hej!
Andula podaj jeszcze raz link, bo mi wyskakuje kombinezon chlopięcy

, może tez skorzystam, aczkolwiek nie mam pojęcia jaki rozm, bo mała obecnie ma 86/92.
K tak nauczyl małą,ze zawsze jak wracał z pracy to ja na ręce brał, nawet jak grzecznie leżała, to tera leci do niego jak tylko drzwi usłyszy i nawet rozebrać mu się nie da

Do wieczora chce się nosić, no ale tak nauczył to tak ma
Kicrym u nas chyba nie maja ciekawych rzeczy na magazynie, bo okazje marne,ale jutro jadę na całodzienne zakupy (w sensie 9-14) i sie przekonam

Głównie po prezenty dla reszty jadę,więc w sumie nie obrażę się jak mnie nic dla dzieci nie skusi;-)
Renia to oby tak dalej ze spaniem!!! :-)
Dorka zdrówka dla Misi, faktycznie słabo ze zdrowiem ostatnio :-( Fajnie,że macie takie karty na święta, u nas nic. Liczę,że chociaż za studia mi przed świętami zwrócą.
Haszi jak już poznasz te czary mary to sie podziel, bo u mnie też non stop bajzel.
Ja przedświątecznie też w lesie, bo cały zeszły tydzień nad projektem siedziałam, to co posprzątałam, to w weekend zostało nabałaganione

Musze sie zapytać mamy i teściowej co przygotować na wigilię,ale liczę na fory
Jedyne co to choinke z Maciusiem ubraliśmy i w szoku jestem,że tak chętnie ubierał i mu się nie znudziło :-)
Ten tydzień, chcę wykorzystać na zakupy świąteczne i dla siebie, bo to mój ostatni wolny!! 2.01 do pracy,więc nieprędko się gdzieś na szoping wybiorę.
Dla dzieci nic już nie kupuję, mam dla nich książkę i zabawkę do kąpieli,a resztę od babć i chrzestnych podostają. Maciek napewno 2 zestawy lego,więc już nawet na okazje nie patrzę.
Mała już zdrowa , od jutra do żłobka maszeruje :-) a ja się zastanawiam do którego CH jechać