reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej!
Ja już po rannej rundce.Kurde główna ulica w mieście nie odśnieżona:no: I tak sporo na zimie zaosczędzili,choćby solą mogliby sypnąć.

Kic &&&&&&&&&&&&&&&& trzymam mocno!!!
Tosika już spisałam,może na niedzielę zrobię:tak: dzięki
Renia mój K chyba tu podczytał co nieco,bo stwierdził,ze chciał mi kupić laptopa,ale że ja siedze non stop to nie kupi:-p No akurat siedziałam,bo mi się aukcje na allu konczyły ;-) Pisz no częściej o prezentach,może i K sie nawróci ;-)
Kasia zdrówka dla Olgi,dobrze,że już lepiej!
Sylcia mmm teraz ty smaka pierogami robisz:-p Może mamę namówię,zeby zrobiła,bo akurat jedzeniem to się z nami często dzieli;-)
Haszi gratki dla kuzynki! Moja znajoma przedwczoraj urodziła Kazia,jeszcze z nią nie gadałam,ale jej m mówił,ze mineło 34 godziny od czasu kiedy jej wody odeszły:szok: to też długo ją chyba trzmali moim zdaniem,ale szczegółów nie znam,wiec nie wiem jak to dokładnie było.W każdym bądź razie Kaziu 3200 i 59 cm:szok: a ta laska ważyła 60 kg w 9 m-cu,wiec też chucherko.

Ide na śniadanie,mam plan aby jeść co 3 godziny,może faktycznie przestanę podjadać.

reklama
Kic, kciuki zaciśnięte! A w zamian prosimy też o kciuki, żebysmy w ogole dojechali w te góry...całą noc padało i słabo to trochę wygląda, ale jeśli obedzie się bez karambolu na autostradzie, to te ostatnie 20 km + łopatka do cebulek i damy radę:-) A własciciele nie tyle oszusci, co skrajnie nieufni, więc idąc na pewien kompromis przelejemy im kase dziś po notariuszu w miejscowym banku oczywiście z nimi patrzacymi nam na ręce....biorę aparat z kamerą, żeby nic nie uronić z tego niezwykłego widowiska:-p:-p

Witam, u nas od rana pada snieg, bialo:tak:Misia zostala w domu, ma jakos wysypke, a w przedszkolu szkarlatyna panuje:baffled:
Tosika Misia tez zaczepia Sebe, ostatnio co kolo niego przechodzila to go uderzala:baffled: Co do paczkow to moja mama tez takie robila:tak:
Haszi nie ma sprawy z tym wozkiem:tak:Ja w marcu go bede wystawiac:tak:
Gratulacje dla kuzynki:tak:
Survi trzymam &&&& zeby podroz przebiegla bezproblemowo:tak:i sprawy u notariusza zostaly zalatwione na plus:tak:
Madzia no niezla waga Twojej kuzynki w 9 miesiacu:szok: Ja nie startowalam nawet z taka waga:zawstydzona/y:
Sylcia mniam , rzuc tym ruskim:-D U nas dzis rybka:tak:
Kasia trzymam &&&& zeby u Olgi nic sie nie rozwinelo:tak:
Misia jeszcze sie nie ubrala,lezy w lozku i oglada bajki:baffled: Zaraz ide ja pogonic do ubierania, pozniej wyjdziemy na spacer tzn musze isc po kapuste na surowke:tak:

Witam, chyba nic nowego nie powiem Pada śnieg :-D Wczoraj to z 40 cm spadło :baffled: Ja chce wiosny, ciepełka i słońca.
Farsz na pierogi już gotowy :-p, ale coś widzę że jak zacznę rzucać po całej Polsce to dla nas nie zostanie ;-):-D:-D
Dorka zdrówka dla Misi, coś ta szkarlatyna ostatnio popularna :crazy: Ryba też dobra, flądra albo pstrąg :tak:a kapustkę kiszoną to mam swoją:tak:
Surv kciuki za dojazd i pozytywne załatwianie spraw zaciśnięte :tak:A ta łopatka to może się przydać, a może jakąś większą macie ;-):-D
Haszi, Madziu gratki dla dzielnych mamuś
Tosika z tym zaczepianiem to chyba w tym wieku tak jest :sorry:Moje dziecię takie samo, albo dokucza Oli albo mnie wieczorem .Przepis fajny, podsunę mojemu małżowi jak wróci, on lubi takie nowości :tak:
Kic i jak, już po? Daj znać jak Liwcia i ty to przeżyłyście?
Spokojnego piątku :-)

heloł
wpadam zobaczyć co tu

Kic jak po zabiegu? już dobrze wsio?
tulimy maleńką

Surv opijamy domek? Kefir sie chłodzi:-) Mam nadzieję, że dojechaliście bez użycia łopatki

Madzia nie ma sprawy będę pisała nawet zmyślając jakieś prezenty skoro to ma dobrze podziałać na Twojego K:-D

Tosika przepisik łatwy więc jak P wróci z rajdu to mu upichcę takie nóżki;-)

Haszi to super, że już jest po i maleństwo zdrowe
oj z tymi konowałami niektórymi:baffled:
no ja to mam szczęscie bo mooj pan dr powiedział, że w moim przypadku to i tak skończę na stole więc po co się męczyć i tym sposobem uniknęłam jakiegos koszmaru

oj zmykam bo tu obiady podają:-)
miłego dzionka odwilżowego:rofl2:

Surv dojechaliście, umowa podpisana?
Kic i jak Liwcia? Buziaczek dla niej.
Renia no u nas odwilży brak, znów pada śnieg :baffled:

To zapraszam na pierogi :-p P2170008.jpg

Sylcia ożesz ty:eek::-p:-p:-p Mama już namówiona,jutro też będę miała:-p
Renia pisz pisz ;-)
Kicrym jak Liwcia?
Survivor czekamy na relacje,o zapowiada się emocjonująco ;-)

reklama
Do góry