post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kasia...a to dobrze wiedzieć 

Kc..no własnie nie wolno tymianku tylko Propolki, możesz oscillococinum, stodal i taki jest syrop specjalny dla kobiet w Ciąży, pre cośtam
Pabla,,no generalnie nie wolno cofeina i bąbelki nie zdrowe więc ja odbąbelkowałam i kawki nie piłam i tak się czułam że rekompensuje
mnie cola bardzo pomagała
Pabla...ale fajnie już się cieszę na spotkanie

Młoda oczywiście że się zaraziła i narazie dałam nurofen i tantum i obserwuję ale cos mi się wydaje że też antybiotykiem się skończy
Jadła wczoraj rosołek z gorączką i jakby to powiedzieć rosołek wrócił ale tak szczęśliwie że centnralnie do miseczki a i młoda pyta:
-Mamo a co to się stało?
-Ja: No zwymiotowałaś własnie
-Młoda: nie mamo, zgubiłam rosołek, pokazała na miskę i mówi, nie będe juś tego jeść dobzie???
no poprostu rozłożyła nas
młody lepiej
muszę lecieć
będę wieczorkiem
Kc..no własnie nie wolno tymianku tylko Propolki, możesz oscillococinum, stodal i taki jest syrop specjalny dla kobiet w Ciąży, pre cośtam
Pabla,,no generalnie nie wolno cofeina i bąbelki nie zdrowe więc ja odbąbelkowałam i kawki nie piłam i tak się czułam że rekompensuje
Pabla...ale fajnie już się cieszę na spotkanie
Młoda oczywiście że się zaraziła i narazie dałam nurofen i tantum i obserwuję ale cos mi się wydaje że też antybiotykiem się skończy
Jadła wczoraj rosołek z gorączką i jakby to powiedzieć rosołek wrócił ale tak szczęśliwie że centnralnie do miseczki a i młoda pyta:
-Mamo a co to się stało?
-Ja: No zwymiotowałaś własnie
-Młoda: nie mamo, zgubiłam rosołek, pokazała na miskę i mówi, nie będe juś tego jeść dobzie???
no poprostu rozłożyła nas
młody lepiej
muszę lecieć
będę wieczorkiem
więc muszę isć po te propolki
dziś już gardło lepiej....kibelek zaliczony, nawet w nocy
musze ten mamarin kupić może coś pomoże

a zaznaczę, ze poszłysmy tylko na drugą dawkę szczepionki wzw a
Teraz masz juz z glowy a inni beda musieli jeszcze popracowac