survivor26
Mamy lipcowe'08
Surv - gdzie jedziecie na wakacje?
Do Tosiki na salony:-) A tak serio, to pod Olsztyn, ale zamierzamy pozwiedzać całą Warmię i może nawet o Gdańsk zahaczyć;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Surv - gdzie jedziecie na wakacje?
a miało być ciepło i słonecznie, a deszcz kropi 
( co dla mnie jest rozmiarem kosmicznym, bo kiedyś wchodziłam w 27
)
A co do ząbków to tak jak pisała Surv mogą wyłazić 5.

No ale jeszcze 3 tygodnie i chyba będzie można go zdjąć 
Pomimo brzydkiej pogody, miłego dnia :-)
mam kilka poprawek ale głównie takie pierdoły więc jest ok
najprawdopodobniej 27.05 będę się bronić

:-)

ale fakt jak się pochwali to się wszystko odwraca
zaraz się kładę na kanapę
może jakieś kino zarezerwuję bo już daaawno nie byliśmy

wiatr nieprzyjemny, zachmurzyło się i nieprzyjemnie jest.
to nie wchodzi w grę !
No ale ważniejsze, żeby młoda w poniedzialek do żłobka poszła, więc przemęczymy w domu.
Przyczytalam wszystko ale odpisze jutro. Tylko jedno o jedno chce zapytac Survi a o Tczew zachaczycie? Fajnie bylo by sie spodkac, choc moze w okolice i wtedy Iza pewnie by sie zjawiala
Dobra spadam jeszcze na zamkniety i do roboty;-)
jakby co daj znać (jest park linowy, robią park dinozaurów, mini golf jest, acha no i zamek :d ); będę w tym czasie w domku i rzeczywiście można by było się spotkać w parę osób, zapraszam ;-)