Ja tak tylko na 30 sekund wpadam.
Zazdroszczę wam spota i obiecuje że jak sie bardziej mobilna zrobie to jeszcze mnie popamiętacie :-)
surv super, że w końcu ktoś cię przekonał, że masz grzeczne dziecko
tosika ty jak zwykle wulkan pomysłów a co najważniejsze wprowadzasz je w życie, szacun. Kiedy mi tak zacznie wszystko iść?
Julia oj też miewam dni że tylko siąść i płakać ale staram się walczyć do upadłego. Moja
Tosia też na razie ruda
. A za restauracje trzymam kciuki bo to będzie strzał w 10 zresztą za obecny biznesik też.
Madzia oj myśmy o walentynkach zupełnie zapomnieli
ale wieczorem z okazji winka grzanego sobie łyknęłam ciutkę.
Poza tym dalej kupę roboty mam, staram sie mojego m odciążać bo nie dość że praca to po nocach jeszcze klika nasz nowy projekcik no i jak dam rade to sama też coś próbuje. Z tego wszystkiego to zacznę zarabiać jako grafik komputerowy
bo coraz lepiej mi idzie.
Oho uciekam bo babcia właśnie przyjechała do nas na chwilę.
Zazdroszczę wam spota i obiecuje że jak sie bardziej mobilna zrobie to jeszcze mnie popamiętacie :-)
surv super, że w końcu ktoś cię przekonał, że masz grzeczne dziecko

tosika ty jak zwykle wulkan pomysłów a co najważniejsze wprowadzasz je w życie, szacun. Kiedy mi tak zacznie wszystko iść?
Julia oj też miewam dni że tylko siąść i płakać ale staram się walczyć do upadłego. Moja
Tosia też na razie ruda

Madzia oj myśmy o walentynkach zupełnie zapomnieli

Poza tym dalej kupę roboty mam, staram sie mojego m odciążać bo nie dość że praca to po nocach jeszcze klika nasz nowy projekcik no i jak dam rade to sama też coś próbuje. Z tego wszystkiego to zacznę zarabiać jako grafik komputerowy

Oho uciekam bo babcia właśnie przyjechała do nas na chwilę.