Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Na angielski jednak chodzi, bo się naparła, tylko smutno panią widzę, bo Flo w domu już o różne rzeczy wypytuje, dostępu do wiedzy jej przecież bronić nie będę i widze, że tak do grudnia nauczy się wszystkiego, co mają na ten rok zaplanowane, a potem będzie się mądrzyć na lekcjach

), bo dziś mój dyżur przy bachorkach: R zamierza w końcu komin skonczyć i już tylko jakieś pół roku bedzie nas dzielić od posiadania CO:-)

Ale zawsze mam dylemat czy lepiej używne a lepszej jakości czy nowe ale gorsze

gratuluję
Jedyny plus,to ,ze ostatnio jak jechałam to nawet mi się chciało, bo jednak to jakaś odmiana od codzienności w domu z dziećmi

oczywiście jak ja do pracy nie muszę na 6 wstać
Liwka nie dawno wstała, więc już w pełni na nogach jesteśmy

a buty obserwuję u tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na razie się wstrzymuję, bo ma dobre z tamtego sezonu, ale mam nadzieję kupić w fajnej cenie w środku sezonu tak, żeby miał na następną zimę 

u nas jakby przyszła kontrola i zobaczyła że jest więcej niż 25 dzieci na liście to dyrekcja ma przerąbane
co nie znaczy że wg mnie grupy są zbyt liczne, te 20 dzieci to wg mnie jest maks, no ale oszczędzają na czym tylko się da, więc tak musimy pracować

. A do gitary na razie żaden sie nie garnie.
.