Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dyr jak się rozgada to o wszystkich pierdołach ciągnie.
ale z Ciebie fajna pani!! dzieciaki się nie nudzą! może do mnie do Wawy przyjdziesz, Dyr chętnie przyjmie do siebie bo ma braki w personelu.

).Przez weekend bedziemy leczyc jak nie to w poniedzialek do lekarza
Misia ma miec testy robione,musimy sie umowic,ale wtedy nie moze byc chora

Ja teraz prognozy na 5 serwisach co godzinę sprawdzam, jako że centralne muszę czekać w najlepszym razie jeszcze dobry miesiąc
no i plan chrzcin na świeżym powietrzu wobec powyższego wział w łeb, więc bedzie chyba szwedzki bufet przy naszym mikroskopijnym stole w kuchni
U nas oczywiście rano nadal kiepsko, ale przynajmniej dość zadowolona z przedszkola wraca. Pań w stylu Kic to raczej nie ma, bo ciągle opowiada, że jakąs bajkę oglądali, ale w sumie sama w domu puszczam, to co mam paniom odmawiać prawa do chwili ciszy, gdy dzieci przyklejone do telewizora
Oby przez weekend jednak przeszlo!
Zmykam pobawić się z Flo w śpiacego kucyka, czyli ja usiłuję się chwilę przespać, a ona bawi mi się nad głową kucykami
ciasto własnie wsunęłam w piekarnik, mam nadzieję że mi wyjdzie, bo za dużo nadzienia wlałam
dziś popstrykałam zdjęcia i puszczę mailem wieczorem rodzicom co by widzieli że ich dzieci nie tylko ryczą w p-lu

no jak to co, spaC!Dzieciaki zapragnęły spać u dziadków, dziadki nadaj nienasycone wnukami, więc ... wolny wieczór! Co z tym czasem zrobić???![]()
ale to punkt widzenia matki karmiącej pozbawionej empatycznych dziadków, Ty pewno wybierzesz ciekawsze zajęcia;-)