reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam z rana;-)My nie spimy od 8 ale jeszcze chwile polezelismy,posprzatalam i teraz moge chwile posedziec na bb:-D U nas dzis slonce swieci od rana wiec za godzine pojdziemy sie przejsc:tak:
Madzia gladzilas mala caly dzien;-);-);-)
Renia nie doluj sie:tak: Maly pierwsza pobudke mial o 1.30 a druga o 4 i juz spal z nami:confused2:
Kamu fajnie ze Maksio juz pojdzie do przedszkola:tak:Ja nie wiem czy Misia pojdzie w przyszlym tyg:no:
Ja dzis znowu na silownie ide,nie chce mi sie ale cos trzeba robic:tak:Maly siedzi w lezaczku i spiewa:-D Wczoraj sie wypogodzilo i poszlam z malym na spacer:tak:
Milego dnia zycze,bo spiew zamienil sie w placz:blink:

reklama
U nas paskudnie - chłodno, pada od rana - tak prawdziwie pluchowato :-( Ale z drugiej strony chciałąby, żeby tak było do nocy, bo twedy może m nie pójdzie na noc do pracy a ja wtedy będę mogła pójść na fitness. Inaczej się nie uda, bo rodzice z teściamy maja dziś wychodne ;-)
Madzia, ale Majka koksuje - nieźle!:-D
Dorka, a na siłowni masz jakiegos trenera? Czy ćwiczysz co Ci się akurat wymyśli?
Słyszałyście o czymś takim jak indoor walking? Ćiwczenia jak na mini bieżni, ale napędzanej przec ćwiczącego a nie automatycznie i przechylonej pod kątem, jakby pod górkę.

Kasia cos słyszałam,ale samo hasło,b o kompletnie nie wiem o co chodzi.
Widze,że deszcz dotarł do was :-p a u nas dzisiaj ładnie, naubierałam dzieci,a się okazało ,ze calkiem ciepło jest. W krótkim rękawku nie zamarzłam;-)

Byliśmy na bilansie i Maciek ma koślawe stopy i kolana
shocked.gif
Mamy się rehabilitować
shocked.gif
Jeszcze tego brakowało.

Witam,
dziś już lepiej i wracam do żywych;-)
Kasia a no tak to jest jak się na siłę nie chce l4 brać:confused2:od wtorku mnie bolało gardło, ale wczoraj wróciłam z pracy i myślałam że zejdę-książkowe objawy anginy włącznie z rzyganiem :confused2:siostra zabrała dzieci a jak poszłam do lekarza, już nie uniosłam się ambicją i wzięłam l4 do wtorku:sorry:
Madzia u mnie w p-lu będzie badanie ortopedyczne to pójdziemy jeszcze raz, bo na bilansie była inna p.dr:sorry:oby reh szybko dała rezultaty:tak:
Dorka widzę, że ostro się zabrałaś za siebie:tak:podziwiam i zazdroszczę samozaparcia.Jak byłam z Liwką w domu to robiłam dziennie brzuchy a teraz nie mam czasu, a jak mam to wolę usiąść i odpoczywać biernie:-p:-D

tak, więc dziś cały dzień leżę w łóżku, moje plany ruszenia na łowy do h&m pójdą w dal bo przecież nawet dziś siostra odprowadziła Liwkę żebym nie musiała wychodzić z domu:zawstydzona/y:
a co do h&m na prawdę warto się przejść szczególnie mamy małych dziewczynek;-)są śliczne tshirty po 10zł i 5zł (są w dwupaku więc wychodzi po 5;-))krótkie spodenki, sukieneczki, wiadomo wyprzedaż letniej kolekcji. Ja już co nie co kupiłam dla Liwki na następne lato:-)w teranovie też fajne sukieneczki za 3,90:tak:
Idę podłączyć net do tv i obejrzę zaległe seriale:-D
Kasia zaczęłam oglądać" Lekarzy" no boski serial:-)no i reklama crosów jak się patrzy:-D

witam z ranka

juz 2 kawki machnięte
przepyszne
do tego słonko świeci więc jest milej

Ignaszek spał dziś pięknie - pobudka o 23, 3 i 6 rano
tak to można sie wyspać nawet;-)

Kicuś zdróweczka życzę
dobrze, że wzięłaś l4 bo nie ma żartów z anginą

Madziu u nas będzie to samo bo ja na oko widzę, ze koślawość u Tyma
tyle, że bilansów u nas nie robia i do ortopedy pryw muszę się umówić

Dorka w dalszym ciągu podziwiam za zapał i chęci siłowania na fitnesie
ja wczoraj przy desce spędziłam dobre 1,5h i mam dość

wczoraj pierwszy obrót z brzucha na plecy, czyli już pełne salto Ignas potrafi zrobić
na brzuch co chwila się przewraca ale zaskoczył zupełnie powrotem z brzucha na plecy
teraz musze już tylko na podłodze kłaść bo najbezpieczniej dla wierciucha

oj czuję się wyspana więc zmykam do roboty póki energia jest
miłego dzionka

Witam,
Renia to samozaparcie to kolezanka,ktora samochodem zawozi syna na trening pilki noznej i nie chce jej sie siedziec i patrzec jak syn trenuje:-D Wczoraj zrobilam duzo km na spacerach z dziecmi ze mi sie nie chcialo isc ale poszlam:tak:Ja jak juz pisalam prasuje tylko malego rzeczy i Misi "wyjsciowe",swoje prasuje jak musze:-p
Kic zdrowka zycze:tak:Z mila checia bym sobie poszla poszalec do H&M-u ale niestety kryzys finansowy znowu mamy:wściekła/y::no:Nawet na te koszulki za 5zl mnie nie stac:-(
Madzia Seba tez mial koslawe kolana(ale to ortopeda wypatrzyl juz jak Seba zaczal chodzic po roczku):tak:Cwiczylam z nim w domu i jest ok:tak:
Kasia u nas podobnie z pogoda:tak:
Nie dosc ze nie mamy kasy to jeszcze mamy problem z samochodem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:G jak jechal wczoraj to pracy to mu tlumik sie poluzowal:crazy:Jak wracal to mu calkiem spadl:szok:Dobrze ze kolo pracy G miesza jego kuzyn jakos go drutem przymocowali zeby mogl dojechac do domu:tak:Robocizna + tlumik ok 300zl:confused2:Jak wszystko sie wali to wszystko,na 17 pazdziernika musimy miac 400zl na szczepienia F,po za tym alergolog sugerowala zeby zaszczepic Misie na grype i pneumokoki(my myslimy tylko o pneumokokach)i znowu 200zl:-(ja juz normalnie nie mam sily na to wszystko:no: Dobra juz nie marudze bo sie tylko bede nakrecac:-(
Dobrze ze pogoda ladna:tak:Dzis przyjezdza mnie odwiedzic G bratowa ze swoja siostra,ktora jest w ciazy,bedzie miala chlopca i daje jej rzeczy po F:tak:
Milego dnia zycze

Renia 100 lat. Pociechy z dzieci i męża oraz dużo zdrówka!

Dorka to ja prasuję tak jak Ty,a i tak ciągle pełno:eek: z ta kasa to tak jest, jak się wali to wszystko na raz:sorry:
Kicrym zdrówka!!! u nas to nie ma takich fajnych wyprz. w h&m, a szkoda:-p Kic nie wiesz gdzie poza all można kupic pokrowce na foteliki? Mamy Tobi od koleżanki,ale wytarty i wypłowiały,więc potrzebuje pokrowiec.

U nas dziś rano 3 stopnie były:szok: teraz słońce swieci to cieplej.
Majuszka śpi,ja ogarnęłam i relaks przy kawie mam.

Kurcze,a wczoraj był napad na lombard, gdzie moja siostra pracuje:szok: Sama była,ale udało jej się włączyć alarm i złodziej zwiał. A miał pistolet:szok::szok::szok: ja bym się zesrała w gacie.

reklama
Renia, jeszcze raz sto lat, sto lat!
Madzia, o matko:szok:Ja też nie wiem jakbym się zachowała:eek:dzielna siostra!
Ja mam 3 pralki do prasowania. Chyba sie pochlastam:confused2:
Dorka, tak niestety jest, jak kryzys, to na całego... Życzę, żeby sie odwróciło!!!
Kic, zdróweczka! Wciągnij sie jeszcze w Przyjaciółki na polsacie - wczoraj były ;-)

Do góry