reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

od budowania napięcia to my tu mamy naszą surv:-D

mój mężyk dokładnie to powedział pat, że zaglądanie na nasze forum właśnie tak działa
bo jeszcze kilka dni temu podniecałam się, że dziewczyny zafaslkowały a tu 5 dni opóźnienia u mnie;-)

reklama
O matko jakie tu hurtowe zafasolkowanie!!!!:szok:
Renia gratulację!!!
I proszę tu nie straszyć bo jestem w grupie "ryzyka" a ja nie chcę , no na razie czekam spokojnie bo jeszcze mam czas. Mam nadzieję ,że będzie po mojej myśli a jak nie to trudno będzie jak będzie , w grupie zawsze raźniej:-)

Hej witam poobiednio.

Ależ super wieści, Renia gratulacje, i kciuki zaciśnięte. :tak:
Pat, Dorka myśleć pozytywnie, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
Kic tak u nas opłaty jakoś inaczej niż gdzie indziej. :dry: Ale mnie to na razie nie dotyczy, bo my na 5 godzin :-p
A ja jutro mam zebranie w szkole na 17 :tak:, pierwsza wywiadówka :szok: A we wtorek zaczynam jazdy, więc zaciskać kciuki, abym auta nie rozwaliła :-D:-D

Wiki już 3 dzień bez płaczu, ale za to teraz strasznie marudna, a przed nami jeszcze lekcje do odrobienia :-)
Miłego popołudnia :-)

Kamu, no wlasnie miałam pytać kiedy testujesz? W sumie to chyba nie musisz, bo wynik pewno oczywisty...:-p:-)

W sumie to warto pomysleć o jakiejś współpracy ze sklepami dzieciecymi...na ciążę hurtowa bysmy pewno jakąś zniżkę dostały?:-p

Sylcia, spokojnie, tak od razu to auta nie pozwalają skasować...najpierw to Ci tylko posiedzieć dają przez chwilkę w środku:-)

Idę zaraz po mlodą, wczoraj twierdzila, że ona też chce isć do fryzjera, więc jak zdania nie zmienila to może i pójdziemy...w sumie chciałabym też z jej panią pogadac, jak to naprawdę jest z tymi przedszkolnymi smutkami, ale nie mam pojecia jak to zrobić, bo rano wobec histerii odpada, a po południu to jest sajgon z odbierającymi, wyjącymi dzieciakami, po które jeszcze rodzice nie przyszli etc....

Dziewczyny, zmówiłyście się czy co:szok::szok::-):-)
Renia - gratki ogromne!!!!!!
ależ Wam fajnie, to w przyszłym roku maj będzie nam obfitował w napięcia, skurcze i porody:-):-):-):-)
ale fajnie!!!!!!
która następna??? Kamu, Kasia????
Kic - tak, to okazja, znajoma sprzedawała i tylko tyle chciała. Ja akurat polowałam trochę na tego maca więc jestem bardzo zadowolona:tak:

Renia aleee czaaaaaaaaaaaaaaaad :-D:-D:-):-D:-D Gratulacje i powodzenia!!!!!!!!

Zmykam,bo młody nie da pisac, jęczy jak stara baba:wściekła/y::wściekła/y:zaraz zwariuję.

O żesz w mordę, ale popołudniowi njus!!!
Renia, dałasz czadu, tzn. daliście ;-) No gratki wielkie!!!
To się będzie działo.
I prosze mnie tu w te ciążowe gierki nie wciągać:-p

Nie no wszystkie wątki mi uciekły :-D

reklama
oj mi też wszystkie wątki uciekają
jutro lecę naocznie potwierdzić wynik bety bo dziś z zakręcenia zamiast na 11.30 to na 12.30 się po niego wybrałam :sorry2: i tylko telefonicznie usłyszałam wiadomość

no i najważniejsze, że junior zdrów i jutro przedszkole - już sobie wyobrażam co będzie się działo rano:dry:
oczywiście cały czas mu powtarzam, że dzieci już za nim tęsnią i pani pyta kiedy wraca

tatuś teraz robi musztrę bo korba straszna a cały duży pokój w ciastolinie:szok:

dobra zmykam do nauki
dobrej nocki

Do góry