Oj ciężarówki szalejecie z tymi porządkami
aż mam wyrzuty sumienia.mnie to nawet do tych pzedświątecznych nie ciągnie,a przydałoby się .Tak samo jak z prezentami,bo kompletnie nic dla nikogo nie mam, i pomysłu też brak.Zastój umysłowy
Kicrym to się Licia butli wystraszyła
,ale powiem ci,ze zazdroszczę tego podejscia do cycowania,bo ja to mam totalnie na odwrót
I ciągle mnie jeden cyc boli,chociaż niby poraniony nie jest,a mała podobno dobrze łapie.no i ona tak jednego cyca z pół godziny i zaraz drugiego też pół godziny.Strasznie to długo wszystko trwa
Ja to bym już chętnie zakończyła tą zabawę,ale się poświęce;-)
Oby nocki były lepsze.Moja już też nie śpi po 4-5 godzin,po 3 pobudka,a czasem po 2,no i wtedy karmienie godzinę.
Gratuluję spadku wagi! u mnie po porodzie było 8kg mniej,a teraz po 3 tygodniach jeszcze 2 kg.A jem cały czas
,gęba mi się nie zamyka oczywiście tylko to co mogę,czyli biszkopty,suchary i kanapki ;-) za to biszkopty to w ilościach hurtowych
No ale co poradzę,ze jak tylko mała nakarmię to jestem głodna jak wilk.EEeee tam jeszze 5 kg i będzie git,jak samo nie zejdzie to się za dukana wezmę na wiosnę ;-)
Pabla też chciałam oglądnąć,ale dzisiaj to mi się raczej nie uda,a powiem ci,ze ostatnio mi strasznie zamulało,tzn jak odpali to idzie,ale jak np dam pauzę i chcę znów włączyć to koniec,cały komp mi się wiesza.Ja oglądam z tvn player.
Kate powodzenia!!!
Survivor zdrówka dla Was.
Myśmyw koncu wczoraj byli sami w przychodni.Zadzowniłam i pytałam o te wizytę domową,ale jedyne co to mogła przyjechac inna lekarka ,a nie nasz pediatra.I to itak pewne nie było,miałam dzwonić później.Ale,ze tam się dodzwonić to graniczy z cudem,więc jak już byłam na linii to nas umówiłam.Małą wzięłam,ale mama pospacerowała z nią przed przychodnia.Na szczęscie mogła się urwać z pracy.
Maciek coś tam na oskrzelach ma,ale bez tragedii.Narazie zestaw syropów,które i tak juz sama zaczęłam dawac od poniedzialku i do tego inhalacje,a w piątek do kontroli.Może bez antybiotyku się obejdzie.Dzisiaj już gorączki nie ma.Oby tylko mała się nie zaraziła.
Dzieciaki spią.MAciek przed chwilą padł,a Maja pewnie zaraz wstanie,więc nie opłaca się kłaść
Idę pranie powiesić i jakieś suchar z drzemem zapodać i kawkę.

Kicrym to się Licia butli wystraszyła

Oby nocki były lepsze.Moja już też nie śpi po 4-5 godzin,po 3 pobudka,a czasem po 2,no i wtedy karmienie godzinę.
Gratuluję spadku wagi! u mnie po porodzie było 8kg mniej,a teraz po 3 tygodniach jeszcze 2 kg.A jem cały czas

Pabla też chciałam oglądnąć,ale dzisiaj to mi się raczej nie uda,a powiem ci,ze ostatnio mi strasznie zamulało,tzn jak odpali to idzie,ale jak np dam pauzę i chcę znów włączyć to koniec,cały komp mi się wiesza.Ja oglądam z tvn player.
Kate powodzenia!!!
Survivor zdrówka dla Was.
Myśmyw koncu wczoraj byli sami w przychodni.Zadzowniłam i pytałam o te wizytę domową,ale jedyne co to mogła przyjechac inna lekarka ,a nie nasz pediatra.I to itak pewne nie było,miałam dzwonić później.Ale,ze tam się dodzwonić to graniczy z cudem,więc jak już byłam na linii to nas umówiłam.Małą wzięłam,ale mama pospacerowała z nią przed przychodnia.Na szczęscie mogła się urwać z pracy.
Maciek coś tam na oskrzelach ma,ale bez tragedii.Narazie zestaw syropów,które i tak juz sama zaczęłam dawac od poniedzialku i do tego inhalacje,a w piątek do kontroli.Może bez antybiotyku się obejdzie.Dzisiaj już gorączki nie ma.Oby tylko mała się nie zaraziła.
Dzieciaki spią.MAciek przed chwilą padł,a Maja pewnie zaraz wstanie,więc nie opłaca się kłaść

Idę pranie powiesić i jakieś suchar z drzemem zapodać i kawkę.
Ostatnia edycja: