reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam i ja:)
korzystam z chwili bo Liwcia śpi, dziś coś wstała nie w humorze:confused2:zdąrzyłam podłogi umyć,zupę postawić, ogarnąć na szybko gary, chciałam się wziąć za kurze ale musiałam najpierw do was zajrzeć:-p
Surv super że już "po":tak:będzie dobrze, musi być!rozumiem że do ginki prywatnie chodzisz jak wszystkie badania robisz sama:confused2:
Sylcia widzę że od rana w biegu:happy:
Tosika wow co za posta walnęłaś:-D:-Dmówisz raz na jakiś czas ale dobrze:-pja tam bym z katarem puściła, jeżeli tak będziesz trzymać w domu to będziecie w przedszkolu raz w miesiącu:-p
U nas nadal piękna pogoda, więc pewnie do wieczora na placu zabaw będziemy :)
aha już słyszę jakieś "eghheghh":confused2::cool2:
miłego dnia!

No jestem.
Survi i po krzyku:-D Biedny Felus bedzie musial od malego uczyc sie pracy;-)
Sylcia rob swoje jak do tej pory i sie nie przejmuj:tak:(chociaz wiem ze latwo powiedziec trudniej wykonac:-()
Tosika pokarz Swoje cuda jak beda gotowe:tak: Misia dwa tygodnie chodzila do przedszkola i dwa tygodnie w domu siedziala:eek: No jutro w koncu ma isc zobaczymy:tak:
Iza tyle:tak:
Kasia widze ze aktywnie spedzilas wekeend:tak:
Post ty to masz zdrowie, caly dzien ganiasz i jeszcze wieczorem masz sily na dzierganie:tak:
Kic widze ze choc godzinke mialas spokoju od dzieci:tak:
A u nas imprezowy wekeend w piatek moje urodziny przysly moja siostra i siostra G. W sobote o 9 jechalismy pomagac G brata tescia(maja gospodarstwo). Ja oczywiscie tylko pomagalam w kuchni i bawilam sie z Misia:-DNic nie dali mi robic:-)
Potem wieczorem poszlismy do G siostry bo miala urodziny po mnie:tak: Szwagier G wpadl na pomysl zeby pojechac nad morze bo ma byc cieplo:tak: Zrobilismy sobie grilla dzieci sie wyszalaly na plazy (byli jeszcze znajomi z 2 dzieci),bylo cieplutko i wesolo. Potem jeszcze przyszli na chwile do nas. Poszli ok 20 bo dzieci do szkoly przedszkola a dorosli do pracy:tak: Dzis musialam odkurzyc bo pelno piachu bylo:eek: Miesko na obiad sie marynuje, pranie wstawione, Misia uklada puzzle a ja mam chwile na odpoczynek:tak:

dorka o ty niedobra Ja też chce nad morze o matko. strasznie chce :p
kic my teraz czatujemy aż u nas na lotnisku wyląduje ten najwiekszy sAMOLOTN NA SWIECIE BO OSTATtnio przeoczyliśmy.
aha Tosia chce mi urwać monitor :/
tosika może u was też uczulenie i wystarczy syropek podawać?
surv rób badania, i tak wyjdą super a ty bedziesz spokojna

Ja wymiękam a różaniec dopiero się zaczął. w nosie mam komunie niech sobie Patryk Negralem zostanie. Czas to mi się kurczy, w dodatku Pysiak ma podejrzenie martwicy piety- poleźliśmy w czwartek na rtg- 3 h ( recepcje i zdjęcia obsługuje jedna biedna, zalatana babeczka) odebrałam 30 min i okazało się że porównawczo drugą pietę trzeba zrobić :sorry:grrr. No ale Tymek jutro może iść do przedszkola. ufffff
Ok, jeszcze musimy teraz całą ferajna leciec do przedszkola bo młodemu zapomniałam zapłacić ubezpieczenia a termin się kończy :/ Ale pogoda przepiekna.

Surv - jaki Felek????!!!!! to po co ja te sukienusie odkładam?????
ja po fryzjerze, włosy znacznie krótsze bo musiałam się już do końca tej nieszczęsnej trwałej pozbyć.
o, narazie zmykam po Sonia jęczy, zostawiłam ją na kocu, na brzuch się nie może przekręcić i się wkurza. A od kilku dni nauczyła się piszczeć no i jak się z Leną ugadają to nie idzie wytrzymać w domu.

Haszi ciesze sie razem z Toba ze Tymi idzie jutro do przedszkola:tak:.Misia tez:-) Po 2 tyg siedzenia w domu:tak: Jeszcze Renia zostala moze ona bedzie miala coreczke:tak:
Pabla widac Sonka juz uczy sie od siostry;-)
Ja juz mam wstawiony obiadek. Zaraz G wroci z pracy i chyba ide sie walnac bo pogoda nie bardzo dzis:-( Pada i jest szaro buro:no: Chyba lato sie skonczylo:tak:

Dorka no co Ty??u nas piękna jesień w pełni, karmię Liwcię i wybywamy:tak::-)
Pabla no myślę że i nas to czeka, na razie Oli pięknie głuży i się odjazdowo śmieje:tak::-)
Haszi a co się stało w piętę??

Ano jestem
Dorka,, eee tam, to jak wieczór z książką prawie relaksik znaczy:-)
Surv..no dziergaj dziergaj, na chłodne dni jak znalazł
Tosika..no ja też chce foto
moje ostatnie dzieganie właśnie wkleiłam
Hendmejdowo Hardkolorowo: Sweterek z kotkiem
jak nadrobię zdjęcia to powklejam resztę
Izabelka,to idę na ten zamknięty
Kasia...no dawaj te fotki, człowiek nie pojedzie to chociaż oglądnie:tak::tak::-D
jutro kolejny dzień pełen wrażeń, w dodatku jedziemy do lekarza kontrolnie z cinkiem i już profilaktycznie kontrolnie z młodą
tzn..ja pojadę chyba sama bo m. kostkę układa pod domek narzędziowy i czad...hmmm z dwójką w mieście pełnym korków..hmmmmm....no cóż trza dać radę, ale za to wezmę mu cara:-):-):-):-)
i klasyka nie wiem co dalej
dobranoc zatem

Witam rankiem:)
Post wow:szok::szok:przecudne te Twoje "wyroby". Uwielbiam oglądać i nie mogę się nadziwić że można takie cuda samemu zrobić:tak::-)zdrówka dla dzieciaków i mało korków na drodze dom-lekarz-dom:tak::-D

Ja coś źle spałam i boli mnie kark:baffled::baffled:normalnie obrócić się nie mogę:dry:
Do nas chyba powoli idzie ta nadmorska pogoda, bo dziś na razie nie ma słońca i tak jakoś szaro za oknem:dry:
miłego dnia!

reklama
No i do nas szaruga doszła...niby jeszcze ciepło, ale chmury zdecydowanie czarne, a tu by trzeba leniwe cztery litery do banku zwlec:baffled: Mam coraz silniejsze przekonanie, ze rozmemłanie ciążowe minie dopiero wraz z porodem, normalnie ledwo wstałam, a najchętniej bym z powrotem do łóżka wróciła:-(

Pabla, no na pewno albo Renia, albo Dorka bedą mieć dziewczynkę...i szczerze mowiąc, myślę, że ja też, ale póki nie wiadomo, wolę wizualizowac chłopca:-p

No i nie pamiętam co jeszcze...rozmemłanie sięgnęlo zenitu...aaa Post! Wszystkiego najlepszego urodzinowo! Nadal modelowej rodzinki i kolejnych dzieci idealnych w najbliższej przyszłości:-)

....i przeczytaj to sobie jutro, bo tym razem pomyliło mi się w drugą strone z datami....zastrzelcie mnie, bo sama z sobą wytrzymać nie mogą:-p

Ostatnia edycja:
Do góry