Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I rzeczywiśce, to już prawie rok jak ją macie - ale zleciało!
No to miłego dnia...mimo wszystko;-)
Nie cierpię tej pory roku, nawet widoki mi tego nie rekompensują, choć ładne na zdjęciach Surv i Kasi

albo ja ślepa jestem albo niekumata.
najbardziej mnie wkurzali gadający rodzice
noż k** dwoję się i troję żeby dzieciaki zainteresować, a tu pogaduchy na całego:-(ale już po i super
to mi by się nie opłacało pracować
ja się mieszę do maks 300zł to zależy jaki m-c teraz miałam 265zł za żłobek a Kuby 101,20 za przedszkole
no i u nas tak: tańce 20zł+ang 24zł+ piłka nożna 35zł+ pianino ok 120zł od razu zaznaczam że na te zajęcia Kuba sam chciał chodzić, więc mu nie odmawiam, póki ma ochotę
zaczyna od przyszłego poniedziałku
jak znajdziesz kogoś fajnego to daj znać
my też indywidualnie

tak jej słucham i w końcu musiałam zapytać, czy naprawdę dzwoni z Irlandii i czy nie za drogo transport wychodzi, żeby zakrętki przysyłać; okazało się, że mają sponsora; ale jestem w takim miłym szoku, że nawet zza granicy ludziom chce się pomagać, to jakoś daje wiarę w człowieka 

Naszego niestety nie ma (tak to ten, co w wózku podróżował
), ale to tylko parę dni, więc może jeszcze odróżnik wróci....
Flora dziś trochę lepiej, pojedzie nawet do przedszkola na chwilę, bo zdjęcia do kalendarza robią, za to Sara się rozłożyła, pól nocy biedulka się od kataru dusiła:-( Miałyśmy dziś na szczepienie na pneumokoki jechać, bo się jednak załapala na bezpłatne dla wcześniaków, ale nici z tego, więc tylko do osłuchania pojedziemy...mam nadzieję, że w tydzień obie dojdą do siebie, bo mieliśmy do Wrocka na długi weekend jechać.
Miki zrezygnował z angielskiego, na korektę tez nie chodzi a od Olgi dzieciaki raczej nie chodzą. Panie twierdzą, że małe, mają czas.

No a pasowanie na pewno super wyszło. Z taką nauczycielką musiało.Szkoda że u nas nauczycielki nie mają tak fajnych pomysłów na zabawy z dziećmi (jak Ty) typu hellowen.
Ja też niecierpę takiej pogody, i oby w sobotę ten śnieg nie padał 

Jakoś to liczą od najniższej krajowej to sądziłam,ze wszędzie tak samo jest
No chyba,że Liwka jakoś na mniej godzin chodzi i ja bym tez przecież swoją mogła tak posłać dopóki w domu jestem,ale nic mi o tym nie wiadomo
Za przedszkole płacę ok 295zł za 7,5 godziny, więc kurde też 3 razy więcej