reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam!!! My po imprezie czuje sie jakbym pila:eek: Od 4 nie moglam spac a o 6.40 Misia sie obudzila:crazy: Chwile sie w dzien zdrzemnelam ale juz mi sie oczy zamykaja:eek:
Survi ale spryciara z Flo:-D
Kic szkoda ze przepadla Ci taka okazja:-( Pewnie beda inne:tak:
Post super ze imprezka udana:tak:
Iza fajnie ze u Was ok:tak: Zdrowka dla dzieci:tak:
madzia niezly artykul:tak:
Dobra spadam, jutro wizyta u ginka popoludniu:tak: Do jutra,milego wieczoru:tak:

reklama
No ja nie mogę, co tu tylko ja zaglądam?!
Dobrze że chociaż Surv i Dorka trzymają fason:-p
Surv no ja zamierzam jutro zrobić piernikowe zakupy i w tym tygodniu z Kubusiem zrobić:tak:
Dorka widzę coś się Misi odwidziało i już nie leniu****ecie do 10:-p;-):-D
Oliwicia śpi, Kuba je kolacje, zaraz się idziemy kąpać i kładę łobuza:happy:
spróbowałam dać Liwci jabłuszka ze słoiczka z Hippa i jakoś nie miała entuzjazmu na buzi:-pw efekcie słoiczek zjadł Kubulek:-D
spokojnej nocki!

Melduje się! O matko, ale miałam zakręcony tydzień! 2 imieniny, 1 urodziny, impreza integracyjna w pracy, test z angielskiego z całego kursu... Nie wiem kiedy czas przeciekał przez palce. Mam nadzieję, że teraz będzie już spokojniej, chociaż... za tydzień zamieszka u nas szczeniak, więc będzie się działo:szok::-D Idę nadrabiać zaległości!

Ale się za Wami stęskniłam!!!

Nooo, przeczytałam wszystko, ale nie poodpisuję, tylko obiecuje juz być na bieżąco i nie znikać! czas do łóżeczka bo pobudka o 5.30 :-/

Ostatnia edycja:
No to ja dzis nie spalam od 1 do 5... kto da więcej?:wściekła/y:Może by i nie bylo tak fatalnie ale wstalam, przebralam zlaną Flo, ktora już regularnie z nami śpi, Flo się obudzila i okazalo się ze ma 39 stopni, dalam syrop, poszlam poczytac, wrócilam przebrać po raz drugi zlaną Flo (mimo wysadzania), no a potem to już nikomu by się spać nie chciało:eek:
Dziś oczywiście z przedszkola nici, bo tatuś co prawda pognał do pracy na 6 do przenajświętszego szefa nie interesując się, co z chorym dzieckiem, ale ja potworem nie będę i nie będę jej ciągnąć skoro jeszcze zdrowa nei jest... zaczynam myśleć o naściemnianiu na następnej wizycie, żeby dostać skierowanie do szpitala..tam bym przynajmniej polezała w spokoju parę dni:-p Oczywiście pół nocy licząc cholerne barany udalo mi się wpędzić w ciężkiego dola i żałość, że na cholerę mi ta ciąża była...cóż urodzę kolejnego melancholika z wrodzonym poczuciem niskiej wartości:-p

Kasia, no nareszcie! Ale jak się tyle imprezuje, to nic dziwnego ze nie ma czasu na koleżanki z brzuchami i niemowlakami u cyca:-p:-p:-p Ale super, że bedziecie mieć kolejnego psa! dzieci wiedzą, czy to mikolajowa niespodzianka?
Dorka, trzymam kciuki za wizytę!

No widzisz Surv, takie życie ;-)
Co do pieska, to dzieciaki wiedzą, ale nie wiedza jeszcze co je czeka;-)mam nadzieję, że szczeniak nauczy je choć trochę porządku:-D Znów będzie labrador, ale tym razem czarna suczka i będzie miała na imię BABA:-)
Zdrówka dla Florentynki:tak:
Dorka, daj znac jak po wizycie. Fajnie, że czujecie już ruchy - strasznie przyjemne uczucie - na początku oczywiście
;-)
Kic, jestes niemozliwa z tymi wózkami! Nie moge pojąć jak można to wszystko zapamiętać:-D

Witam rankiem:)
Kuba już w przedszkolu, Liwcia śpi, no żyć nie umierać:-p;-):-D
Surv oj współczuję takiej nocki:confused2:podziwiam za upór, bo ja bym juz dawno pampersa założyła:zawstydzona/y:może to ma związek z psychiką małej, coś w przedszkolu?moja siostra długo się moczyła w nocy, wtedy psycholog nie był tak popularny jak dziś, prawdopodobnie w ten sposób się odstresowywała:-(no i odrzuć wszystkie złe myśli, pomyśl że będziesz miała 2 cudnych i inteligentnych dzieciorków:tak:
Kasia widzę że Wy to "psia" rodzina:happy:super, mnie się właśnie bardziej czarne labradory podobają:tak:koleżanka szkoli psy dla niepełnosprawnych i te czarne wg mnie mają więcej uroku:-Da skąd takie imię?co do wózków...no cóż pasja:-p
u nas nawet ciepło jak na taką ranną godzinę, przed południem idziemy na długi spacer-muszę zgubić wczorajszą pizzę:-p
miłego dnia!

WITAM

Moje dziecię w przedszkolu po 3 tygodniach wolnego
Klasycznie zmulana siedzę po śniadaniu

Kasiu buziaki z okazji imieninek. Super, że już jesteś:-)
no i cud miód pies - też bardziej lubie czarne labradorki (tzn ze względu na kolor)
a imię świetne
kojarzy mi sie z murzynem z jakiegoś filmu tarantino chyba (albo cos koło tego);-)

Surv współczuje chorej małej
wierzę, że dół dopada ale precz z takim myśleniem
oby szybko małej przeszło
szkoda, że R wygnał się do pracy - chłop w ewakuacji to jakiś standard:rofl2:

Kic no u nas wieje
mam nadziedzieję, że przedszkolaków nie wygnaja na ten wiatr bo o bawiam się infekcji, choć już odbudował się po antybiotyku (mam taka nadzieję)

Renia, dzięki :-*
Imię wymyślił mój mąż;-) Śmiać mi się chciało, bo jego babcia zadzwoniła i mówi, że nie zgadza się na takie imię
:-D
U nas ciepło, słonecznie ale wieje okrutnie - rano myślałam, że mi głowę urwie a na pewno z fryzury zrobiło rzeźnię;-)

reklama
ooo Kasia:szok: wkońcu jestes:-) super z tym pieskiem,imie oryginalne :-D
Survivor no to mnie przebilas,bo ja od 1 do 3.30 nie spalam,a potem od 4.50 do 8.Jak mlodego wyprawilam do przedszkola (nam sie udalo ;-)) to sobie do 10 kimnelam:-p
Z tymi dolami to sama nie jestes;-)głowa do gory,jakos trzeba dac rade.
zdrówka dla Flo.

Maciek juz zdrowy:-) nawet kaszel rano byl wymuszony.
Ja sie w koncu od tygodnia moge z domu ruszyc,wprawdzie tylko do przedszkola,ale mam zamiar sie szybciej zebrac i jeszcze z mala pospacerowac,o ile sie w koncu od cyca odczepi,bo wisi od 10 z przerwa na wysuszenie wlosów.
Oki to sie zbieram,bo bachor sciemnia ze je,a kima w najlepsze;-)
Moze nas nie wywieje.

Do góry