reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kate ja to muszę najpierw czapkę kupić; co do mnie jako do pedagoga, to nie wiem, nie wiem :cool2: ostatnio jedna matka psy na mnie wiesza :baffled::confused: trudno, ale nerwy straszne
a jutro nie mamy prądu od 8-17 :shocked2: moja lodówka :no:

reklama
witam kochane babeczki
u mnie cisza i spokój
Ignas usnął
P z T pojechali
a ja oglądam telewizję śniadaniową - wieki nie oglądałam bo z rana z 2ką zawsze coś

dzis odkryłam pierwszego ząbka;-)
w sumie od wczoraj moja pierś coś czuła ale dziś na własne oczy ujrzałam
lewa dolna jedyneczka się przebiła przez dziąsełko
wścieki ostatnie i maruderstwo mają swoje wytłumaczenie

oj zima się zbliża
właśnie odkryłam, że Tymi ma jedną kurtkę zimową więc czas na zakupy
z zeszłoroczego zestawu wyrósł
najchętniej to kombinezon tzn kurtkę ze spodniami zakupiłabym bo zaraz śniegi i pewnie się przyda
jakoś tak szybko się ochłodziło, że kurteczki jesienne tzw przejściowe niezbyt wykorzystane
no i buty zaraz zimowe trzeba bedzie zakupić
matko kochana nie znoszę takich zimowych wydatków - bo to raptem kombinezon i buty i kilka stówek pójdzie, a w lecie to obkupiłabym koszzulkami i spodenkami po sufit

dobra koniec marudzenia - mam czas dla siebie więc zmykam pod prysznic
sorki ze tylko o sobie
miłego dzionka

Renia, wierzę, że straszna ulga jak kotka wróciła. Super!
Sylcia dzięki! Zawsze jak mam mozliwość, to najpierw czytam. Książka to podstawa! Słysząłam że serial bardzo wciąga:tak:
Ale u nas jesiennie, ale tak negatywnie jesiennie - zero słońca i chłodno buuu Dobrze, że nie pada

Hej
Kate, nie pisałam wcześniej, również trzymam kciuki za fasolkę u Ciebie, a co do wyrobów u nas M często robi, szynkę i boczek wędzi, a czasem także kiełbasę.Mniam i bez chemii :-D
Reniu gratki dla Ignasia za pierwszego ząbka i buziak dla niego. Oj wydatki zimowe też zawsze mnie przerażają.Ale w tym roku już chyba wszystko mamy:tak:
Kasiu oj wciąga wciąga ja za pierwszym razem oglądnęłam 4 odcinki.AA jest tam sporo scen brutalnych to raczej oglądanie na wieczór lub bez dzieci :-D
A ja zaraz po Wiki idę (leją u nas asfalt u nie bardzo da się jeździć) :confused2:, a potem jadę zmienić opony na zimowe, coś straszą śniegiem w weekend:crazy:

Sylcia jeśli wkłądka 13,5 to były by dobre, bo Majka ma teraz 13 cm,ale jeszcze dla pewności podjadę do ccc i zmierzę z tej firmy.

Survivor a co pomarańczowy to zły? ja tam wybredna nie jestem:-p
Ten biały rozumiem, że chcesz,wiec po niedzieli wyślę. Adres chyba jest na odp. wątku.

Kate
mój gagatek to też taki mało cierpliwy w kwestii takich zajęć. jak z nim czasem siąde do rozwiazywania ćwiczeń dla 4-latków to raptem trzy strony zrobimy i już mu sie więcej nie chce,a nie jest to jakieś nie wiadomo co, tylko najprostsze książeczki z naklejkami:sorry: Na ang. nie chodzi,więc nie wiem, natomiast zastanawiam się jak mu pójdzie na szachach,ale skoro sam chce to spróbujemy.

Renia gratuluję pierwszego ząbka!

Madzia, wygląda tak (na zdjęciu bez rękawiczek i butków):

Stan bardzo dobry moim zdaniem;) dostałam od kogoś chyba malo używany był, mogę też po weekendzie wysłać, bo muszę wyprać najpierw.

Reszta potem, bo robota goni:/

Załączniki

• kombi.jpg
    kombi.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 31
Survivor biorę ;-) nie pierz, ja wypiorę nie ma problemu. Mój też nie prany, choć czysty,bo prałam przed samymi chrzcinami w marcu,a potem już nie był używany. W sumie to jutro mogę wysłać, bo mi sie pomyliło,że dzisiaj już piątek:sorry:
Wyślij mi tylko adres, bo nie mogę znaleźć volte1@interia.pl

Ostatnia edycja:
Renia gratulacje dla synka :tak:
fajnie dziewczyny, że się wymieniacie :tak: ja prawie wszystko mam

jestem padnięta- zebraliśmy i wysłaliśmy uwaga- tonę i 50 kg zakrętek; dzieci jak ładnie dźwigały, jestem z nich dumna :-D
przed chwilką wrociłam z korepetycji; dzieci mnie dopadły; w locie kolacja i do zabawy zaraz :cool2:

reklama
Witam i ja:)
Moje dzieciaki już śpią:) Ja zmęczona okrutnie, coś ostatnio ciężko mam w pracy:confused2:może dlatego że liczebność grupy nie spada poniżej 20 dzieci, a ostatnie dni chodzi ich po 24:cool2:zaraz zrobię sobie kolację i idę spać:sorry:

My na szczęście zaopatrzeni na zimę, na wyprzedaży kupiłam Kubie kombinezon i dodatkowe spodnie, a kurtek mamy ze 3:cool2:Liwka ma po Kubie 2, kupiłam jej różowe, ocieplane gacie w Kapphalu (nie mogłam się oprzeć:-p) a dziś mi jedna mama przyniosła po swojej córci piękny czerwony kombinezonik, więc też ma:tak:gorzej z butami bo się obawiam że w połowie zimy Kubie będą za małe - mam jeszcze z poprzedniego sezonu,kupiliśmy w połowie zimy na wyprzedaży Bartki, obecnie są dobre ale co będzie np w grudniu/styczniu to nie wiem:cool2:mam na oku fajne ecco ale łamię się czy je kupować:sorry:

Iza wow super wynik:tak:my zbieramy dla wnuczka naszej woźnej, jest w wieku naszych lipcowych dzieci, więc tym bardziej mu kibicuję w prawidłowej rehabilitacji:tak:
Renia wow, super już pierwszy ząbek!gratki, teraz pewnie drugi lada dzień się pojawi:tak:
KATE no dziś już powiedział że na piłkę nie chce chodzić:-p:-Dale mu się nie dziwię, bo same starsze dzieciaki takie ok 6-7 lat i dość trudne te ćwiczenia były, więc może za rok:-D
Madzia widzę, Majka już przerosła Liwkę:tak::-D

Spokojnej nocki!

Do góry