Witam wieczorkiem 
Uff dzieciaki wreszcie śpią
Mama z siostrami już poszła - były na urodzinowej kawce
Na jasełkach super!Kubuś pięknie powiedział swój tekst głośno i wyraźnie
wszystkie piosenki odśpiewał, ale się nie dziwię, bo go zachęciliśmy nagrodą 
dzieci wyglądały cudnie!bez porównania z moimi maluchami
Kasia ale wózki które miałam dla Liwki czy w ogóle
dla Liwki: gondola xalnder XQ, spacerówka bugaboo cameleon, spacerówka xlander XQ, bugaboo bee+,nipper (mam do teraz) stokke xlory, mamas&papas sola, joolz day, baby jogger city mini czterokoły, maclaren quest, bugaboo bee+ (musiałam go znowu kupić
tym razem z inną budą
), peg perego pliko mini no i miałam dwa tygodnie w testach bugaboo donkey i mamas& papas luna 
CHYBA wszystkie, ale musiałabym zdjęcia poprzeglądać
a dla Kuby to już chyba nie pamiętam,ale: xlander XA 3w1; chicco liteway, espiro magoi3, peg perego aria OH, gesslein swift, buggster, chicco skip, cybex onyx, baby jogger city mini 3 kołowy, BC VIT
kolejności i ilości nie jestem pewna
Andula byłam
nigdy nie przechodzę obojętnie koło H&M, uwielbiam ich ciuchy! kupiłam Liwce 2 sweterki, 2 pary legginsów, tuniczkę, czapę+ rękawiczki, spodnie, a Kubie spodnie: czerwone i brązowe rurki. Tak się łamię, bo mam upatrzoną koszulę i sweterek dla Kuby, ale nie wiem czy nie przeczekać aż zrobią drugą obniżkę
Musiałam schować rzeczy przed M, szczególnie te od Liwki
sama się przyznaję, że ma tego sporo, ale uwielbiam jak mała jest fajnie ubrana, nic na to nie poradzę
zamierzam jechać jutro do H&M w centrum, bo chciałam jeszcze jeden sweterek ale nie było rozmiaru z koloru, który chciałam
no i ja to lubię tak po trochu kupować, jakoś wydaje mi się że mniej kasy wydałam
Iza zdrówka dla Wery!
Surv no super wieści!fajowo, że nóżki się ładnie układają!
Madzia katar to Liwka ma od jakiś 4 tygodni i tak jej falowo robi się gęstszy,a potem znowu woda i tak w koło-jeszcze na dobre suchego nosa nie miała
Renia i jak Igi??
Haszi yyyy nie chciało by Ci się do mnie wpaść i posprzątać??

Syclia widzę też czekasz na M w pełnych emocjach:-)
Idę spać, bo jestem mega zmęczona
spokojnej nocki!
Uff dzieciaki wreszcie śpią

Kasia ale wózki które miałam dla Liwki czy w ogóle

Andula byłam

Iza zdrówka dla Wery!
Surv no super wieści!fajowo, że nóżki się ładnie układają!

Madzia katar to Liwka ma od jakiś 4 tygodni i tak jej falowo robi się gęstszy,a potem znowu woda i tak w koło-jeszcze na dobre suchego nosa nie miała

Renia i jak Igi??
Haszi yyyy nie chciało by Ci się do mnie wpaść i posprzątać??

Syclia widzę też czekasz na M w pełnych emocjach:-)
Idę spać, bo jestem mega zmęczona

spokojnej nocki!