kicrym
Mamy lipcowe'08
witam
co tu od rana nikt nie zagląda 
Kuba już w przedszkolu, rano była lekka awantura bo on do przedszkola rowerem pojedzie
wytłumaczyłam że na rower pójdziemy po południu, więc znowu mnie czeka maraton za rowerem
Liwia śpi, więc idę na śniadanko
potem może do parku się przejdę bo juz mam wyrzuty sumienia, że młodej spacer polega głównie na trasie przedszkole-dom-sklep-przedszkole-dom
no i ewentualnie plac zabaw po południu
tak więc dzisiaj ubieram rajtki i idziemy na długi spacer 
miłego dnia!
Kuba już w przedszkolu, rano była lekka awantura bo on do przedszkola rowerem pojedzie
wytłumaczyłam że na rower pójdziemy po południu, więc znowu mnie czeka maraton za rowerem
Liwia śpi, więc idę na śniadanko
no i ewentualnie plac zabaw po południu
tak więc dzisiaj ubieram rajtki i idziemy na długi spacer miłego dnia!

No nic, bede od nowa eksperymentować na młodym, tak jak eksperymentowałam na Flo
byłyśmy dwie godziny, teraz jakąś zupkę machnę, pranie się wyprało to mogę wieszać
u mnie tak jak u Reni wszystko "ja"
no nie powiem obiad ugotuje, Kubą się zajmie ale reszta na mojej głowie
jak nasze dzieci były malutkie to pępek się przemywało, teraz twierdzą że nie wolno, ale wielu dzieciakom potem się to nie goi tylko zaczyna sączyć i wtedy karzą przemywać
tak samo z pieluchowaniem, mój ortopeda twierdził że teraz się nie pielu****e i co?Liwia miała mieć zakładaną rozwórkę, pieluchowałam przez ponad 2 miesiące 24h i bioderka się same wykrztałciły, także trzeba instynktownie do tego podchodzić
Wzielam smecte i chyba troche pomoglo,oby ta noc byla lepsza