kamu
Mamy lipcowe'08
Witajcie
To wasz dzieciaczki są samodzielne.
Maks to tylko się rozbiera jak ma się kąpać i to jeszcze nie całkowicie. No i chapcie potrafi sam założyć.
Renia super prezencik od męża,marzy mi się taka sesja.
Surv szkoda,że tak z tą pracą dla R wyszło.
Madzia nie złe masz życzenia walentynkowe;-)
Tosika ty to jesteś przebojowa babka.
Mnie już brakuje na wszystko sił i chęci. Wszystko jest pod górkę.
Przykro mi jest,że będę musiała zamknąć prawdopodobnie sklep. Na sklep internetowy nie mam niestety już finansów. D trochę zaczął z tym transportem,ale wszyscy chcą na termin i niestety trzeba wydzwaniać i się prosić o swoją kasę,masakra. Jestem strasznie przybita,na wszystko ostatnio brakuje,a kredyty trzeba spłacać,normalnie od jednej raty do drugiej.
To wasz dzieciaczki są samodzielne.
Maks to tylko się rozbiera jak ma się kąpać i to jeszcze nie całkowicie. No i chapcie potrafi sam założyć.
Renia super prezencik od męża,marzy mi się taka sesja.
Surv szkoda,że tak z tą pracą dla R wyszło.
Madzia nie złe masz życzenia walentynkowe;-)
Tosika ty to jesteś przebojowa babka.
Mnie już brakuje na wszystko sił i chęci. Wszystko jest pod górkę.
Przykro mi jest,że będę musiała zamknąć prawdopodobnie sklep. Na sklep internetowy nie mam niestety już finansów. D trochę zaczął z tym transportem,ale wszyscy chcą na termin i niestety trzeba wydzwaniać i się prosić o swoją kasę,masakra. Jestem strasznie przybita,na wszystko ostatnio brakuje,a kredyty trzeba spłacać,normalnie od jednej raty do drugiej.

Ja już przywykłam, że mamy albo prosperity, albo dietę irlandzką i w chwilach zapaści pozostaje mi się tylko cieszyć na te wszystkie zakupy w chwili odbicia od dna;-)
Chcecie jeszcze 3 dziecko to tak jak ja, bo G to nie za bardzo ale ostatnio cos przebakuje ze chce