Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jeden?:-) Grunt, że zdrowy, w koncu się ujawni...albo bedzie niespodzianka przy porodzie, w sumie masz juz parkę, więc każda opcja bedzie fajna;-)Dzidzius zdrowy, serduszko bije slicznieLekarz nie chcial mi powiedziec czy chlopak czy dziewczynka:-(Mowi ze sie bardzo dziecko ruszalo i nie bylo widac
Nawet mi monitora nie pokazal, zdjecia tez nie dal:-( Nic trzeba czekac do stycznia
Jakos dam rade
![]()

no nic, może jutro jakąś energię zlapię, a nawet jak nie to na święta wiekszość gotowe;-)

i jeszcze dla nas. A właśnie Pabla, zrobiłaś pierniki?
Co prawda u nas pogoda wybitnie barowa, nam też cieżko bylo się z łóżek zwlec, a po zwleczeniu wcale energii nie przybyło
No ale zaraz spróbuje leniuchy z własnym leniem na czele zagonić do jakiś dzialań pozorowanych

Widze, że instynkt opiekuńczy szaleje, bez względu na gatunek dziecka:-)
Wstyd, ale ja w tym roku żadnej nie napisalam a i mailowe życzenia nadal w fazie koncepcyjnej...może wieczorem się uda

U Misi tez bomba w pokoju wybuchla
Od kiedy wstala (9.00) siedzi w pokoju i sie bawi
No i WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT:-)
No w koncu zwierzeta tez cos sie nalezy
Misia tez lubi robic ze mna ciastka
Ma swoj walek i fartuszek i czapke kucharska nawet
Glowa zaczela bolec, katar dalej taki sam, rano chyba z 20 razy na raz kichalam
G wroci z pracy to ja ide do lozka,moze choc troche mi sie polepszy

- ciastka dla psa, to ciastka wątróbkowe, które psina dostaje w nagrodę za dobre zachowanie i wykonanie polecenia. Nie ma nic za darmo;-)
(mąż mi pomagał we wszystkim
)