reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Cinko wszystkiego najlepszego:-)

u nas od wczoraj na dobre przedszkole
póki co nie ma stresu, bawi się, je wszystko
tatuś odwozi bo ja za miękka jeszcze jestem

postanowiliśmy zawozić po śniadaniu tak na 9 ale bęiemy odbierać 15, 16 w zależności od zajęć

Madziu u nas angielski w ramach czesnego więc będzie się uczył tak czy siak
Post Tymi na noc ma pieluchę i czasem jest mokro. W południe tak jak Ika śpi bez i tylko raz była powódz. Póki co zostwiam jak jest
Surv w szoku jestem z Flo, jest niesamowita

reklama
hej
u nas też dzisiaj gorzej, tj....dzielna i zadowolona szła ale jak już szłam to podkówkę zrobiła......pytam czy moge isć a ona tak, a wiesz że przyjdę tak..ale minka nietęgą miała
no nic, serce się kroi ale poszłam, muszą z nia obgadać po południu ten temat, .
Wczoraj opowiadała o przeszkolu i jej się podoba, ale jak zostaje ze starszymi dziećmi to mam wrażenie że lekka fala jest. musze chyba z Paniami pogadać bo one mają to w d.... a moze lepiej tak dziecko same zostawić???? ja mam wrażenie że im sie nie chce.
ech
no nic, muszę wracac do pracy
popisze wieczorkiem więcej
dzisia ojciec odbiera dziecko bo ja ide do lekarza jako że juz 3 tydzień jestem .....zdrowa.... tym razem zarządam antybiotyku bo nie czuję sie wogóle lepiej. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hejka:)
U nas rano ryk, a ponoć juz dzisiaj pierwsze rogi pokazał:dry:tzn nie żeby był jakoś mega nie grzeczny ale zaczyna sie aklimatyzować i pokazywać swoje zdanie:-pponoć w dzień nie ma w ogóle płaczu tylko fajna zabawa:) to mnie cieszy bo w złobku w dzień tez płakał...
U nas też dziś zebranie:) Kuba idzie z babcią na spacer, a M zostaje z małą :)
Post pogadaj z n-lkami, pewnie mają popołudniu grupy łączone, może jakieś puzzle, kolorowanka...
Renia a to prywatne przedszkole?
Sylcia ale jak już zrobisz prawko i coś kupicie to będziesz miała lżej, tylko trzeba od razu jeździć bo widze bo sobie że potem ogarnia strach:cool2:żałuję że od razu sobie jakiegoś autka nie kupiłam bo tym naszym nie umiem jeździć:sorry:

Moje drogie, nie bardzo wiem, jak Wam to powiedzieć, to może w konwencji listu do Bravo Girl:

"Kochana redakcjo! Od jakiegoś czasu współżyję ze swoim chłopakiem. Nie zabezpieczamy się, bo podobno po tabletkach rośnie broda, a on mówi, że prawdziwi faceci gumek nie stosują. Poza tym, skoro do tej pory nie zaszłam, to chyba jestem bezpłodna? Ale coś ostatnio tak mnie tkło, że chyba brzuch mi urósł no i okresu nie mam jak zawsze, to taka jedna Aśka powiedziała, żebym sobie testa zrobiła. no i niby ten test wyszedł, ale ta Aśka mówi, że testy to się mylą często i, że jej siostra jak z piątym w ciązy była to jej lekarz powiedział, żeby sobie takie badanie beta zrobiła. To i ja zrobiłam, choć poszlo na to całe kieszonkowe na ten miesiąc, i wyszlo mi 196? czy myślicie, że to bardzo źle? Błagam pomóżcie!"

:-p:-)

Surv czy mamy to odebrać że jesteś zafasolkowana???czy ja jestem jakaś durna, źle interpretuję i to początek Twojej ksiażki:-p:-):-):-)dawaj znać bo mnie zżera:-p:-p

w książce się pewno znajdzie....ale to ponura/radosna (zależnie od interpretacji) rzeczywistość:-p Takie życie, Dorka musi pilnować, żeby babcią nie zostać, a ja się nie upilnowałam i zostanę matką w wieku babciowym:-)

Surv - :confused::confused::confused::dry::dry::eek::shocked2::szok: znaczy zaciążyłaś?????
to gartulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale Ci się zmian szykuje, wieś, dom i nowy dzidziuś!!!!! super!!!!!!
widzę że przedszkolaki powoli pokazują prawdziwą twarz i zaczynają się łamać:-p
moja pewnie w czwartek będzie się krzywić.
u nas lepiej, Lena w nocy wstawała z 4 razy na kupę i chyba, brzydko mówiąc, wysrała tego wirusa, bo dzisiaj żadnej temp nie ma, kupki ze 2-3 zrobiła, je ładnie. Jutro jeszcze potrzymam ją w domu a w czwartek do przedszkola idzie.
ale na spanie dopiero od przyszłego tygodnia zostanie.
Sońka już śpi, Lena jeszcze patrzy na sam sama i zaraz też do spania.

Surv, o jaaa ale nowina. Ja nie mam pojęcia o czym świadczy taki poziom bety, ale wiem, że mogę Wam już gratulować!!!
Wow, ale mądralińska z Flo! Jakoś wcale mnie to nie dziwi :-)
U nas w przedszkolu nadal ok. Byliśmy dzis na zabraniu. Masakra jakie koszty... Wiadomo, że we wrześniu największe :-/ Oj odczujemy po kieszeni... Co do angielskiego, to u nas jest jako dodatkowy i dla dzieciaków powyżej 4 lat. Miki chodził w ubiegłym roku, bo chciał. W tym na razie mówi "nie dziękuję, bo będę miał mniej czasu na zabawę z Kacprem" :-) Poza tym jest jeszcze korekta, rytmika, taniec - też płatne oraz raz w miesiącu teatrzyk - płatny. Religia również jest, ale dopiero dla 5/6 latków i przy zawieraniu umów z przedszkolem rodzice będą podpisywać zgodę na uczęszczanie dziecka na katechezę.
Odwagi dla wszystkich przedszkolaków!

reklama
Surv aaaaaaa super!a juz sie bałam że coś palnęłam i źle "odczytałam" Twojego posta:-p:-pgratulacje!!teraz mamy życzyć chłopczyka?? no i termin na maj/czerwiec co??fajnie, znowu dzidziulek będzie na forum:-D
Pabla super że Lenka już lepiej:tak:ja Kubę też od przyszłego tygodnia na spanie zostawię, ciekawe jak nam pójdzie:happy2:

Do góry