WItam i ja

Ja postanowiłam wytoczyć małej walkę z nocnym jedzeniem

i tak wczoraj dostała na noc moje mleko wymieszane z kaszką (tą którą je przed południem) wypiła jakieś 150ml

, zasnęła bez smoka i co...i d** i tak obudziła się o 23.30 i "żarła" cycka jakby m-c nic nie dostała

następne karmienie oszukałam wodą (tak, tak nauczyłam ją ssać z butli, jupi, jupi

) no i potem kolejny raz i kolejny aż do 7

chyba 1:0 dla młodej

teraz zołza śpi, ale to dobrze bo na 11.30 idziemy do okulisty
Surv zapomniałam wczoraj pisać, ja mam MT jeszcze po Kubie, w sumie nie wiem czy będę tego używać, jak nie to Ci wyślę koło lata

(bo w tym chyba i tak siedzące dzieci się nosi) ja jakoś wolę wózki
Dorka no Teutonie to baaardzo dobre wózki, nie doceniane u nas w PL, widzę kilka ofert na all ale są powyżej 500zł, te na które ja bym zwróciła uwagę to ok 800zł, może czekaj, jeszcze masz czas, przeglądaj może akurat coś się jeszcze pokaże. Mi niestety nic innego do głowy nie przychodzi, a nie będę Ci polecać "częstochowskiego czołgu" bo ni jak się tam ma cena do jakości wózka...zobacz ewnetualnie to Jedo używane ale no ciężkie jest i raczej gorszej jakości niż Teutonia.
Post a no rosną

za niedługo u nas już pół roku
Gosiulek współczuję
[*] to było pewnie straszne przeżycie
Tosika to "se" policytowaliście
Renia mmmm zazdroszczę tego białego szaleństwa:-)
Kamu zdrówka dla Maksia!
Madzia no butla rozleniwia, ja na razie nie zamierzam przestać karmić, ale na pewno na wieczór będę odciągać i podawać z butli bo przynajmniej wiem ile mała zjada

moja znajoma stwierdziła że karmienie cyckiem to pikuś, bo tylko wyciągniesz i masz a butelki to trzeba grzać, parzyć, myć itd tiaaa

oczywiście karmić nie karmi

a ja pozazdrościłam Pabli i czasami się kąpiemy wszyscy w 3

a coraz częściej Liwka się kąpie z Kubą, jak usiądzie na dobre to wanienka pójdzie w odstawkę
u nas szaro i leje...
miłego dnia!