reklama

Lipiec 2008

hej tyleko wiatr robie; katar mam okropny,dzieci lepiej za to; wczoraj bylam w pracy do 19- rada pedagogiczna; potem do 21 konwersacje,wiec same widzicie padlam na twarz
a we czwartek caly dzien znwu w robocie-mam zebranie i konsultacje do 19; koszmar jakis
buziam wszystkie

reklama
Witam! siedzę w napięciu w oknie od 6 rano i czekam na ten śnieg, co to miał być...nawet dziecko zmusiłam do wstania obietnicą, że na pewno pada, a tu nic:-p

Tosika, z tego co wiem mononukleoza ma różny przebieg, moja siostrzenica w dzieciństwie miała praktycznie bezobjawowo, ale dowodem niepodważalnym są właśnie wyniki krwi, więc jeśli Tosi nic nie wyszło, to raczej pani doktor panikuje..powtórzyłabym za jakiś tydzień dwa dla pewności te badania i tyle, bo nie ma co na zapas leczyć, bo leczenie jest obciążającymi antybiotykami,w ięc po co dziecko niepotrzebnie truć.

Hashi, Ty mi zazdrościsz energii? Z jednym dzieckiem to ja luzy potężne mam - z trójką to bym ręki do nosa podnieść nie miała siły po całym dniu:-p No i pisz, jak tylko znajdziesz czas, bo ja tam też zamierzam pisać tu jeszcze długie lata:-)

Izabelka, no to też niezły zasuw masz...ale niedługo święta...potem ferie, jakoś zleci;-)

Ja też na 300% normy zasuwam, męczę ogromniaste zlecenie, bo jak skończę do 30-go to jest nadzieja, że przed świętami zaplacą, a by się przydało:tak: Do tego w rodzinie jak zwykle zawirowania, Asia miała do Niemiec wrócić, ale się potężnie czymś struła, albo w żłobku rotawirusa od dzieciaków podłapała i musiała zostać. Była na pogotowiu nawet jej zostanie w szpitalu proponowali, ale nie chciała zostawiać Bena w naszych rękach:-p Teraz siedzi u drugiej siostry, bo mama się po dniu opieki nad wnukiem czuje wyczerpana:-p R czwarty tydzień chory, co się podkuruje, to ma montaż w jakimś wygwizdowie i od nowa jest gorzej:-( Może uda mu się wycyganić choć na piątek wolne na dziecko (bo do choroby przyznać się nie można:-p)

No nic, koniec narzekań, czas przejść do konstruktywnych działań - raport dalekowschodniego funduszu inwestycyjnego sam się nie przetłumaczy:tak: Miłego dnia i śniegu....tym co lubią:-D

U nas też śniegu nie ma:-) i jakby się nie zapowiada:-p.

Hashi podziwiam Cię:tak: I zaglądaj jak najczęściej!
To samo Julia;-)
Tosika ja też się zastanawiałam czy choinki nie ubierać,ale chcę prawdziwą więc do świąt by pewnie opadła:baffled: Co do prezentów to ja teraz na Mikołaja wymysliłam zbiórkowy prezent w sensie my i dziadki http://allegro.pl/interaktywny-piesek-bobby-brazowy-od-epee-i1315417422.html,bo u nas w pracy będzie pan mikołaj i będzie te prezenty wręczał,więc nie ma,ze to od tej babci,to od tamtej,jest jeden prezent od Mikołaja:-p o ile dojdzie,bo jeszcze nie zamówiłam :sorry2: oczywiście teściowa się wyłamuje i chce jeszcze coś od niej kupić,no bo przecież ona musi mu coś dać i tym samym psuje wizje mikołaja:wściekła/y: Z moją mamą się dogadałam i się dołóży,a w ogóle to wyszło na to ,ze na całego tego pieska wyłoży pradziadek:-D ale namieszałam :sorry2: a na święta pewnie i tak będzie pełno prezentów dla Maćka,moja mama już kupiła wielką lawetę 1,5 z samochodami :baffled: jakby mało pierdół było:-p ja chcę kupic ciastolinę Puszysta Masa Plastyczna - Farma Ciastolina (1315633787) - Aukcje internetowe Allegro

Survivor zdrówka dla Asi! wrzuć jakieś fotki Bena:tak:

Czas sie za robotę wziąśc,gdybym tylko wiedziała z której strony to ugryźć:baffled:

Ostatnia edycja:
Hej, a ja znów wsiąkłam :zawstydzona/y: , ale w końcu byłam u lekarza i dostałam antybiotyk na ten mój kaszel, bo paskudny już był. No i w końcu jest lepiej :tak:

Co do Coli to ja w ciąży i jednej i drugiej piłam, ale ograniczyłam kawę, na początku mnie od niej mdliło :sorry2:

Wszystkim chorowitkom dużo zdrowia. Chyba teraz będzie potrzebne bo się zimno robi.

Co do zimy moje dziewczyny też śniegu wyczekują, ale jak na razie nie sypie ;-)

Madzia super że masz już pracę oddaną, i żaden z ciebie kujon.

Hashi podziwiam z 3 dzieci, mi moje 2 dziewczyny czasem trudno ogarnąć :-p

Surv oby zlecenie poszło szybko a jeszcze szybciej niech się kasa na koncie pojawi :tak:

Tosika moje dziewczyny teraz dostaną pluszaki, z ulubionych bajek, a na gwiazdkę klocki lego starsza a lego duplo młodsza.

I nie wiem co jeszcze, ale mam nadzieję być znów częściej :tak:

hej
nie pojde na basen bo mialam wypadek w pracy i moge sobie posiedziec na bb
otoz....spadly na mnie drzwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przechodzilam obok toalet i uczen nie mogl wyjsc-zaciely sie i z calych sil je wypchnal-wylecialy z zawiasami!!! cale szczescie dostalam w ramie a nie w glowe (padlabym jak nic); a dziecko pewnie by zabilo-taka sila; pielegniarka kazala do chirurga isc,zeby sprawdzil;ale moglam ruszac,ale wiadomo trzeba sprawdzic; rtg mialam i wsio oki ; jeszcze tego mi brakowalo
swoja droga nie myslalam,ze praca nauczyciela jest tak niebezpieczna...:)

Oj Izabelka..ale wypadek uważaj na siebie
ja nie mogłam dotrzeć do kompa nijak
jestem żyję
młody nawet oki, młoda sama sobie radzi z infekcją i lekarz twierdzi ze bez antybiotyku da radę..byłoby super
a ja odpracowana, jutro bladym świtem wyruszam w okolice Pabli :)
także na bb będe dopiero w piątek wieczorkiem
poczytałam ale dzieciaki szaleją i nie popiszę
buziaki
ps..u nas też sypie i strasznie zimno brrr

Witam, u nas też pada śnieg:szok: normalnie zaczyna mi się włączać Merry X-mas:-p
Iza to miałaś przygodę w pracy:baffled:
Post zdrówka dla Dzieciaczków i udanego wypadu:-)

byłam dzisiaj z Małym u Mamy samochodem i w drodze powrotnej zaczął Rzęch mi gasnąć - strasznie się zdenerwowałam bo niby nie mam daleko do domu, ale na odcinku 2 km zdechł mi z 10 razy:wściekła/y: cudem dojechałam do domu, a pod domem kulturalnie bez żadnych przebojów wjechałam do garażu - wredniak:dry: jak opowiem M to jak znam życie stwierdzi, że po prostu nie umiem jeździć:baffled: a co do kina to plan jest, że całą ekipą jedziemy w sobotę, ale 4 osoby idą na "Śniadanie do łóżka" a ja sama na Harrego i w związku z tym pewnie też pójdę na tą polską komedię, a Harrego obejrzę jakiegoś ściągniętego z neta:-( nikt nie chce ze mną iść, a M jak ma mi chrapać cały film to niech lepiej ogląda komedie:-p zmykam, bo coś zmęczona jestem, a zaraz rozpoczną się wieczorne rytuały;-) miłego wieczoru i oby nas nie zasypało:-p

reklama
Hej!
Melduję że zyję:-p Ja nie dawno wróciłam bo miałam radę, w pracy juz wszyscy wiedzą, bo zrezygnowałam z nadgodzin, które nie były mi na rękę,a poza tym wg kodeksu pracy nie powinnam ich mieć:tak:
Tosika mi się wydaje ze dr trochę panikuje, przecież wyniki krwi to wiarygodne badanie...
Haszi ja cie podziwiam jak ty to ogarniasz, ja mam 1 a ciuchów do prania i prasowania co nie miara:dry:
Post udanej wyprawy i spotkania z Pablą:tak:
Madzia fajny prezent:tak:
Sylcia u nas też Duplo będzie;-):tak:
Surv u nas już pada;-)
ok idę do wanny, bo jutro znowu cały dzień,ale w piątek luz (powiedziałam że ide na uczelnie ale nie chce mi sie iść więc po odpoczywam w domu:-p) w niedzielę do aqua jedziemy:tak:
spokojnej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry