Czesc dziewczyny!
Ja wstalam o 7 Misie wyprawilam do przedszkola, mialam sie polozyc ale jakosc nie wyszlo
Teraz mam juz prawie obiad zrobiony
jeszcze musze wyprostowac wlosy bo bez tego nie moge miec rozpuszczonych
Potem ide na zakupy i chyba popoludniu sie poloze bo wieczorem o 19 juz padam na twarz
Survi dobrze ze R sie ugial i jedzie z Wami do Drezna
My mam nadzieje ze slodycze bedziemy mieli u kolegi,ktory pracuje w Angli w firmie ze slodyczami i jak opakowania maja jakies wady wtedy on kupuje po nizszej cenie i przywozi do Polski:-)
Tosika ale poszaleliscie
Misia by chyba teraz padla na siedzaco o 23
Powodzenia w przedszkolu
Madzia my mamy tylko G mame zeby jej cos kupic ale juz nam mowila ze chcialaby kosz wiklinowy na brudna bielizne
Mojemu i G rodzenstwu nic nie kupujemy bo tak sie umowilismy(kryzys)
Prezenty dostana tylko dzieci, Misi kupilismy tablice do kredy i piskow(w Ikea) to od mojej siostry i tesciowej
Seba chce szlafrok(G mowi ze dziwne jak na chlopaka,ale ja uwazam ze praktyczny prezent), moja sistra mu kupuje pizame, a od drugiej dostanie ksiazki
Reszta bedzie chyba niespodzianka
Misi chcemy kupic lalke bobasa calego plastkiowego zeby mogla go kapac,mowi ze chce wiec kupimy
Pabla my kupilismy Misi taka fajna pilotke, swietnie w niej wyglada, wrzuce zdjecia na zamknietym
Wczoraj jej kupilismy rekawiczki takie cieplejsze z Hello Kitty
Post sernik z brzoskwiniami to byl popisowy sernik mojej siostry pysznnnyyy
Ostayni zrobila z Michalkami ciemnymi i bialymi, nie kapnelam sie dopoki mi nie powiedziala
Dobra ide konczyc zupe , a potem musze sie ubrac bo jeszcze w pizamie, a potem na zakupy.
Ja wstalam o 7 Misie wyprawilam do przedszkola, mialam sie polozyc ale jakosc nie wyszlo

Survi dobrze ze R sie ugial i jedzie z Wami do Drezna

Tosika ale poszaleliscie

Madzia my mamy tylko G mame zeby jej cos kupic ale juz nam mowila ze chcialaby kosz wiklinowy na brudna bielizne

Pabla my kupilismy Misi taka fajna pilotke, swietnie w niej wyglada, wrzuce zdjecia na zamknietym

Post sernik z brzoskwiniami to byl popisowy sernik mojej siostry pysznnnyyy

Dobra ide konczyc zupe , a potem musze sie ubrac bo jeszcze w pizamie, a potem na zakupy.
Ostatnia edycja: