reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Iza domek super, będziecie zadowoleni, szczególnie że jako nauczyciele to chyba w wakacje urlop trwa trochę dłużej niż 2 tyg, więc będziecie mieli gdzie spędzać czas.
Andula ja to się nie mogę połapać w tych rabatach z C&A
Renia, w zasadzie to jak już jest miesięcy to dziecko może nie jeść w nocy, pamiętam jak Maks miał 9 mies, to już nie dawałam, darł się no ale trudno, zalecenie lekarki. Szczególnie ,że on dosyć pulchny był. Za to teraz chudzina , wysoki, ale wszystkie żebra policzyć.

reklama
Wkurzyłam sie strasznie:wściekła/y:Zadzwoniła babka z biura paszportowego że nie wyrobią Michałowi paszpor:wściekła/y:tu bo w akcie urodzenia jako miasto urodzenia jest LONDYN a nie LONDON :wściekła/y:2 lata temu im to nie przeszkadzało i bez problemu wyrobili.Teraz musz iśc do Urzedu wyrobić nowy akt urodzenia i dostarczyć do biura paszportowego:wściekła/y:Cyrk wiekszy niż u Barei:wściekła/y:

ja nie mogę, Andula wspołczuje; ale bym się wkurzyła :no:
a ja spałam 1,5 godziny i znowu boli mnie głowa; o 4.30 wziełam 3 tabletke....pogoda chyba tez dziala i nerwy z kupna domku; zaczyna do mnie docierac jak bedzie fajnie :-D
zaraz mam korepetycje, wiec papatki

Izabelka gratuluję zakupu! Na pewno będzie fajnie z takim domkiem:tak: Prezent ze stringami trochę dziwny:sorry:Ale może ja straroświecka jestem:-p
Andula, ale przepisy! No wiecie co:szok:
Kic fajnie, że już po zabiegu i się goisz:tak:
Miki znów chory :-( Tak charczy, że szok... I kolejny antybiotyk. Strasznie go w tym roku siekło, a z drugiej strony wygląda przy tym na zdrowego, tzn. zero gorączki, braku apetytu, ma humorek...Chociaż tyle. W piątek do kontroli i mam nadzieję, że będzie się leczyć.
W piątek byłam na spotkaniu z koleżankami - ale fajnie. Super tak sobie poplotkowac i napić się wspólnie winka zagryzając czymś dobrym:tak:W niedzielę spalałam kalorie na maratonie. Ale był czad. Układ na step był czadowy. Wyszalałam się bardzo. A w sobotę idę na zumbę, a co:-D Wczoraj jeszcze na wieczór koleżanka z kolegą wpadli - posiedzieliśmy trochę i trochę dętka w pracy byłam. Ale od razu ożywiła mnie wiadomość mailowa od kierowniczki, że jej dziś nie ma i muszę coś pilnie za nią zrobić. Na szczęście dałam radę - chyba, bo nikt nie krzyczał, że jest źle;-):-D

Kasia dajesz czadu z tymi maratonami! Zdrówka dla Mikusia! rzeczywiście go w tym roku trzyma.
Andula kurde,że ludzie takie problemy stwarzają, to się nóż w kieszeni otwiera:wściekła/y:

Taki artykuł znalazłam i kurna zaczynam się obawiać Młodsze dzieci wypadają słabiej na egzaminach - Wiadomości - WP.PL
Może jeszcze zmienią swoje zamiary.Oby.

Ja dzisiaj nie do życia jestem. Nie dość, że w nocy pobalowaliśmy z młodą to jeszcze @ dostałam:baffled:

Witam z rana :tak:
Kasia Misia też chora:no: Zdrówka dla Mikusia:tak: Fajnie masz z tym fitnessem ja jakoś nie mam kondycji:no:
Kic dobrze że już po zabiegu,teraz niech się goi:tak:
Andula ale przepisy:dry::baffled:
Iza super domek:tak:
Survi zdrówka dla Sary:tak:
Renia my już całkowicie bez cyca:no: Żal mi trochę ale nic na siłę:tak:
Madzia ja też nie jestem za tym żeby 6-latki szły do pierwszej klasy:tak: Mi się dopiero @ skończyła naszczęście:tak:
Idę dziś z Frankiem na kontrolę poszpitalną,muszę jechać autobusem,bo G nie może wyrwać się z pracy:baffled: U nas śnieg i zima w pełni bleeee. Już chcę tą wiosnę nie będę musiała skrobać i odśnieżać samochodu:tak:
Ostatnio płaciłam za telefon i zamiast 70zł to zapłaciłam 700zł:baffled::dry:Teraz G będzie to odkręcał:tak:Telefon jest na niego:tak:
Seba został też w domu,bo ma rozwolnienie:dry::nerd:
Dziś spróbuję trochę poćwiczyć choć nie wiem czy dam radę,Franek coś nie mógł spać w nocy,budził się płakał,a o 7 już wyspany:sorry2: Spadam muszę małego przebrać i ubrać:tak:

Ostatnia edycja:
i do nas pogrom chorobowy dotarł, Sara ma jednak zapalenie oskrzeli i pierwszy antybiotyk w życiu:baffled: Zepsuło nam to totalnie plany, bo mieliśmy jutro do ortopedy do Wrocka jechać ..cudem udało mi się przebłagać rejestratorkę, żeby nas na za 2 tygodnie przerejestrowała, ale to oznacza wielki sajgon, bo dzień po powrocie z Wrocławia jedziemy do Niemiec na święta :baffled:

Z odstawianiem od cycka czekam do końca choroby, bo nie mam teraz serca dziecku pocieszki odmawiać;-)

Izabelka, cudny domek! to już macie plany wakacyjne na 20 lat do przodu, bo teraz pewnie nigdzie indziej nie będziecie chcieli jeździć:-D Mnie już wyjazdy nie w głowie odkąd zamieszkałam, jak mawia moja znajoma, na wakacjach:-)

Dorka, no to masz na rok z góry telefon opłacony...ja tak parę miesięcy temu rabnęłam się z rachunkami na prąd, mamy 3 liczniki i zapłaciłam parę stów za ten, na którym zużycia jest kilkanaście złotych miesięcznie...przynajmniej nie muszę o nim mysleć do 2015 roku:-p

U nas również chorobowo :baffled:Miśka jednak ścieło wczoraj temperatura 39 w nocy również ale nie kaszle ,zero kataru.Troszke go tylko gardło boli.Jak do jutra nie przejdzie idziemy do lekarza:tak:Ewcia spała całkiem przyzwoicie pierwsza pobudka o 4 ,mleko dostała przed 7 i pospała do 9:tak:Misiek jeszcze śpi.Na dziś zero planów nie lubie tak całego dnia z dzieciakami w domu przesiedzieć:baffled:

Dorka daj znać ja po kontroli w szpitalu,wyniki odnośnie wątroby już macie?
Kasia,Surv zdrówka dla dzieciaków!

reklama
Zdrówka dla dzieciaków!
Mam nadzieję, że śnieg do nas nie dotrze:dry:Rano było poniżej zera. Blee
I chyba cisnienie leci, bo jestem nie do życia. Trzeba kolejna kawę łyknąć

Do góry