Ja tak tylko na 30 sekund wpadam.
Zazdroszczę wam spota i obiecuje że jak sie bardziej mobilna zrobie to jeszcze mnie popamiętacie :-)
surv super, że w końcu ktoś cię przekonał, że masz grzeczne dziecko
tosika ty jak zwykle wulkan pomysłów a co najważniejsze wprowadzasz je w życie, szacun. Kiedy mi tak zacznie wszystko iść?
Julia oj też miewam dni że tylko siąść i płakać ale staram się walczyć do upadłego. Moja
Tosia też na razie ruda
. A za restauracje trzymam kciuki bo to będzie strzał w 10 zresztą za obecny biznesik też.
Madzia oj myśmy o walentynkach zupełnie zapomnieli
ale wieczorem z okazji winka grzanego sobie łyknęłam ciutkę.
Poza tym dalej kupę roboty mam, staram sie mojego m odciążać bo nie dość że praca to po nocach jeszcze klika nasz nowy projekcik no i jak dam rade to sama też coś próbuje. Z tego wszystkiego to zacznę zarabiać jako grafik komputerowy
bo coraz lepiej mi idzie.
Oho uciekam bo babcia właśnie przyjechała do nas na chwilę.
Zazdroszczę wam spota i obiecuje że jak sie bardziej mobilna zrobie to jeszcze mnie popamiętacie :-)
surv super, że w końcu ktoś cię przekonał, że masz grzeczne dziecko

tosika ty jak zwykle wulkan pomysłów a co najważniejsze wprowadzasz je w życie, szacun. Kiedy mi tak zacznie wszystko iść?
Julia oj też miewam dni że tylko siąść i płakać ale staram się walczyć do upadłego. Moja
Tosia też na razie ruda
. A za restauracje trzymam kciuki bo to będzie strzał w 10 zresztą za obecny biznesik też.Madzia oj myśmy o walentynkach zupełnie zapomnieli
ale wieczorem z okazji winka grzanego sobie łyknęłam ciutkę. Poza tym dalej kupę roboty mam, staram sie mojego m odciążać bo nie dość że praca to po nocach jeszcze klika nasz nowy projekcik no i jak dam rade to sama też coś próbuje. Z tego wszystkiego to zacznę zarabiać jako grafik komputerowy
bo coraz lepiej mi idzie. Oho uciekam bo babcia właśnie przyjechała do nas na chwilę.

oczywiście żadnych świadczeń ze strony państwa nie dostaje bo UP od grudnia konsultuje się z Urzędem Pracy w UK czy aby na pewno świadectwo pracy z UK jest legalne
nie będę się nakręcać bo to daromozjady co na stołkach siedzą
ale nie powiem skuteczne
no i Surv ma racje, ze dawać na co dziecko ma ochotę, ale nasza ma od zarania dziejów ochotę tylko na pomidory i liwy (czyli oliwki) i wyobraźcie sobie jej się to nigdy nie nudzi
u nas oczywiscie ja mężusia obsypałam i romantyczną podusią z napisem "dla super mężusia" i do tego duziiii lizak w serce a mąz co? nic
no niby się tlumaczy, że dokupil mi w sobotę zawieszkę do bransoletki, ale po pierwsze to ani romantyczne ani spontaniczne (bo ja dawno za nią chodziłam i w sumie sama "se" kupiłam) no ale cóż można od mężczyzn wymagać
Z Maca to tylko McFlurry
Dzisiaj K do niego latał chyba ze 5 razy