Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Surv, super że dałaś radę.
Przyczyna złości jest na zamkniętym
Dobra spadam do szkoły z Olą
Przyczyna złości jest na zamkniętym

Dobra spadam do szkoły z Olą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

zdąrzyłam podłogi umyć,zupę postawić, ogarnąć na szybko gary, chciałam się wziąć za kurze ale musiałam najpierw do was zajrzeć
będzie dobrze, musi być!rozumiem że do ginki prywatnie chodzisz jak wszystkie badania robisz sama

mówisz raz na jakiś czas ale dobrze
ja tam bym z katarem puściła, jeżeli tak będziesz trzymać w domu to będziecie w przedszkolu raz w miesiącu

Biedny Felus bedzie musial od malego uczyc sie pracy;-)
(chociaz wiem ze latwo powiedziec trudniej wykonac:-()
Misia dwa tygodnie chodzila do przedszkola i dwa tygodnie w domu siedziala
No jutro w koncu ma isc zobaczymy

Nic nie dali mi robic:-)
Szwagier G wpadl na pomysl zeby pojechac nad morze bo ma byc cieplo
Zrobilismy sobie grilla dzieci sie wyszalaly na plazy (byli jeszcze znajomi z 2 dzieci),bylo cieplutko i wesolo. Potem jeszcze przyszli na chwile do nas. Poszli ok 20 bo dzieci do szkoly przedszkola a dorosli do pracy
Dzis musialam odkurzyc bo pelno piachu bylo
Miesko na obiad sie marynuje, pranie wstawione, Misia uklada puzzle a ja mam chwile na odpoczynek
grrr. No ale Tymek jutro może iść do przedszkola. ufffff
.Misia tez:-) Po 2 tyg siedzenia w domu
Jeszcze Renia zostala moze ona bedzie miala coreczke
Chyba lato sie skonczylo

przecudne te Twoje "wyroby". Uwielbiam oglądać i nie mogę się nadziwić że można takie cuda samemu zrobić
:-)zdrówka dla dzieciaków i mało korków na drodze dom-lekarz-dom

normalnie obrócić się nie mogę

Mam coraz silniejsze przekonanie, ze rozmemłanie ciążowe minie dopiero wraz z porodem, normalnie ledwo wstałam, a najchętniej bym z powrotem do łóżka wróciła:-(