reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Cinek 100 lat, dużo zdrówka i samych radosnych dni!!!!

Post a pamiętam jak dziś jak parłyśmy smsowo ;-) ale ten czas leci:szok:
Kicrym co do naszych pobudek,to często jest tak,ze o tej 5 wcale mu się siusiu nie chce,więc myślę,że to nie przez niewysadzanie w nocy.Dzisiaj wstaliśmy o 6.10 uffff... ;-) Może to wczorajszy natłok wrażeń,bo byliśmy w ZOO i młody całe na nóżkach dzielnie obszedł,a pod koniec to ja i K już ledwo sie toczyliśmy:sorry:,a ten tam jeszcze dwa place zabaw zleciał i wcale na padniętego nie wyglądał:szok: za to padł o 20:-D
Kate współczuję,mam nadzieję,ze szybko cie dentystka przyjmie.

Ja narazie garderoby zimowej jeszcze nie kompletuje,tym bardziej butów,bo nie mam pojęcia jaki rozmiar.Obecnie ma 26,ale niektore buty na styk,a niektóre jeszcze za duże.Myslę,ze do października jeszcze się to zweryfikuje,póki co mamy adidasy 2 pary,więc luz.
Jakiś kombinezon też trzeba będzie kupic,ale narazie się nie rozglądam,bo kurtki jesienne mamy,więc póki co jest w czym chodzić.
Ja tez nie mam jakoś szczęscia do h&m.Szybciej w reserved cos na promocji wyhaczę,ale ostatnio w ogóle po sklepach nie chodzę,tym bardziej ,ze h&m na drugim końcu miasta to nie chce mi się jechać.Chociaż w sumie jakies nowe spodnie dresowe by się małemu przydały do przedszkola.

Macius odwieziony, z płaczem powtarzał,ze chce byc dzielny i nie będzie płakać:sorry: Jeszcze chciał iść z mamusią siusiu,ale pani go na korytarzu zwinęła to poszedł,chyba nawet nie zdążył się oglądnąć za mną.

U nas dzisiaj tez ciepło,aczkolwiek słońce za chmurami.
Będę się byczyć:-p

reklama
a u nas narazie nici z przedszkola - starsza w nocy się obudziła z bólem brzucha i gorączką :-( dałam nurofen, ale teraz znów ma temp - około 38 stopni. Czuje się chyba w miarę bo parę kęsów kanapki zjadła, brzuch narazie nie boli, nie ma ani wymiotów ani biegunki. Narazie obserwujemy, zobaczymy jak będzie dalej.
CINEK - 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!

Cinuś 100lat!zdrówka, usmiechu i szalonych zabaw :)
U nas za ciepło nie ma, na razie słońce schowane. Kuba od domu już jęczał że nie chce iść, w szatni sięhttp://allegro.pl/kosiarka-traktorek-partner-i1785115303.html totalnie rozryczał, nie umiałam go uspokoić, dałam buziaka, przytuliłam i "wsadziłam" do sali... wyrzuty sumienia mam jak cholera, do domu wróciłam poryczana, ale no kurde nie dam rady z 2 siedzieć całymi dniami sama:-(i tak jest tylko do 12, mam nadzieję że sie przyzwyczai bo ja zwariuję:-(
Pabla gorączka i ból brzucha może być od stresu.
Madzia, Dorka ja mam blisko do H&M więc wpadam często, oblatuję dział dziecięcy i jak coś mi wpadnie w oko to kupuję jak nie to wychodzę i tyle:-pMadzia dresy nie są w promocji, tylko dżinsy niestety, też chciałam jakiś dres, prędzej w Smyku dostanę:-p
KATE zdrówka dla Małego i szybkiej wizyty:tak:
Post wow co za rozmiary:szok:
lecę bo Liwka marudzi, czekam z utęsknieniem na matę, oby polubiła ją i choć troszke się zajęła:-p
miłego dnia!

U nas też lekka cofka przedszkolna, z podkówką i mamrotaniem rozżalonym głosem "kazdy się casem boi";-) ale wypchnęłam w objęcia pani i poszłam, zobaczymy jak bedzie, bo dziś ze spaniem, ale myślę, że mała da radę. Po weekendzie wybawiona super na placu zabaw, mimo wszystko nabrała chyba trochę odwagi, bo mi do słuchawki krzyczała "zjeżdżam sama! cała jestem! nic mi się nie stało!" co najmniej jakby pierwszy lot międzyplanetarny odbyła:-D

Cinek, 100 lat! I daj czasem mamie żyć..;-)

Pabla, zdrówka, dla małej! może to chwilowe po zetknięciu z nowymi zarazkami w żłobku? Laura też chora i parę dzieci znajomych takoż, my na razie się trzymamy, oby jak najdłużej:tak:

Kate, no to migiem do dentysty! nic dziwnego, że humor do bani przy bolącym zębie:baffled:

I nie pamiętam co jeszcze...idę sprzątać dalej, póki klienci nie przypomną sobie, że już nie mam urlopu:-p

Kicrym sama najlepiej wiesz,że początki bywają trudne,a potem jest ok ;-) przyzwyczai się ;-) to ja powinnam mieć wyrzuty,ze ho ho,bo w sumie sama siedze w domu.No ale skoro już to miejsce w przdszkolu sobie wywalczyliśmy,a łatwo nie było,no i nie chcąc małego rozbestwić,zebym później z dwójką nie musiała siedzieć,to go daję do tego przedszkola i to na cały dzień.Zaraz jak wstają to maja obiad i ja wtedy już go odbieram.Przyzwyczai sie ;-)
Co do dresów to ostatnio w tesco była promocja 30% na dziecięce rzeczy i kupiłam młodemu jedne spodnie za 25 zł ,a były też fajne 2-paki za 40 zł,ale nie było rozmiaru.Jeansy tez kupiła,chociaz do przedszkola to niepraktyczne,ale na jakieś inne wyjśca będą ,zwłaszcza,ze to na 4-5lat więc trochę posłużą ;-)
mPabla zdrówka dla Lenki!

Czesc dziewczyny! Misia jednak siedzi ze mna w domu, katar jakby jej ustal ale nadal kaszel jest. Jutro nie wiem co bedzie ja bede po nocy i bede szla na druga a z nia to raczej sie nie wyspie:no:
Pabla oby to nic powaznego!
Survi brawo dla Flo za odwage!:tak:
Cinus STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kic im szybciej sie pozegnalas tym lepiej, nie miej wyrzutow sumienia:tak:
Madzia milego leniuchowania:tak:
Kate powodzenia u dentysty oby pozniej juz nie bolal zab:tak:
My na razie tez jeszcze nie kupujemy zimowej garderoby:tak: Mamy dwie pary adidasow,Seba tez ma jeszcze na jesien. Moze ja sobie jakies kupie i kozaki tez musze jakies nowe bo zeszloroczne chyba juz sie nie nadaja. Kurtke Misia ma taka jesienno-zimowa i cieplejsza(mam nadzieje ze bedzia dobre).
Zapomialam Wam wczesniej napisac ze moj syn zaczal sie golic:szok: Ostatnio mu kupowalam maszynke do golenia:tak:
Dzis mam obiad juz gotowy(od wczoraj:tak:), chalupka w miare ogarnieta wiec moge sie pobyczyc jak Madzia:-D

Hej, witam się i ja po miesięcznej nieobecności. Małż już pojechał, zostałyśmy same, i próbuję ogarnąć latanie między szkołą a przedszkolem :-D:-D

Cinuś sto lat :tak::-)
Surv super że mała nabiera odwagi :tak:I leń się ile się da :-D:-D
Kic Ty chyba najlepiej wiesz, że to rozżalenie i pożegnanie trwa chwilę, a potem dzieci zapominają i ładnie się bawią :tak: U nas też z płaczem, jak tylko przekroczymy próg przedszkola :-( Ale potem ładnie się bawi, i w piątek już wszystko zjadła. Bo pierwszego dnia,rzuciła tekstem, że obiad to ona ma w domu :-) Będzie dobrze, musi być. A Liwka śliczna :tak::-)

Dorka znaczy masz już dorosłego mężczyznę w domu:tak:gratoluję. I zdowia dla Misi.

Ależ macie fajnie z tymi wyprzedażami, i sklepami tak blisko, ja za wszystkim uszę jeździć 25 km. :crazy:

Olka moja w szkole, pierwsz dni bardzo się jej podoba.Zobaczymy jak będzie dalej. Wyprawka do szkoły koszmar (m.in 3 rodzaje kredek, 2 rodzaje farb, bibuły, kolorowy papier, i bloki, itp, za wszystko ok 300zł, bez książek :confused2:)
A biegania mam od groma, nie wiem jak się wyrabiać na zakrętach.A to z Olą a to z Wiki, potem każdą odebrać :-D:-D:-D I jeszcze zaczęłam kurs na prawo jazdy, więc jeżdzę na wykłady, a za kilka dni pewnie i jazdy się zaczną, więc proszę o kciuki :sorry:;-):-D
Miłego dnia, bo zaraz uciekam zaprowadzić Olę, potem po Wiki, na 15 zebranie w przedszkolu, a o 16 odebrać Olę ze szkoły :rofl2:

witam
oj dziękuje z imieniu Cinka, imprezka miła, torcik smakował, wieczorem zdjęcia wkleję
Surv...widzę że odwaga we flo taka jak i w Ice, ale młoda na dużej zjeżdźalni przełamała się w wakacje, też dumna i blada była:-):-):tak::tak:
dzisiaj w przedszkolu super, była już jej nowa koleżanka Ania i zostawiłam razem:tak:, widać że może zostałaby w domu z Cinkiem ale bez problemu poszła
strasznie jestem z niej dumna
zapomniałam wziąć coprawda pizamki no ale ciuchów jest dużo to panie powiedziały że jej coś założą..
Pabla, dorka...zdrówka dla dzieciaków
Kic...no mnie by się też serce pokroiło, no ale cóż zrobić, jestem młodej wdzięczna że tak sobie super radzi:tak::tak::tak:
Nawet cinek dzisiaj lepiej, może dlatego że dostał dużą śmieciarę i bawi się cały czas nią więc jakby rozstanie nawet niezle poszło
dobra
wracam do pracy

Cinek, sto lat przystojniaku!!!
Spodnie dresowe to ja kupuję Miśkowi w ciucholandach ;-) Wydatek żaden a idzie tego tyle, że ho ho!
Sylwia, to masz niezły zawrót głowy. Nawet mi nie mów, że to są aż takie wydatki. Masakra jakaś
Kate i jak ząbek? Oj nie lubię takich akcji
Dorka, ale masz mężczyznę, fju, fju!
Kic, będzie dobrze. Miki mi płakał po 3 tygodnie :-/ Ale potem było już super! Olga bez najmniejszych problemów pomaszerowała po weekendzie do przedszkola. Dziś wyszli na "ogród" - koleżanka mi "doniosła", która z okna widzi
Surv, Flo to już zaczyna mieć takie teksty jak Ty! :-) Świetna jest!
Zdrówka dla dzieciaków! No niestety, takie uroki życia przedszkolnego.

reklama
Wszystkiego najlepszego i 100 buziaczkow dla Cinka :-D
widze, że juz sie choroby zaczynaja; polecam tran w kapluslach do zucia Kidabion-smaczne i moje mneij choruja
Dorka masz juz męciznę w domu, gratulacje!!!
tulaski dla zaplakanych bąbelkow
Sylcia odwagi i powodzenia na kursie :)

wczoraj pogadalismy z siostra i szwagrem wpadli do nas wieczorem, bardzo mi siostry brakuje na codzien :) zaraz ide po dzieci do przedszkola i do nich pogadac,bo jutro jada juz do Krakowa
milego dzionka

Do góry