reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Surv no to zakup idzie pełną parą,oby wszytko wypaliło
Pabla witaj w domu ,oby dzieciaczki dały ci więcej pospać
Kate ,mnie pierwsze 3 testy wyszły też negatywne ,a byłam w ciąży z Maksem:-)
Madzia no nie źle z tymi chorobami,mam nadzieję ,że Maćka nie złapie ta ospa .
Ja sobie siedzę w pracy, pogoda dosyć ciężka ,burze krążą ,ale coś ich nie widać i tak od kilku dni.

reklama
witam
Pabla super, ze już w domku
pewie nie dośpisz szybko ale co swoje łóżeczko to swoje
mocno ściskamy
Surv no to super, że chatka znaleziona:-)

matko jedyna nie wiem co komu:baffled:
strasznie zakręcona jestem - duchota dobija
z dobrych wieści to mam przedszkole dla Tyma
otwierają nowe prywatne od sierpnia o profilu sportowym:-)
kamien z serca

u nas przestoje i blokady kupowe
ale poki co zadnej majtkowej wpadki:-)

Hejka:)
A u nas cały dzień co chwila pada, raz duszno, raz chłodno, dla mnie pogoda fajna ale Kuba niezadowolony bo ciągle się pod drzewem musiał chować na placu zabaw:-p
Madzia oby ospa nie złapała Maćka:happy2:
Surv fajnie że kupno domu nabiera poważnego tempa:tak:
Renia super że przedszkole znalezione:tak:
Post no coś wkleję ale net mi ścina i nie umiem załadować:wściekła/y:
Pabla odpoczywajcie:tak:

My wczoraj spontanicznie odebraliśmy wózek, jest cudny:-pzobaczymy ile nacieszy moje oko:-p muszę dostawkę jeszcze kupić dla Kuby:tak: dziś troszkę ciuszków kupiłam ale powklejam zdjęcia jak net zacznie działać pożądnie bo teraz co chwila mi wybija:wściekła/y:
spokojnej nocki!

Post as te naklejki to na okno rozumiem? mialas takie i pomoglo?
u nas przeszla burza,ale malo popadalo; powietrze lepsze bylo i w gumakach latali, zabawa przednia
Oskar jedzie na wycieczke do ZOO, martwie sie, ze w autobusach nie ma pasow; ostatnio wypadki mnie przerazaja...
zmykam po kawusie

U nas odwrotnie, trochę popadało i się ochłodziło, za to burzy nadal niet:eek: Zmykam zaraz z młodą do żłoba, odezwę się potem - miłego dnia;-)

Ja właśnie ze żłoba wróciłam,po drodze zaliczyła piekarnię i obowiązkowo skoczyłam po lody i polewę:-p.
MAciek ciągle się trzyma tfu tfu,ale klątwa ciąży,bo dzisiaj kolejnych dzieci w złobku nie było:no:.
U nas też pochmurno,chłodno,ale burzy jak nie było tak nie ma.Wczoraj coś pogrzmiało,postraszyło,lekko pokropiło i poszło.
Idę na śniadanko i nie będę dzisiaj nic robić:-p,a co,jeden dzień wolnego na urlopie chyba się należy;-).

Hejka:)
I ja nie dawno złobka wróciłam, zahaczyłam o piekarnię, warzywniak i tak zleciało. Właśnie zajadam bułeczkę ze śmietankowym serkiem...a d*** rośnie:-p:confused2:
Izabelka nie oszukujmy się pasy bezpieczeństwa w takich autobusach to mega rzadkość, ale ja nie widzę dzieciaków pozapinanych w te pasy:-p
Madzia no ospa się "wykluwa " i 3 tygodnie więc oby nic jednak się nie przyplątało:tak:a nie szczepiłaś Maćka?
ok, idę do przedszkola pouzupełniać papiery bo koniec roku się zbliża:happy:
u nas chłodno (długie spodnie i bluza obowiązkowo) ale dla mnie to dobrze, gorzej z młodym:-p
miłego dnia!

No nie żartujcie że pasów nie ma:szok::szok::szok::szok::szok:
U nas w firmie jak jedziemy gdzies autokarem to wszystkie maja pasy i bez tego nie zamawiają. Naprawdę w wiekszości sa pasy, może warto porozmawiac z osobami które organizują takie wycieczki, wkońcu bezpieczeństwo to podstawa!!!!!!!
Izabelka, no własnie musze sobie takie kupić, ja zrobiłam sama bo wtedy nie znalazłam naklejek na allegro:-D, no i działało, jak najbardziej, im wiekszego drapieżnika nakleisz tym lepiej:-), tylko że ja mam bardziej problem z tym że ptaki nie widzą że okno i ładują w szybę, no ale przecież przy drapieznikach nie będą też gniazd zakładac nie???:-):tak:
Madzia, Kic...nieźle nieźle, tu bułeczka tam polewa, a ja na diecie nadal:-), jeszcze 10 kilo i moge dać spokój dietom:tak:
Renia, to fajne musi byc takie sportowe dla chłopaka, też bym chętnie Cinka tam juz wysłała:-):-):-)
dobra, wracam do pracy
pa

Cześć
U nas wczoraj pogoda była dosyć fajna i Maks do samego wieczora był z moimi rodzicami na działce a potem z nami na spacerze.
Izabellka ja to nawet nie wiedziałam,że są autokary z pasami bezpieczeństwa
Renia,dobrze że udało wam się z tym przedszkolem
Kic no ciekawe jak długo nacieszysz się nowym wózkiem.
Madzia jak chyba zaszczepię Maksa przeciw tej ospie muszę się dowiedzieć jak to wygląda cenowo.

reklama
Witam, dzis juz wolne ale jestem padnieta bo pogoda do bani:eek:
G ma angine, kuzynki dzieci maja ospe(mozemy sie zarazic,ja jeszcze nie mialam), corka co ma 3 lata ma tylko troszke a starsze dzieci 11 i 16 to mowi ze masakra cali sa wysypani:-(
Pabla fajnie ze juz w domu jestescie a z karmieniem pewnie sie ureguluje:tak:
Iza wlasnie u nas tez raczej sa bez pasow,jeszcze nie wiedzialam pasow w autokarach:tak:
Renia super z tym przedszkolem:tak:
Survi to idziecie na maxa z tym szukaniem domu:tak:
Kic u nas tez tak chlodno i co chwila leje:tak:
Madzia trzymam kciuki zeby Macka ominela na razie ospa:tak:
dzis ja musialam sie przemoc i jezdzilam po miescie samochodem(wole dluzsze trasy), co chwile lalo G chory,ale dalam rade:tak:
Jutro jade na lotnisko odwiezc G siostre leca do Hiszpanii:tak:

Do góry