Hej!
Ja już po rannej rundce.Kurde główna ulica w mieście nie odśnieżona
I tak sporo na zimie zaosczędzili,choćby solą mogliby sypnąć.
Kic &&&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno!!!
Tosika już spisałam,może na niedzielę zrobię
dzięki
Renia mój K chyba tu podczytał co nieco,bo stwierdził,ze chciał mi kupić laptopa,ale że ja siedze non stop to nie kupi
No akurat siedziałam,bo mi się aukcje na allu konczyły ;-) Pisz no częściej o prezentach,może i K sie nawróci ;-)
Kasia zdrówka dla Olgi,dobrze,że już lepiej!
Sylcia mmm teraz ty smaka pierogami robisz
Może mamę namówię,zeby zrobiła,bo akurat jedzeniem to się z nami często dzieli;-)
Haszi gratki dla kuzynki! Moja znajoma przedwczoraj urodziła Kazia,jeszcze z nią nie gadałam,ale jej m mówił,ze mineło 34 godziny od czasu kiedy jej wody odeszły
to też długo ją chyba trzmali moim zdaniem,ale szczegółów nie znam,wiec nie wiem jak to dokładnie było.W każdym bądź razie Kaziu 3200 i 59 cm
a ta laska ważyła 60 kg w 9 m-cu,wiec też chucherko.
Ide na śniadanie,mam plan aby jeść co 3 godziny,może faktycznie przestanę podjadać.
Ja już po rannej rundce.Kurde główna ulica w mieście nie odśnieżona

Kic &&&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno!!!
Tosika już spisałam,może na niedzielę zrobię

Renia mój K chyba tu podczytał co nieco,bo stwierdził,ze chciał mi kupić laptopa,ale że ja siedze non stop to nie kupi

Kasia zdrówka dla Olgi,dobrze,że już lepiej!
Sylcia mmm teraz ty smaka pierogami robisz

Haszi gratki dla kuzynki! Moja znajoma przedwczoraj urodziła Kazia,jeszcze z nią nie gadałam,ale jej m mówił,ze mineło 34 godziny od czasu kiedy jej wody odeszły

Ide na śniadanie,mam plan aby jeść co 3 godziny,może faktycznie przestanę podjadać.