo wieczorem oszaleje i bedzie wtv o rodzinnej tragedi w rzeszowie
kic jeszcze nie mialam okazji ci ogrrrrromnie pogratulowac!!!!!!!!
julia no to rzeczywiscie sporo nasza imienniczka papusia a co do 3 to fajnie jak sie patrzy na dzieci a ich tak duzo ale wieczorem to tylko probujejak najszybciej poupychac ich do luzek
tosika gratulacje ogromne!!! a mono sie nie przejmuj to nic b groznego
kasia fajnie,tez sie kiedys do krk z dziecmi wybiore:-)
post niezla numerantka,sila spokoju...zdrowka
surv podziwiam cie sstrasznie za chec d dzialania
kate ja tez chce na harrego:-D tylko tosia butelki nie zna wiec ciezko by bylo
ehhh teraz wypad do sklepu to luksus

my prawie zdrowi a tosia to niestety raczkowa ksieznczka
Tymi w koncu mowi a teraz samodzielnie szama zupke
Pys po pierwszej wywiadowc ok a ja chyba przegnalam deprech ktora na mnie czychala.
Musze czesciej zagladac do was bo potem ciezko nadobic i cos popisac a nie chce zebyscie o mnie zapomnialy bo mam zamiar wam jeszcze popisac o moich wnukach a za 10 lat bede miala wiecej czasu(i normalna klawiaure bo to pisanie za dlugo trwa)
no lece uspac mlodego puki tosia kima na polu bo mam jeszcz sajgon z ubraniami dogarnieci Jak im sie udaje tyle ciuchow zbrudzic?

reklama
witajcie moje kochane

a więc byłyśmy dzisiaj na kontroli i dr stwierdziła, że nadal nic się nie wykluwa:tak: aczkolwiek nadal mnie dziwi, bo przecież we krwi wyszlo jednoznacznie, że nie ma mononukleozy:baffled: a dr się zasugerowała tylko stanem gardełka a ja wyczytalam w necie, że mononukleoza, to jakby zaostrzona angina (b.wysoka temp, powiększone węzły, kaszel itp) a u nas tylko gardełko:sorry: więc chyba moim zdaniem dr trochę panikuje, ale zarienko niepokoju we mnie zasiała:tak:
Haszi jak Ty sobie dajesz radę z gromadką???? dla mnie jest to niesamowite, bo ja z jedną mam ciężko (Kornel już prawie męcizna więc on już jakby dorosły i samodzielny;-) ale po cichu bardzo ci zazdroszczę trójeczki;-)
Dorka a pro po wy chyba trójeczkę planujecie?? a kiedy?;-) no i rzeczywiście posuchy straszne!! co to ma być? dziewczyny wracać mi tu:-p

a ja dzisiaj non stop na telefonie :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale coś się dzieje przynajmniej:-)
dziewczynki myślałyscie już coo kupujecie pod choinkę dzieciaczkom? aaaa nie śmiejcie się tylko, ale zadecydowalismy, że już w tą sobotę ubieramy choinkę:rofl2:

Do góry