Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja leżałam 4,5 dnia, z czego dobę po cesarce, która się nie liczy, bo byłam w szoku pooperacyjnym
, a i tak już po ścianach chodziłam z nudów:-(
I ta cena wina....można regularnym alkoholikiem zostać przy takiej dostępności

A urlop kiedy zaczynasz?
Wlekę powolutku tłumaczenie mimo to, bo od jutra znowu nadrabianie zaległości towarzyskich, kolejno jedne imieniny, 2 razy urodziny i wypad do koleżanki pod Częstochowę...ale na szczęscie jeszcze tylko 2 miesiące i w końcu sezon urodzinowy zamkniemy
jednak mama nie może zajmowac się Kubusiem bo rozpieszcza go niesamowicie, M też się nie spisał i wkurza mnie że wymówką jest praca,ale już ogarnęłam burdel, bo mama zabrała Kubę na dwór.
ale stwierdziłam że lepiej zostać w szpitalu niż przyjechać w nocy i budzic personel
po badaniu wyszło 2cm rozwarcia,ok 21 zaczęło mnie coś pobolewać, ok 22 poszłam do położnej żeby mnie zbadała, stwierdziła że akcja się rozkręca, zrobiła lewatywę i wróciłam na salę. Kazała przyjść za 30 min.Pokręciłam się po sali i odczuwałam już bóle. Wróciłam na porodówkę ok 23 i wtedy już czułam skurcze, znowu ktg, tętno dwa razy spadło i położna kazała leżeć, zadzwoniła po anestezjologa, o 00.10 założyli mi znieczulenie, które UWAGA NIE ZADZIAŁAŁO, pani podała całą dawkę i jeszcze 1/4, i dalej nic...bolało okropnie. Skurcze były co 2 min, wołałam położną że ma coś zrobić zeby mi to znieczulenie zaczęło działać, położyła mnie, kazała przeć, na 2 parciu mnie rozcięła a na 3 Oliwka już była na świecie - była 1.00 a ja byłam zaskoczona że już po. Bolało okropnie ale szybko poszło
Położyli mi Oliwkę na brzuszku i tak sobie leżałyśmy, lekarka podała mi kolejne znieczulenie żeby mnie zszyć, to nic że znowu wszystko czułam
ale już jest po Oliwka śpi i ma się dobrze, a ja mam cycki pełne mleka
Urlop zaczynam od 13 sierpnia wiec jeszcze troche
Dobrze ze juz po wszystkim i jest ok. Mala widzialam na zamknietym-sliczna jest